Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
57
97

Categorieën

Baby bijtring rammelaar

Baby bijtring rammelaar
Lilliputiens Anaïs en haar baby's
38,50€ Excl. BTW: 38,50€

Lilliputiens Lilliputiens Anaïs en haar baby'sDeze Lilliputiens flamingo Anais en haar drie baby's zijn de schattigste kuikentjes ooit gezien. Ze zijn allen roze getint en ieder kuiken heeft een andere functie waar je kleintje naar hartenlust mee kan spelen. Zo hebben we het kuiken Anneke die echte kuikengeluiden produceert, André heeft een spiegeltje waar je kleintje zichzelf kan in ontdekken en het derde kuiken Angel dient als bijtring.Mama flamingo Anais knispert, rammelt en heeft ringe..

Bestellen
Lilliputiens Anaïs grijprammelaar
23,95€ Excl. BTW: 23,95€

Lilliputiens Lilliputiens Anaïs grijprammelaarDeze Lilliputiens flamingo Anais de grijprammelaar, heeft allerlei leuke speeltjes rond haar gewikkeld. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op die manier de fijne motoriek stimuleren. Zo heeft Anais de roze flamingo ringen rond de hals waar er naar hartlust op gekauwd kan worden. Ook de bijtring dient hier voor, dus laat de tandjes maar hun werk doen. Tring tring doet het belletje en haar rokje knispert in het rond. Een spiegeltje aan haar hand w..

Bestellen
Lilliputiens Jef bijtring rammelaar
14,50€ Excl. BTW: 14,50€

LilliputiensLilliputiens Jef bijtring rammelaarDeze Lilliputiens Jef bijtring rammelaar, heeft een dubbele functie. Je kan er heel gemakkelijk een fopspeen aan bevestigen. De rammelaar van Lilliputiens is een bijtring, ideaal wanneer die pijnlijke nieuwe tandjes doorbreken en het heeft twee poppetjes waar papa of mama de vingers kan instoppen en mini poppenkast kan spelen. Heel handig om mee te nemen op reis, op uitstap of bij oma en opa. Deze bijtringrammelaar van Lilliputiens wordt a..

Bestellen
Lilliputiens Liz bijtring boekje
6,50€ Excl. BTW: 6,50€

LilliputiensLilliputiens Liz bijtring boekje Dit Lilliputiens Liz bijtring boekje, heeft twee heel praktische functies. Dit bijtringboekje van Lilliputiens is zowel een bijtring, ideaal wanneer die pijnlijke nieuwe tandjes doorbreken en is een leuk mini boekje dat gaat knisperen als je baby dit in de handjes neemt.Heel handig om mee te nemen op reis, op uitstap of bij oma en opa. Dit bijtringboekje van Lilliputiens wordt al snel je baby's beste en onmisbare vriend!Vanaf +0mA..

Bestellen
Lilliputiens Liz bijtring rammelaar
14,50€ Excl. BTW: 14,50€

LilliputiensLilliputiens Liz bijtring rammelaarDeze Lilliputiens Liz bijtringrammelaar, heeft een dubbele functie. Je kan er heel gemakkelijk een fopspeen aan bevestigen. De rammelaar van Lilliputiens is een bijtring, ideaal wanneer die pijnlijke nieuwe tandjes doorbreken en het heeft twee poppetjes waar papa of mama de vingers kan instoppen en mini poppenkast kan spelen. Heel handig om mee te nemen op reis, op uitstap of bij oma en opa. Deze bijtringrammelaar van Lilliputiens wordt al..

Bestellen
Lilliputiens Walter draak bijtringrammelaar
14,50€ Excl. BTW: 14,50€

LilliputiensLilliputiens Walter draak bijtringrammelaarDeze Lilliputiens Walter draak bijtringrammelaar, heeft een dubbele functie. Je kan er heel gemakkelijk een fopspeen aan bevestigen. De rammelaar van Lilliputiens is een bijtring, ideaal wanneer die pijnlijke nieuwe tandjes doorbreken en het heeft twee poppetjes waar papa of mama de vingers kan instoppen en mini poppenkast kan spelen. Heel handig om mee te nemen op reis, op uitstap of bij oma en opa. Deze bijtringrammelaar Walter de dra..

Bestellen
Yookidoo Prins speelset rammelaar
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

Yookidoo Prins speelset rammelaar Deze Yookidoo prins en speel set met rammelaar heeft een zachte kroon om op te sabbelen en maakt een leuk geluidje. De mantel maakt een kreukend lawaai en de armen hebben kleurrijke kralen en veelvoudige texturen die je kleintje kunnen onderzoeken en waarin gebeten mag worden. Deze knappe prins heeft grote oogjes voor de visuele stimulatie en is makkelijk vast te grijpen. Ook de koninklijke scepter maakt een kalmerend geluid.Vanaf +0mAfmeting 21 x 10 cm M..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7