Categorieën

Prijs
Prijs: 00
Merk
83

Snurk dekbedovertrek

Dekbedovertrek auto Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek auto Jouw kind is zeker en vast helemaal weg van de kermis!Dit dekbedovertrek auto van Snurk laat je schat helemaal wegdromen van een van de leukste kermisattracties, de botsauto's! Nadat ze een drukke dag hebben beleefd met allerlei ..

Bestellen
Dekbedovertrek brandweer Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek brandweer Bij de brandweer werken later? Heb jij een kleintje die nu al de smaak te pakken heeft en later brandweerman wil worden? Of misschien brandweervrouw?   Vertel hen wat de taken allemaal kunnen zijn bij de brand..

Bestellen
Dekbedovertrek dier Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek dier De mooiste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Dit dekbedovertrek dier met een print van een schattig konijn en een leuke eekhoorn is het ideale dekbedovertrek voor jouw zoon of dochter. Met deze ..

Bestellen
Dekbedovertrek dieren Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek dierenHeb je kinderen in huis dan zijn ze zeker en vast verzot op dieren en heb je zeker de vraag gekregen of ze een konijntje, hond, kat, vogel of visje in huis mogen hebben.Een huisdier is super goed voor de verdere ontwikkeling van ..

Bestellen
Dekbedovertrek eenhoorn Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek eenhoorn Snurk Op zoek naar een echt meisjes donsovertrek? Met dit dekbedovertrek eenhoorn Snurk scoor je voor de volle 100%! Een super zachte overtrek met een eenhoorn print. Roze en wit zijn de kleuren die niet mogen ontbreken bij e..

Bestellen
Dekbedovertrek haai Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek haai De haai, een reuzevis die wel tot 8 meter lang kan worden met hele scherpe tanden! Het gaat hierbij wel om de grootste ter wereld want haaien bestaan in verschillende lengtes. Opgepast dat hij je dus niet te pakken krijgt. &..

Bestellen
Dekbedovertrek letters Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek letters Op zoek naar een leuke en gezellige donsovertrek? Met dit dekbedovertrek letters Snurk val je direct in slaap! Een super zachte overtrek met de letters ZZZZZ als print. Hoe kan het nu anders? Hiervan ga je toch zo geeuwen..

Bestellen
Dekbedovertrek meisje 1 persoons fee Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek meisje 1 persoons feeMet kinderen in huis mogen geen sprookjes ontbreken dus laat de fantasie van je kleintje maar de vrije loop. Het sprookje van assepoester, één van de bekendste sprookjes aller tijden waar de goede fee een baljurk m..

Bestellen
Dekbedovertrek paard Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek paard Paardjes zijn een van de mooiste, meest unieke dieren op aarde en hebben net als mensen een eigen karakter. Is één van jouw kinderen een echte dierenvriend of een grote paardenliefhebber? Dit dekbedovertrek paard van S..

Bestellen
Dekbedovertrek vogel Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek vogelHouden jullie van de natuur, de lucht, het groen en de vogels? Gaan je kids graag trekken in het wilde weg, wandelen of op scouts kamp?Dan gaan ze zeker helemaal wild zijn van dit zachte dekbedovertrek vogels van het mer..

Bestellen
Dekbedovertrek walvis Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek walvisLaat je kind dit knappe dekbedovertrek vol walvissen ontdekken. Je dochter of zoon voelt zich al snel als een vis in het water ... Nee nee fout, want een walvis is geen vis, het is een zeezoogdier! Zijn staart gaat namelijk op en..

Bestellen
Snurk 2- persoons dekbedovertrek paddenstoel
€ 117,50 Excl. BTW: € 117,50

Snurk dekbedovertrek paddenstoel.  Het is zalig slapen onder dit zachte, donkergrijze dekbedovertrek en bovendien zeer gezellig door de oranjerode paddenstoelen met witte stippen. Verkrijgbaar in katoen en aanbevolen door Kabouter Spille..

Bestellen
Snurk 2- persoons dekbedovertrek slak
€ 117,50 Excl. BTW: € 117,50

Snurk dekbedovertrek slak.  Er was eens een heel klein slakje dat altijd een prachtig spoor van gouden glitters achterliet. Maar niemand wist van zijn bestaan, want niemand had hem ooit gezien. Tot hij op een dag over een spierwit dekbed..

Bestellen
Snurk 2- persoons dekbedovertrek vlinder
€ 117,50 Excl. BTW: € 117,50

Snurk dekbedovertrek vlinder. Van een open slaapkamerraam frist de boel lekker op. Het slaapt ook beter. En soms, als je geluk hebt, fladdert er iets bijzonders voorbij. Zoals bij ons. Wilde origami vlinders zie je nog maar zelden tegenwoordig. We..

Bestellen
Snurk dekbed aap
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed aap Aapjes, ze zijn grappig en lief tezelfdertijd! Ze slingeren heen en weer, gaan van links naar rechts en dit dankzij hun lange staart en wapperende armen. Wij mensen lijken het meest op de aap, vandaar dat dit Snurk dekbed aap een va..

Bestellen
Snurk dekbed astronaut
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed astronaut 50 jaar geleden landden we op de maan, Neil Armstrong zei bij de landing:  That's one small step for man, one giant leap for mankindAls jouw kindje ook droomt van het reizen in de ruimte en het ontdekken van nieuwe pla..

Bestellen
Snurk dekbed ballerina
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed ballerina Voor dit ontwerp heeft Snurk samengewerkt met het Nationale Ballet! Als jouw dochter of zoon ballet doet dan kunnen ze 's nachts hun plié en strek blijven oefenen in hun diepste dromen met dit snurk dekbed ballerina. Wannee..

Bestellen
Snurk dekbed prinses
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed prinses De leukste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Wat een mooi dekbedovertrek voor meisjes! Het Snurk dekbed prinses. Eindelijk een dekbedovertrek waaraan de hele wereld kan zien wie je werkelijk b..

Bestellen
Snurk dekbed voetbal
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed voetbalSpeelt jouw zoon of dochter voetbal? Dan droomt jouw kindje elke nacht van het scoren van een prachtig doelpunt! Na de training van de woensdag of de match van de zaterdag of de zondag gaat jouw kindje moe gaan slapen. Laat j..

Bestellen
Snurk dekbedovertrek paddenstoel
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek Snurk paddenstoel.De mooiste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Deze dekbedovertrekken hebben een levensechte print, genomen uit het echte leven.    Het is zalig slapen onder dit zachte, don..

Bestellen
Snurk dekbedovertrek piraat
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek Snurk piraat.De mooiste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Deze dekbedovertrekken hebben een levensechte print, genomen uit het echte leven.     Wees gewaarschuwd landratten, hier slaapt een..

Bestellen
Snurk dekbedovertrek ridder
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek Snurk ridder. De mooiste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Deze dekbedovertrekken hebben een levensechte print, genomen uit het echte leven.Om deze ridder te vinden, ging Snurk op kruistocht van kasteel ..

Bestellen
Snurk dekbedovertrek Star Wars Chewbacca
€ 63,50 Excl. BTW: € 63,50

Dekbedovertrek Snurk Star Wars Chewbacca.  LIMITED EDITION. Fans van The Force, goed nieuws!! Het Star Wars beddengoed, dat we vorig jaar exclusief ontwikkelden voor Lucas Film en een Amerikaanse retailer, mag tijdelijk ook in Nederland ..

Bestellen
Snurk dekbedovertrek Star Wars Darth Vader
€ 63,50 Excl. BTW: € 63,50

Snurk Dekbedovertrek Star Wars Darth Vader.  LIMITED EDITION. Fans van The Force, goed nieuws!! Het Star Wars beddengoed, dat we vorig jaar exclusief ontwikkelden voor Lucas Film en een Amerikaanse retailer, mag tijdelijk ook in Ned..

Bestellen
Snurk dekbedovertrek zeemeermin
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbedovertrek zeemeermin.  De mooiste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Deze dekbedovertrekken hebben een levensechte print, genomen uit het echte leven. In je dromen kun je zijn wie je maar wilt, dus ook ..

Bestellen
Snurk dino
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dino dekbedovertrek Is jouw kindje ook helemaal zot van Jurassic Park? Spreekt je zoon of dochter altijd over dino's en over de tyrannosaurus rex ?Dan is dit het ideale dekbedovertrek om in weg te dromen en de film van Jurassic Park opn..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 26 van in totaal 26

Snurk dekbedovertrek

Snurk dekbedovertrek of beddengoed


snurk dekbedovertrek


Ontdek het prachtig merk Snurk! Snurk dekbedovertrekken zijn de droom van elk kind, uw kinderen nemen de vorm aan van hun superheld of dier. Snurk beddengoed is mooi en van uitstekende kwaliteit. Kinderen kunnen kiezen tussen een snurk dekbedovertrek in de vorm van een astronaut, ballerina, dino, paddenstoel, piraat, prinses, ridder, voetballer of zeemeermin. Maar er is ook de limited Snurk Star Wars editie waar een dekbedovertrek van Chewbacca of Darth Vader kan gekozen worden! 

Snurk heeft ook 1-persoons en 2-persoons dekbedovertrekken in mooie motiefjes zoals paddenstoel, slak, vlinder of pluizige vrienden.

Kom snel kijken naar de leuke Snurk dekbedovertrekken bij Grote Schatten!


Beoordelingen

Anita 13-01-2018

Super blij met de overtrekken van Snurk voor ons kleinkind. Mooie winkel en gemakkeijk in gebruik voor oudere mensen ook! Heel snelle reactie op mijn email. Van ons krijgen jullie een 10! Tot de volge..

Francois - Nederland 20-11-2018

Supervlotte levering en het cadeautje was ingepakt, heel attent!..

LEE JIN - Duitsland 04-01-2019

super service, prachtig ingepakt...

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 42 reviews.

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”