Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 

Welkom bij het blog van Grote Schatten!

Wanneer komt mijn kleintje?

when is a woman most fertile

Nieuwe website Grote Schatten baby winkel.

Posted By: Ivan Times Read: 385 Comments: 0

Vandaag lanceert Grote Schatten haar nieuwe webshop!


Vanaf vandaag lanceren wij onze nieuwe online webshop.

Om u en nog betere online shop ervaring aan te bieden zijn wij de laatste maanden druk bezig geweest met het volledig herwerken van onze webshop. We hebben onze online winkel aangepast aan de noden van deze tijd:

De look is volledig vernieuwd.

Nu hebt u als klant de mogelijkheid om veel gemakkelijker te shoppen online via onze filters. Wij hebben in gans onze webshop een aantal nuttige filters ingebouwd zoals filteren op prijs, merk, optie,... Zo vindt u nog sneller uw favoriete knuffel of origineel geboortecadeau terug!

Onze website is nu volledig beveiligd, niet alleen de betaalpagina's. U kunt dus met een gerust gemoed shoppen, de hele webshop ondersteunt https.

Wij bieden nu ook een verlanglijstje aan! Zo kunt u een lijstje van favoriete cadeautjes of knuffeltjes aanleggen alvorens u beslist. Misschien wilt u dit lijstje delen met een vriendin of familielid, ook dat is geen enkel probleem.

We hebben onze blog nu ook geïntegreerd in de webshop, zo blijft u op 1 plaats op de hoogte van alle nieuwtjes!

We lanceren ook een Instagram account waarop we alle foto's gaan zetten van onze producten.

Uiteraard blijven we alle mogelijk betalingsmogelijkheden aanbieden in de nieuwe webwinkel, er komen zelfs een aantal nieuwe betaalmogelijkheden bij zoals betalen met bitcoins.

We bieden vanaf vandaag ook GRATIS verzending aan voor de ganse Benelux vanaf een bestelling van 60€!

Kijk gerust eens rond in onze nieuwe hippe webshop! Zoekt u een overzicht van de beste shops in België kijk dan eens op deze sites.


Write Comment

Categorieën