Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
20
57
64
72
74

Categorieën

Hebbedingetjes

Hebbedingetjes

Echte coole kids vinden hebbedingetjes en accessoires super leuk! Onze online shop zit dan ook boordevol kleine en grote verrassingen voor je Grote Schat! Ruime keuze aan toffe spulletjes voor in je kamer, hebbedingetjes voor in de wagen, accessoires voor de badkamer of je bureau, allerlei spelletjes voor zowel baby's, peuters, kleuters en tieners. 
Bestel daarom via onze webshop Grote Schatten.
Boon organiser stash blauw
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

Boon organiser stash blauw Hou je babyspulletjes georganiseerd bij de hand met deze leuke sorteerder. Plaats hem op het aanrecht voor veelzijdig gebruik of maak hem vast aan de muur om de rommel te minimaliseren. De boon organiser is ideaal voor gebruik in de badkamer, kinderkamer, keuken of in eender welke kamer in het huis, houdt baby’s spulletjes in elke kamer geordend.Makkelijk is bijvoorbeeld om in deze box de stiften, potloden, wasco, schaar en ander schrijf - of kleurgerij te sorte..

Bestellen
Lilliputiens Arnold fotoalbum
24,50€ Excl. BTW: 24,50€

LilliputiensLilliputiens Arnold fotoalbumEen stoer jongens Lilliputiens fotoalbum met een coole piratenlap op het oog. In dit fotoalbum kan je 10 foto’s steken van al je liefste familie en vrienden. Gaat je baby naar de crèche of gaat je peuter en kleuter voor het eerst naar school geef dan dit fotoalbum van Lilliputiens mee, bij verdriet is dit het perfecte troostmiddel om toch even de foto van mama en papa, oma en opa te kunnen zien.Vanaf +9mAfmeting 20 x 16 x 2 cm Materiaal 100% polyest..

Bestellen
Lilliputiens Arnold toilettas OUT
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens Arnold toilettasLilliputiens Arnold toilettas. Waar stop je je tandenborstel, tandpasta, zeep, kam ...? In de waterdichte toilettas Arnold! Als de toilettas dicht is, stelt ze een nijlpaard voor met een piratensjaaltje. Ze heeft verschillende vakjes en een spiegel. Thuis, bij je vriendjes, bij oma: een tas boordevol mogelijkheden. De mooie en grappige toilettas brengt een vleugje kleur en humor in de badkamer. Alle zakken en schooltassen van Lilliputiens zijn waterbest..

Bestellen
Lilliputiens auto opbergpaneel boerderij
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens auto opbergpaneel boerderijLilliputiens auto opbergpaneel boerderij. Dit kleurrijk opbergpaneel is makkelijk aan de autostoel te bevestigen.Hij bevat heel wat grote en kleine opbergvakjes om de spulletjes van de kleine passagiers op te bergen. Zo heeft uw grote schat altijd zijn favoriete speeltjes bij de hand tijdens autoritten. Plezier verzekerd! Aangekomen op bestemming kan het paneel in een handomdraai opgeplooid en meegenomen worden. Alle zakken en schooltassen van ..

Bestellen
Lilliputiens Colette auto opbergpaneel circus
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens Colette auto opbergpaneel circusLilliputiens Colette auto opbergpaneel circus. De bende van het Lilliputiens Circus houdt je in de auto gezelschap dankzij het opbergpaneel voor onderweg! Het paneel kan gemakkelijk opengeplooid en bevestigd worden aan de bestuurders- of passagierszetel. Dankzij de talrijke opbergvakken kun je al je spulletjes meenemen en tijdens de rit plezier maken!Eens op de bestemming aangekomen, moet je het opbergpaneel enkel opplooien en meenemen. A..

Bestellen
Lilliputiens Colette toilettas circus LAATSTEN
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

LilliputiensLilliputiens Colette toilettas circusLilliputiens Colette toilettas circus. Waar de tandpasta, tandenborstel, kam en andere toilet accessoires opbergen? In de waterdichte toilettas met het circusthema. Thuis of op bezoek bij vrienden of bij oma en opa, ziehier een mooie tas die leuk is om overal mee te nemen. De tas wordt gesloten door middel van een ritssluiting, en binnenin zal je een spiegeltje in de vorm van een kat vinden om jezelf te bewonderen en je gegevens te noteren. ..

Bestellen
Lilliputiens Georges paraplu
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

LilliputiensLilliputiens Georges parapluLilliputiens paraplu Georges. Regent het? Ben je nat? Open uw paraplu Georges de maki aap en ontwijk de regendruppels! Gebruik het handige see-through paneel om te zien waar je heen gaat en blijft droog. Wanneer je toch nat wordt, deze magische paraplu verandert en er komen diertjes tevoorschijn!  Vanaf + 2 Y Dimensie D 75 x 68 cm Materiaal 100% polyesterOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS GEORGES PARAPLU OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPE..

Bestellen
Lilliputiens Liz fotoalbum
24,50€ Excl. BTW: 24,50€

LilliputiensLilliputiens Liz fotoalbumEen mooi meisjes Lilliputiens fotoalbum met roze vleugeltjes. In dit fotoalbum kan je 10 foto’s steken van al je liefste familie en vrienden. Gaat je baby naar de crèche of gaat je peuter en kleuter voor het eerst naar school geef dan dit fotoalbum van Lilliputiens mee, bij verdriet is dit het perfecte troostmiddel om toch even de foto van mama en papa, oma en opa te kunnen zien.Vanaf +9mAfmeting 18 x 16 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlak..

Bestellen
Lilliputiens Liz toilettas LAATSTE
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens Liz toilettasLilliputiens Liz toilettas. In deze handige en waterbestendige toilettas kunnen kleine meisjes al hun spulletjes bewaren om onberispelijk voor de dag te komen, zoals een haarkam, tandenborstel, zeep, … Een toilettas voorzien van een haakje (in de bovenste ritssluiting), een ophang lus , verwijderbare spiegel, een klein voorzakje en een grote binnenzak met 3 opbergvakjes. Alle zakken en schooltassen van Lilliputiens zijn waterbestendig.Vanaf +0 m Afmeting 23..

Bestellen
Lilliputiens Nicolas spaarpot OUT
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas spaarpotLilliputiens Nicolas spaarpot. Bij elk muntje dat je erin stopt, hoor je het deuntje 'Wie is er bang voor de boze wolf'. Durf jij je centen in zijn grote mond te stoppen? Natuurlijk wel, want Nicolas de wolf is je dikke vriend! Afmeting 18 x 25 x 20 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS SPAARPOT WOLF OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFE..

Bestellen
Lilliputiens paraplu Jef
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

LilliputiensLilliputiens paraplu Jef Lilliputiens paraplu Jef. Regent het? Ben je nat? Open uw paraplu Jef en ontwijk de regendruppels! Gebruik het handige see-through paneel om te zien waar je heen gaat en blijft droog. Wanneer je toch nat wordt, de kleur van deze magische paraplu verandert en de wolkjes veranderen in regendruppels. Echt leuk! Vanaf + 2 Y Dimensie D 75 x 76 cm Materiaal 100% polyesterOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS JEF PARAPLU OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - ..

Bestellen
Lilliputiens spaarpot Roodkapje OUT
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

LilliputiensLilliputiens spaarpot RoodkapjeCoole Lilliputiens spaarpot Roodkapje, stop je muntjes in het mandje van Roodkapje. Daar zullen ze goed bewaard worden. Bij elk muntje dat je erin stopt, hoor je het deuntje 'Don't worry be happy'. Afmeting 20 x 23 x 21 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS SPAARPOT ROODKAPJE OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFELS OF POPPEN VOOR DE ..

Bestellen
Lilliputiens Walter fotoalbum
24,50€ Excl. BTW: 24,50€

LilliputiensLilliputiens Walter fotoalbumEen stoer jongens Lilliputiens fotoalbum met een hippe en toch lieve draak Walter. In dit fotoalbum kan je 10 foto’s steken van al je liefste familie en vrienden. Gaat je baby naar de crèche of gaat je peuter en kleuter voor het eerst naar school geef dan dit fotoalbum van Lilliputiens mee, bij verdriet is dit het perfecte troostmiddel om toch even de foto van mama en papa, oma en opa te kunnen zien.Vanaf +9mAfmeting 20 x 16 x 2 cm Materiaal 100% po..

Bestellen
Lilliputiens Walter paraplu OUT
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

LilliputiensLilliputiens Walter parapluLilliputiens Walter paraplu.Word je nat door de regen? Open dan de paraplu van Walter om je tegen de regendruppels te beschermen! Gebruik het venstertje om je weg te vinden en tegelijkertijd tegen de regen beschermd te blijven. Wanneer de paraplu nat is, verschijnen er spookjes in de tekeningen. Zo grappig! Wanneer het regent, verschijnen er spookjes.   Vanaf +2 Y Afmeting D 75 x 76 cm Materiaal 100% polyesterOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS WA..

Bestellen
Lilliputiens Walter toilettas OUT
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens Walter toilettasLilliputiens Walter ontpopt zich tot een grappige toilettas. Open hem snel en oeps wat hebben we daar...Er zit een spiegel en vakje in om je kam, zeep of tandenborstel op te bergen.Wat hier ook heel handig is, is een haakje om deze Lilliputiens Walter toilettas op te kunnen hangen.Alle zakken en schooltassen van Lilliputiens zijn waterbestendig.  Vanaf +3 y Afmeting 21 x 22 x 7 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyc..

Bestellen
Milestone baby cards - Activity NL versie
15,95€ Excl. BTW: 15,95€

Milestone baby cards - Activity Nederlandse versieDe Milestone Activity babykaartjes zijn 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een doosje. Het gaat hierbij om de Nederlandstalige versie! De Milestone baby cards zijn het perfecte geboorte cadeau voor kersverse ouders. Het eerste jaar van je baby zit vol met "eerste keren" en bijzondere gebeurtenissen die je het liefst nooit meer vergeet. Met de milestone baby cards leg je ze allemaal vast op foto. Op die manier kan je ook later ..

Bestellen
Milestone baby cards - Nijntje NL versie
15,95€ Excl. BTW: 15,95€

Milestone baby cards - Nijntje Nederlandse versieDe Milestone babykaartjes van Nijntje zijn 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een doosje. Het gaat hierbij om de Nederlandstalige versie! De Milestone baby cards zijn het perfecte geboorte cadeau voor kersverse ouders. Het eerste jaar van je baby zit vol met "eerste keren" en bijzondere gebeurtenissen die je het liefst nooit meer vergeet. Met de milestone baby cards leg je ze allemaal vast op foto. Op die manier kan je ook later nog..

Bestellen
Milestone baby cards - Original NL versie
15,95€ Excl. BTW: 15,95€

Milestone baby cards - Original Nederlandse versieDe Milestone originele babykaartjes zijn 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een doosje. Het gaat hierbij om de Nederlandstalige versie! De Milestone baby cards zijn het perfecte geboorte cadeau voor kersverse ouders. De original baby cards zijn de kaartjes waarmee alles startte. De bekroonde Baby Cards zijn 30 fotokaarten waarbij u alle "eerste keren" en bijzondere gebeurtenissen die je het liefst nooit meer vergeet kan vastle..

Bestellen
Milestone baby cards - Pregnancy NL versie
15,95€ Excl. BTW: 15,95€

Milestone baby cards - Pregnancy Nederlandse versieDe Milestone Pregnancy babykaartjes zijn 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een doosje. Het gaat hierbij om de Nederlandstalige versie! 30 fotokaarten om het wonder van je zwangerschap en de eerste weken van je pasgeboren baby vast te leggen. Van de eerste zwangerschapstest, de eerste trap, de groeiende buik en de babykamer tot de eerste outfit. De set bevat ook twee kaarten om een hand en voetafdruk te maken. In dit doosje zi..

Bestellen
Milestone baby cards - Twins NL versie
21,50€ Excl. BTW: 21,50€

Milestone baby cards - Twins Nederlandse versieDe Milestone originele babykaartjes zijn ook verkrijgbaar voor tweeling baby's. In deze box vind je 48 prachtig geïllustreerde kaarten me verschillende hoogtepunten tijdens de wins hun eerste levensjaar. Het gaat hierbij om de Nederlandstalige versie! De Milestone baby cards zijn het perfecte geboorte cadeau voor kersverse ouders van een tweeling. De twins Baby Cards zijn fotokaarten waarbij alle "eerste keren" en bijzondere gebeurt..

Bestellen
Milestone Original Mini cards - NL versie
14,95€ Excl. BTW: 14,95€

Milestone originele Mini - kaarten - Nederlandse versie De originele Mini - kaarten van Milestone zijn 100 prachtig geïllustreerde kaarten in een doos. Dit is de Nederlandse versie! 100 unieke geïllustreerde kleine kaarten die u kunt gebruiken om al die grappige dingen op te schrijven die uw kinderen elke dag zeggen en doen. Grappige woorden, briljante citaten, ze zijn echt te kostbaar om te vergeten. Schrijf ze op, maak een foto met je kinderen en bewaar de kaarten in de doos of gebruik ze..

Bestellen
Milestone Original toddler cards - Junior NL versie
15,95€ Excl. BTW: 15,95€

Milestone originele Toddler-kaarten - Junior Nederlandse versie De originele Toddler-kaarten van Milestone zijn 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een doos. Dit is de Nederlandse versie! Deze set van Toddler (Junior) Cards bevat 30 kaarten met gedenkwaardige gebeurtenissen die ergens in de leeftijd van 1 tot 4 jaar plaatsvinden - leren springen of dansen, gooien en vangen, fietsen, tellen tot tien, de trap oplopen , zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten voor peuters en kleuters. Vul ..

Bestellen
Onnolulu toilettas large tijger
18,50€ Excl. BTW: 18,50€

Originele okergele toilettas met leuke tijgerprint, ideaal voor onze grote schatten die op kamp vertrekken of bij oma en opa gaan logeren of wanneer ze op schoolreis vertrekken. Handige ritssluiting die makkelijk open en dichtgaat. Ideaal formaat, niet te groot voor die kleine handjes, makkelijk op te bergen in de valies maar toch nog groot genoet om je spulletjes in op te bergen. Gemaakte uit gerecycleerde PET flessen, perfect voor het milieu!  Afmetingen: 29 x 19 cm  ..

Bestellen
Peppa gehaakte wagenspanner bos
21,50€ Excl. BTW: 21,50€

Peppa Peppa gehaakte wagenspanner bos Peppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Peppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, fopspeendoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje.Elke Peppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only!De prachtige, met de hand gehaakte wagenspanner gaat met jou en je kleintje gra..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 24