WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 
Hydrofiele doeken - 10 tips waarom je er best veel in huis haalt
08 Aug

Hydrofiele doeken - 10 tips waarom je er best veel in huis haalt

Posted By: Grote Schatten Times Read: 2491

Wat is een hydrofiele doek?


Je vindt alle doeken hier.

Een hydrofiele doek of luier is een zeer handige grote doek die uit muslin gemaakt is, dat is een soort fijn biologisch katoen. Het handige aan deze stof is dat ze heel makkelijk vocht opneemt en toch ook ademt, ze trekt snel water aan maar droogt ook snel water op.

Dit zijn natuurlijk 2 zeer interessante eigenschappen als het op baby verzorging aankomt!

In de babykamer kan je deze doeken voor veel verschillende doeleinden gaan gebruiken, we sommen ze even op:

1. vroeger werden ze gebruikt als luier, voordat de pampers hun intrek deden

2. handdoek: omdat ze zo licht zijn en snel vocht opnemen en drogen zijn ze ideaal als baby handdoek te gebruiken

3. inbakerdoek: je kan je baby knus inbakeren zodat hij of zij snel in slaap kan geraken, ze voelen zich veilig en geborgen

4. als ondergrond: ben je op reis en heb je een klein ongelukje, dan leg je je baby niet op de vuile ondergrond maar op de doek

5. als spuugdoekje: geen verdere uitleg nodig...

6. als dekentje als je even weg moet: de ademende stof vormt een ideale deken voor je baby

7. tegen de zon: als je met de buggy wandelt kan het een ideale bescherming zijn tegen de zon

8. als slabbetje: hydrofiele doeken kan je in een driehoek vouwen en gemakkelijk knopen en gebruiken als slab

9. als speeldoek: speelt je baby graag in de tuin op het gras of in het zand op het strand? Dan leg je de doek gewoon op het gras.

10. als hoes of matras beschermer: zo moet je de matrashoes niet vaak vervangen, neem gewoon een nieuwe hydrofiele doek en de oude kan in de wasmand.

Je vindt bij Grote Schatten een zeer ruime keuze aan hydrofiele doeken en allerlei kleuren en prints, enkel van de topmerken!

Aden & Anais en Fresk zijn al jaren de meest gekocht merken.

Koop jouw hydrofiele doek of swaddle bij Grote Schatten!


Related products

Aden & Anais Tetradoek Super Stars colors 4-pack - OUT Aden & Anais Tetradoek Super Stars colors 4-pack - OUT Sold out
Aden & Anais Tetradoek Super Stars colors 4-pack - OUT
€ 49,50 Ex Tax: € 49,50

Aden & AnaisAden & Anais tetradoek super stars colorsDeze tetradoek en swaddle van Aden en Anais zijn multifuncionele inbakerdoeken die wereldwijd bekend zijn. Ze zijn vervaardigt uit zeer fijn geweven muslin katoen, 100% organisch die heel zacht aanvoelen voor je baby wanneer hij bij het dagelijks gebruik wordt afgedroogd of verzorgd. De tetradoeken zijn zo fijn geweven, zodat ze makkelijk tussen de plooien van baby's billen gaan en zorgen dat je baby mooi is afgedroogd. Dit dankzij de tetradoek!Deze tetradoek is een set van 4  tetradoeken met een leuke print en frisse kleurrijke print van gekleurde sterren. Deze tetradoeken hebben een XL formaat, heel handig want zo kan je ze voor verschillende doeleinden gebruiken.Zo kan je deze swaddles en hydrofiele doeken niet alleen gebruiken bij het verzorgen van je baby maar kan hij gebruikt worden als spuugdoek of handdoek. Als doek tijdens het voeden van je baby, ook kan je deze tetradoek makkelijk over een kinderwagen hangen en kan hij dienen als zonnewering.Vele baby's raken al snel gehecht aan de tetradoek en wordt een knuffel voor je baby! De tetradoeken van Aden en Anais zijn een must-have voor alle mama's! Zelfs celiberty's zijn helemaal weg van deze swaddles!En wees zeker niet bang de doeken veel te wassen want hoe meer je ze wast hoe soepeler ze worden. Wassen is dus de boodschap!Ben je op zoek naar een origineel geboortecadeau dan scoor je zeker met deze swaddles! Je maakt er zowel mama als baby blij mee.Bekijk ook de slaapzakken en andere zachte onmisbare artikelen van Aden en Anais bij Grote Schatten.Afmeting 120 x 120 cmMateriaal 100% zeer fijn geweven katoen - 100% organisch katoenWasbaar op 60°C - mag in de droogtommel..

Sold out
Tetradoek swaddle Aden en Anais twinkle grey 4-pack
€ 57,50 Ex Tax: € 57,50

TetradoekTetradoek swaddle Aden en Anais jungle jam 4-packDeze tetradoek en swaddle van Aden en Anais is een multifuncionele inbakerdoek die wereldwijd bekend is. Deze mooie swaddles zijn vervaardigd uit zeer fijn geweven 100% bio katoen. Hierdoor voelt de swaddle heel zacht aan wanneer je baby bij dagelijks gebruik wordt afgedroogd of verzorgd. Doordat deze tetradoeken zo fijn geweven zijn geraak je heel eenvoudig tussen de plooien van baby's billen en dus netjes is afgedroogd.Deze Aden en Anais twinkle grey 4-pack is een set van 4 doeken met leuke en frisse prints en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden dankzij hun XL formaat. Zo kan je deze swaddles en hydrofiele doeken niet alleen gebruiken bij het verzorgen van je baby maar kunnen ze dienen als spuugdoek, handdoek, doek tijdens het voeden van je baby en tijdens het wandelen met de kinderwagen dient dit perfect als zonnebescherming.Vele baby's raken snel gehecht aan deze doeken waardoor ze hun babyknuffel worden! Schaf daarom swaddles in reserve aan en was ze terzelfdertijd! Wees zeker niet bang de doeken veel te wassen want hoe meer je ze wast hoe soepeler en zachter ze worden.Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Met deze swaddles van Aden & Anais scoor je bij mama én baby!Afmeting: 120 x 120 cmMateriaal: 100% bio katoenAantal: 4 swaddles in doosWasbaar: op 60°C - mag in de droogtommel..

Bestellen
Tetradoek swaddle Aden en Anais jungle jam 2-pack
€ 39,50 Ex Tax: € 39,50

TetradoekTetradoek swaddle Aden en Anais jungle jam 2-packDeze tetradoek en swaddle van Aden en Anais is een multifuncionele inbakerdoek die wereldwijd bekend is. Deze mooie swaddles zijn vervaardigd uit zeer fijn geweven 100% biologisch muslin katoen. Hierdoor voelt de swaddle heel zacht aan wanneer je baby bij dagelijks gebruik wordt afgedroogd of verzorgd. Doordat deze tetradoeken zo fijn geweven zijn geraak je heel eenvoudig tussen de plooien van baby's billen en dus netjes is afgedroogd.Deze Aden en Anais jungle jam 2-pack is een set van 2 doeken met leuke en frisse prints en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden dankzijn hun XL formaat. Zo kan je deze swaddles en hydrofiele doeken niet alleen gebruiken bij het verzorgen van je baby maar kunnen ze dienen als spuugdoek, handdoek, doek tijdens het voeden van je baby en tijdens het wandelen met de kinderwagen dient dit perfect als zonnebescherming.Vele baby's raken snel gehecht aan deze doeken waardoor ze hun babyknuffel worden! Schaf daarom swaddles in reserve aan en was ze terzelfdertijd! Wees zeker niet bang de doeken veel te wassen want hoe meer je ze wast hoe soepeler en zachter ze worden.Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Met deze swaddles van Aden & Anais scoor je bij mama én baby! Afmeting: 120 x 120 cmMateriaal: 100% bio katoenAantal: 2 stuks in een doosWasbaar: op 60°C - mag in de droogtommel..

Bestellen
Tetradoek Aden en Anais musy twinkle grey 3-pack Tetradoek Aden en Anais musy twinkle grey 3-pack Sold out
Tetradoek Aden en Anais musy twinkle grey 3-pack
€ 25,50 Ex Tax: € 25,50

TetradoekTetradoek Aden en Anais - musy - twinkle greyDit tetradoekje van Aden en Anais is een multifuncionele tetradoek vervaardigt uit zeer fijn geweven muslin katoen. Dit katoen is 100% organic waardoor de doekjes heel zacht aanvoelen voor je baby. Deze set van 3 musy tetra doekjes zijn iets kleiner dan de klassieke doeken. Dit musy model, het zusje van de XL swaddles hebben een afmeting van 70x70 cm en dienen dus niet om in te bakeren. Deze kleinere tetradoekjes zijn handig mee te nemen in de tas waardoor ze minder plaats innemen.De hydrofiele doeken zijn perfect te gebruiken als handdoekje na het verschonen van je kleintje, spuwdoekje of als knuffeldoekje, want inderdaad ook hier raken baby’tjes snel aan gehecht.Op zoek naar een origineel geboortecadeau en praktisch tezelfdertijd? Met de Aden Anais tetradoeken scoor je bij mama én baby!Afmeting: 70 x 70 cmMateriaal: 100% zeer fijn geweven katoen - 100% organisch katoenWasbaar: op 60°C - mag in de droogtommelReferentie: 3-pack twinkle greyTip: Hoe meer je deze tetradoeken wast, hoe zachter ze worden!..

Sold out
Aden en Anais tetradoek swaddle leader of the pack 4-pack - OUT Aden en Anais tetradoek swaddle leader of the pack 4-pack - OUT Sold out
Aden en Anais tetradoek swaddle leader of the pack 4-pack - OUT
€ 54,50 Ex Tax: € 54,50

Aden en Anais tetradoekAden en Anais tetradoek swaddle leader of the packDe Aden en Anais tetradoek is een multifuncionele inbakerdoek voor je baby die ondertussen wereldwijd bekend is. Deze mooie muslin tetradoeken zijn vervaardigd uit zeer fijn geweven 100% bio katoen. Hierdoor voelt de swaddle heel zacht aan wanneer je baby bij dagelijks gebruik wordt afgedroogd of verzorgd. Doordat deze tetradoek zo fijn geweven is geraak je heel eenvoudig tussen de plooien van baby's billen en dus netjes is afgedroogd.Deze Aden en Anais leader of the pack 4-pack is een set van 4 doeken met leuke en frisse prints en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De tetradoeken in XL formaat kan je onder andere gebruiken bij het verzorgen van je baby en kunnen even goed dienen als spuugdoek, handdoek of hydrofiele doek tijdens het voeden van je baby. Ook tijdens het wandelen met de kinderwagen dient dit perfect als zonnebescherming.Vele baby's raken snel gehecht aan deze doeken waardoor ze hun babyknuffel worden! Schaf daarom swaddles in reserve aan en was ze terzelfdertijd! Wees zeker niet bang de doeken veel te wassen want hoe meer je ze wast hoe soepeler en zachter ze worden.Op zoek naar een praktisch geboortecadeau? Met deze swaddles van Aden en Anais scoor je bij mama én baby!Afmeting: 120 x 120 cmMateriaal: 100% bio katoenAantal: 4 swaddles in doosWasbaar: op 60°C - mag in de droogtommel..

Sold out
Aden Anais swaddle muslin tetradoek petal bloom 4-pack - OUT Aden Anais swaddle muslin tetradoek petal bloom 4-pack - OUT Sold out
Aden Anais swaddle muslin tetradoek petal bloom 4-pack - OUT
€ 54,50 Ex Tax: € 54,50

Aden Anais swaddleAden Anais swaddle muslin tetradoek petal bloomDe Aden Anais swaddle is een multifuncionele inbakerdoek voor je baby die ondertussen wereldwijd bekend is. Deze mooie muslin tetradoeken zijn vervaardigd uit zeer fijn geweven 100% bio katoen. Hierdoor voelt de swaddle heel zacht aan wanneer je baby bij dagelijks gebruik wordt afgedroogd of verzorgd. Doordat deze tetradoek zo fijn geweven is geraak je heel eenvoudig tussen de plooien van baby's billen en dus netjes is afgedroogd.Deze Aden en Anais petal bloom 4-pack is een set van 4 doeken met leuke en frisse prints en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De tetradoeken in XL formaat kan je onder andere gebruiken bij het verzorgen van je baby en kunnen even goed dienen als spuugdoek, handdoek of hydrofiele doek tijdens het voeden van je baby. Ook tijdens het wandelen met de kinderwagen dient dit perfect als zonnebescherming.Vele baby's raken snel gehecht aan deze doeken waardoor ze hun babyknuffel worden! Schaf daarom swaddles in reserve aan en was ze terzelfdertijd! Wees zeker niet bang de doeken veel te wassen want hoe meer je ze wast hoe soepeler en zachter ze worden.Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Met deze swaddles van Aden & Anais scoor je bij mama én baby!Afmeting: 120 x 120 cmMateriaal: 100% bio katoenAantal: 4 swaddles in doosWasbaar: op 60°C - mag in de droogtommel..

Sold out
Aden en Anais tetradoek musy birdsong 3-pack Aden en Anais tetradoek musy birdsong 3-pack Sold out
Aden en Anais tetradoek musy birdsong 3-pack
€ 25,50 Ex Tax: € 25,50

Aden en AnaisAden en Anais tetradoek - musy - birdsongDit tetradoekje van Aden en Anais is een multifuncionele tetradoek vervaardigt uit zeer fijn geweven muslin katoen. Dit katoen is 100% organic waardoor de doekjes heel zacht aanvoelen voor je baby. Deze set van 3 musy tetra doekjes zijn iets kleiner dan de klassieke doeken. Dit musy model, het zusje van de XL swaddles hebben een afmeting van 70x70 cm en dienen dus niet om in te bakeren. Deze kleinere tetradoekjes zijn handig mee te nemen in de tas waardoor ze minder plaats innemen.De hydrofiele doeken zijn perfect te gebruiken als handdoekje na het verschonen van je kleintje, spuwdoekje of als knuffeldoekje, want inderdaad ook hier raken baby’tjes snel aan gehecht.Op zoek naar een origineel geboortecadeau en praktisch tezelfdertijd? Met de Aden Anais tetradoeken scoor je bij mama én baby! Afmeting: 70 x 70 cmMateriaal: 100% zeer fijn geweven katoen - 100% organisch katoenWasbaar: op 60°C - mag in de droogtommelReferentie: 3-pack birdsongTip: Hoe meer je deze tetradoeken wast, hoe zachter ze worden! ..

Sold out
Aden & Anais Tetradoek colour pop 4-pack - OUT Aden & Anais Tetradoek colour pop 4-pack - OUT Sold out
Aden & Anais Tetradoek colour pop 4-pack - OUT
€ 57,50 Ex Tax: € 57,50

Aden & AnaisAden & Anais tetradoek colour popDeze tetradoek en swaddle van Aden en Anais zijn multifuncionele inbakerdoeken die wereldwijd bekend zijn. Ze zijn vervaardigd uit zeer fijn geweven muslin katoen, 100% organisch die heel zacht aanvoelen voor je baby wanneer hij bij het dagelijks gebruik wordt afgedroogd of verzorgd. De tetradoeken zijn zo fijn geweven, zodat ze makkelijk tussen de plooien van baby's billen gaan en zorgen dat je baby mooi is afgedroogd. Dit dankzij de tetradoek!Deze tetradoek is een set van vier tetradoeken met een leuke print en frisse print. Deze tetradoeken hebben een XL formaat, heel handig want zo kan je ze voor verschillende doeleinden gebruiken.Zo kan je deze swaddles en hydrofiele doeken niet alleen gebruiken bij het verzorgen van je baby maar kan hij gebruikt worden als spuugdoek of handdoek. Als doek tijdens het voeden van je baby, ook kan je deze tetradoek makkelijk over een kinderwagen hangen en kan hij dienen als zonnewering.Vele baby's raken al snel gehecht aan de tetradoek en wordt een knuffel voor je baby! De tetradoeken van Aden en Anais zijn een must-have voor alle mama's! Zelfs celiberty's zijn helemaal weg van deze swaddles!En wees zeker niet bang de doeken veel te wassen want hoe meer je ze wast hoe soepeler ze worden. Wassen is dus de boodschap!Ben je op zoek naar een origineel geboortecadeau dan scoor je zeker met deze swaddles! Je maakt er zowel mama als baby blij mee.Bekijk ook de slaapzakken en andere zachte onmisbare artikelen van Aden en Anais bij Grote Schatten.Afmeting 120 x 120 cmMateriaal 100% zeer fijn geweven katoen - 100% organisch katoenWasbaar op 60°C - mag in de droogtommel..

Sold out

Related Posts

Write Comment

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 255 reviews.