Prijs
Prijs: 00

Categorieën

wekkers kinderkamer

Er zijn geen producten in deze categorie.

Een wekker kopen voor je kind doe je online, bij Grote Schatten. Een hippe of originele digitale wekker of slaaptrainer voor de kinderkamer? In onze handige online webshop kan je ze makkelijk en snel bestellen.

Zoek je een mooie handige of coole wekker voor de kinderkamer? Ontdek ons mooi en praktisch aanbod kinderwekkers in de handige webshop van Grote Schatten! Bij ons vind je zeker en vast die ene geschikte wekker voor jouw kind. Een digitale wekker, een wekker die moet dienen als slaaptrainer, een stoere wekker voor kinderen van 5 jaar of een wekker voor je kind vanaf 8 jaar? Vanaf nu slaapt je kindje gerust en maakt hij je niet langer onnodig wakker!

Bij Grote Schatten vind je een ruim en leuk assortiment aan wekkers en slaaptrainers in verschillende maten, modellen en kleuren! Wij verwijzen u door naar onze andere website www.mezzogent.be voor alle wekkers.

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 16 reviews.

Beoordelingen

Anita 13-01-2018

Super blij met de overtrekken van Snurk voor ons kleinkind. Mooie winkel en gemakkeijk in gebruik voor oudere mensen ook! Heel snelle reactie op mijn email. Van ons krijgen jullie een 10! Tot de volge..

LEE JIN - Duitsland 04-01-2019

super service, prachtig ingepakt...

Karin - België 14-06-2018

Perfect! Alles correct en vlug geleverd!..