Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
37
50
76
Kleur
115
Maat kledij
108
109
110
111
112
113
114
Maat
117

Categorieën

Babykleertjes

Babykleertjes

Babykleertjes

Babykleertjes koop je online bij Grote Schatten. Bij ons vind je zeker een stoere, hippe of coole pyjama met voetjes, baby rompers met leuke retro prints. Eerder op zoek naar een mutsje voor een meisje of jongen, je vind het allemaal in onze online baby webshop. In de handige webshop van Grote Schatten vind je de liefste babykleertjes. 

Grote Schatten heeft een ruim assortiment babykleertjes te koop, zowel voor jongens als meisjes. Stoere rompers en hippe pyjama's, met of zonder voetjes, slabbetjes en zoveel meer. Je vindt het allemaal in onze online webwinkel.

Fresk pyjama zonder voet eekhoorn groen
27,95€ Excl. BTW: 27,95€

Fresk pyjama zonder voet - Eekhoorn groen Pyjama zonder voet eekhoorn groen. Je baby zal heerlijk slapen en dromen in deze fijne, zachte pyjama, vervaardigd uit 100% bio katoen. De pyjama heeft lange mouwen en heeft geen voetjes. De drukknoopjes aan de onderkant en de opening bij de hals zijn super handig en zorgen voor gemak bij het verschonen en aan- en uittrekken van je baby's pyjama. Aan de voorkant zit een grappige buidelzak met meneer de uil die op de uitkijk staat.Machine wasbaar op 40..

Bestellen
Fresk pyjama zonder voet olifant roze
27,95€ Excl. BTW: 27,95€

Fresk pyjama zonder voet - Olifant rozePyjama zonder voet olifant roze. Je baby zal heerlijk slapen en dromen in deze fijne, zachte pyjama, vervaardigd uit 100% bio katoen. De pyjama heeft lange mouwen en heeft geen voetjes. De drukknoopjes aan de onderkant en de opening bij de hals zijn super handig en zorgen voor gemak bij het verschonen en aan- en uittrekken van je baby's pyjama. Aan de voorkant zit een grappige buidelzak met meneer de uil die op de uitkijk staat.Machine wasbaar op 40°GOTS-ke..

Bestellen
Fresk pyjama zonder voet vos blauw
27,95€ Excl. BTW: 27,95€

Fresk pyjama zonder voet - Vos blauwPyjama zonder voet vos blauw. Je baby zal heerlijk slapen en dromen in deze fijne, zachte pyjama, vervaardigd uit 100% bio katoen. De pyjama heeft lange mouwen en heeft geen voetjes. De drukknoopjes aan de onderkant en de opening bij de hals zijn super handig en zorgen voor gemak bij het verschonen en aan- en uittrekken van je baby's pyjama. Aan de voorkant zit een grappige buidelzak met meneer de uil die op de uitkijk staat.Machine wasbaar op 40°GOTS-keurmerk..

Bestellen
Fresk pyjama zonder voet vos roze
27,95€ Excl. BTW: 27,95€

Fresk pyjama zonder voet - Vos rozePyjama zonder voet vos roze. Je baby zal heerlijk slapen en dromen in deze fijne, zachte pyjama, vervaardigd uit 100% bio katoen. De pyjama heeft lange mouwen en heeft geen voetjes. De drukknoopjes aan de onderkant en de opening bij de hals zijn super handig en zorgen voor gemak bij het verschonen en aan- en uittrekken van je baby's pyjama. Aan de voorkant zit een grappige buidelzak met meneer de uil die op de uitkijk staat.Machine wasbaar op 40°GOTS-keurmerk v..

Bestellen
Fresk pyjama zonder voet walvis blauw
27,95€ Excl. BTW: 27,95€

Fresk pyjama zonder voet - Walvis blauwPyjama zonder voet walvis blauw. Je baby zal heerlijk slapen en dromen in deze fijne, zachte pyjama, vervaardigd uit 100% bio katoen. De pyjama heeft lange mouwen en heeft geen voetjes. De drukknoopjes aan de onderkant en de opening bij de hals zijn super handig en zorgen voor gemak bij het verschonen en aan- en uittrekken van je baby's pyjama. Aan de voorkant zit een grappige buidelzak met meneer de uil die op de uitkijk staat.Machine wasbaar op 40°GOTS-ke..

Bestellen
Fresk pyjama zonder voet walvis roze
27,95€ Excl. BTW: 27,95€

Fresk pyjama zonder voet - Walvis rozePyjama zonder voet walvis roze. Je baby zal heerlijk slapen en dromen in deze fijne, zachte pyjama, vervaardigd uit 100% bio katoen. De pyjama heeft lange mouwen en heeft geen voetjes. De drukknoopjes aan de onderkant en de opening bij de hals zijn super handig en zorgen voor gemak bij het verschonen en aan- en uittrekken van je baby's pyjama. Aan de voorkant zit een grappige buidelzak met meneer de uil die op de uitkijk staat.Machine wasbaar op 40°GOTS-keur..

Bestellen
Koeka badponcho Venice
32,95€ Excl. BTW: 32,95€

Koeka badponcho VeniceDeze badponcho Venice van Koeka  is ideaal te gebruiken wanneer je kleintje net uit bad komt of wanneer je gaan zwemmen bent. Ook makkelijk wanneer je aan het strand ligt en even in zee gaat.Je grote schat komt net uit het water en hup de pocho over het hoofd, kap erover en laat je maar drogen met deze zachte badponcho van Koeka. Deze badcape is makkelijk aanpasbaar in grootte en breedte dankzij de lusjes opzij van de cape.In de serie van Koeka Venice zijn verschi..

Bestellen
Pigeon pyjama beer roze
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Pigeon pyjama beer roze - Organisch katoenZacht kruippakje of pyjamaatje met drukknoopjes en leuke print. Dit pakje voor je baby of kleintje is afgewerkt met een omslag bij de voetjes. Deze kan je dichtvouwen bij kleine kindjes of baby's en kan je terug openvouwen wanneer je kleintje groter wordt. Deze pyjama heeft een v-halsAlle producten van Pigeon zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemical..

Bestellen
Pigeon pyjama crab
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Pigeon pyjama crab - Organisch katoenZacht kruippakje of pyjamaatje met drukknoopjes en leuke print. Dit pakje voor je baby of kleintje is afgewerkt met een omslag bij de voetjes. Deze kan je dichtvouwen bij kleine kindjes of baby's en kan je terug openvouwen wanneer je kleintje groter wordt. Deze pyjama heeft een v-halsAlle producten van Pigeon zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën v..

Bestellen
Pigeon pyjama olifant blauw
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Pigeon pyjama olifant blauw - Organisch katoenZacht kruippakje of pyjamaatje met drukknoopjes en leuke print. Dit pakje voor je baby of kleintje is afgewerkt met een omslag bij de voetjes. Deze kan je dichtvouwen bij kleine kindjes of baby's en kan je terug openvouwen wanneer je kleintje groter wordt. Deze pyjama heeft een v-halsAlle producten van Pigeon zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chem..

Bestellen
Pigeon pyjama olifant mosterd
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Pigeon pyjama olifant mosterd - Organisch katoenZacht kruippakje of pyjamaatje met drukknoopjes en leuke print. Dit pakje voor je baby of kleintje is afgewerkt met een omslag bij de voetjes. Deze kan je dichtvouwen bij kleine kindjes of baby's en kan je terug openvouwen wanneer je kleintje groter wordt. Deze pyjama heeft een v-halsAlle producten van Pigeon zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en ch..

Bestellen
Pigeon pyjama vogel roze
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Pigeon pyjama vogel roze - Organisch katoenZacht kruippakje of pyjamaatje met drukknoopjes en leuke print. Dit pakje voor je baby of kleintje is afgewerkt met een omslag bij de voetjes. Deze kan je dichtvouwen bij kleine kindjes of baby's en kan je terug openvouwen wanneer je kleintje groter wordt. Deze pyjama heeft een v-halsAlle producten van Pigeon zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemica..

Bestellen
Pigeon pyjama wolf
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Pigeon pyjama wolf - Organisch katoenZacht kruippakje of pyjamaatje met drukknoopjes en leuke print. Dit pakje voor je baby of kleintje is afgewerkt met een omslag bij de voetjes. Deze kan je dichtvouwen bij kleine kindjes of baby's en kan je terug openvouwen wanneer je kleintje groter wordt. Deze pyjama heeft een v-halsAlle producten van Pigeon zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën v..

Bestellen
Pigeon pyjama zeepaardjes roze
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Pigeon pyjama zeepaardjes roze - Organisch katoenZacht kruippakje of pyjamaatje met drukknoopjes en leuke print. Dit pakje voor je baby of kleintje is afgewerkt met een omslag bij de voetjes. Deze kan je dichtvouwen bij kleine kindjes of baby's en kan je terug openvouwen wanneer je kleintje groter wordt. Deze pyjama heeft een v-halsAlle producten van Pigeon zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en c..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14