WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Lilliputiens Louise eenhoorn activiteitenkussen - OUT

  • € 86,95

LILLIPUTIENS LOUISE activiteitenkussen, grote knuffel. GRATIS VERZENDING Benelux! - snel geleverd bij Grote Schatten.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 86,95

Beschikbaarheid: Uit collectie

Model: 86826

Lilliputiens

Lilliputiens Louise eenhoorn activiteitenkussen

Louise de mooie eenhoorn activiteiten kussen van Lilliputiens een leuk kussen met roze tinten en is een activiteitenkussen van 95 cm lang. Deze baby knuffel kan dienen zowel als grote knuffel met allerlei activiteiten, je kleintje kan gaan ontdekken of zich bezighouden met de verschillende speeltjes.
Je kan deze grote en zachte roze knuffel combineren met het speeltapijt Louise van Lilliputiens. Het kussen kan dan dienen als steun voor je kleintje wanneer je deze in het park legt.

Wat valt er zoal te beleven met deze baby knuffel? Je vindt er onder andere een rammelaar in zijn poot, een knisperend geluid in Louise's vleugels, een egel met klik-klak ringen en een uiltje verstopt in zijn zak, dat wordt zoeken!

Gaat je baby over naar peuter - kleuter - schoolgaand kindje dan kan deze knuffel je kind blijven vergezellen op de kinderkamer maar wordt het meer een decoratieve knuffel die de kamer mooi opfleurt. een gezellige grote knuffel waar je kleintje zo verzot op wordt. Een echte meisjes knuffel!

Vanaf +6m
Afmeting 95 cm
Materiaal 35 katoen en 65% polyester
Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)

OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS EENHOORN LOUISE OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFELS OF POPPEN VOOR DE ALLERKLEINSTEN? MET DIT SPEELGOED EN KNUFFELS VAN LILLIPUTIENS SCOOR JE ZEKER EN VAST! RUIME VOORRAAD EN KEUZE LILLIPUTIENS VERKRIJGBAAR BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR KIDS MET LEUKE LILLIPUTIENS SPEELGOED ONLINE.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 381 reviews.