Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
57

Categorieën

Lilliputiens Colette

Lilliputiens Colette
Lilliputiens boekentas Colette A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens boekentas Colette A5 Deze kleine Lilliputiens Colette boekentas over het circus zal je overal vergezellen, op school of elders.Hij is voorzien van verstelbare riemen, een handvat en een groot compartiment waar je gemakkelijk je boeken, schriften en potloden kan opbergen. Gesloten stelt hij de buitenkant van het kapiteel voor en als je hem opent zal je de acrobatiek ontdekken van je vriendjes die plezier hebben onder de circustent. De boekentas bevat ook een opber..

Bestellen
Lilliputiens Colette auto opbergpaneel circus
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens Colette auto opbergpaneel circusLilliputiens Colette auto opbergpaneel circus. De bende van het Lilliputiens Circus houdt je in de auto gezelschap dankzij het opbergpaneel voor onderweg! Het paneel kan gemakkelijk opengeplooid en bevestigd worden aan de bestuurders- of passagierszetel. Dankzij de talrijke opbergvakken kun je al je spulletjes meenemen en tijdens de rit plezier maken!Eens op de bestemming aangekomen, moet je het opbergpaneel enkel opplooien en meenemen. A..

Bestellen
Lilliputiens Colette toilettas circus LAATSTEN
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

LilliputiensLilliputiens Colette toilettas circusLilliputiens Colette toilettas circus. Waar de tandpasta, tandenborstel, kam en andere toilet accessoires opbergen? In de waterdichte toilettas met het circusthema. Thuis of op bezoek bij vrienden of bij oma en opa, ziehier een mooie tas die leuk is om overal mee te nemen. De tas wordt gesloten door middel van een ritssluiting, en binnenin zal je een spiegeltje in de vorm van een kat vinden om jezelf te bewonderen en je gegevens te noteren. ..

Bestellen
Lilliputiens hoelahoep Colette LAATSTEN
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

LilliputiensLilliputiens hoelahoep ColetteLilliputiens hoelahoep Colette. Kling-kling! Laat de hoepels van Colette rond haar middel draaien en hoor hoe ze klinken!Kling-kling! Colette de hoelahoep kan je makkelijk bevestigen aan de box, maxi-cosi, wandelwagen en maakt een grappig knisperend en vibrerend geluid ... ontdekken maar! Vanaf +0mAfmeting 30 x 14 cmMateriaal 100% polyester  Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS COLETTE OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCA..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4