Categorieën

Prijs
Prijs: 00
Merk
57

Lilliputiens Roodkapje

Lilliputiens boekje roodkapje
€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

LilliputiensLilliputiens boekje roodkapjeLilliputiens boekje van roodkapje! Open het stoffen boekje en ontdek het verhaal samen met Roodkapje. Pagina na pagina beleef je samen haar avontuur, het bezoek aan haar oma en haar ontmoeting met de grote boz..

Bestellen
Lilliputiens huisje roodkapje en de wolf
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

LilliputiensLilliputiens huisje roodkapje en de wolfLilliputiens huisje roodkapje en de wolf. Neem de personages van Roodkapje met je mee en speel het sprookje zelf na! Vier figuurtjes: de jager, de grootmoeder, de wolf en Roodkapje wonen samen in he..

Bestellen
Lilliputiens pop omkeerbaar roodkapje
€ 39,95 Excl. BTW: € 39,95

LilliputiensLilliputiens omkeerbare pop roodkapjeLilliputiens omkeerbare pop roodkapje. Een klassieker onder de sprookjes, om te verwonderen, te boeien en te vermaken. De 3 hoofdrolspelers zijn verweven tot 1 creatie. In een handomdraai wordt ze groo..

Bestellen
Lilliputiens spaarpot Roodkapje OUT
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

LilliputiensLilliputiens spaarpot RoodkapjeCoole Lilliputiens spaarpot Roodkapje, stop je muntjes in het mandje van Roodkapje. Daar zullen ze goed bewaard worden. Bij elk muntje dat je erin stopt, hoor je het deuntje 'Don't worry be happy'. Afmeti..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Lilliputiens babyboekje of pop roodkapje

Dit is een uniek geschenk voor een baby of voor een peuter of kleuter, en dan vooral voor de meisjes. Het is roodkapje uit het sprookje. Jouw dochtertje kan spelen met de mooie pop, of lezen in het babyboekje van Lilliputiens.

Beoordelingen

Jill - België 02-12-2018

Een zeker fijne en correcte klantendienst. Denk mee om tot het beste resultaat te komen. Heel goed ervaring. ..

Anita 13-01-2018

Super blij met de overtrekken van Snurk voor ons kleinkind. Mooie winkel en gemakkeijk in gebruik voor oudere mensen ook! Heel snelle reactie op mijn email. Van ons krijgen jullie een 10! Tot de volge..

Ria - Nederland 10-06-2018

Zeer snelle levering. Olifantknuffel met muziek zacht. Muziek fijntjes. Mooi verpakt in vloe papier. En dan een grote verrassing erbij. Een mooie zachte knuffel olifant sleutelhanger. ..

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 43 reviews.

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”