Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 

Welkom bij het blog van Grote Schatten!

Wanneer komt mijn kleintje?

when is a woman most fertile

Gezonde baby knuffels

Posted By: Ivan Times Read: 156 Comments: 0

Peppa gezonde baby knuffel

We weten allemaal dat er speelgoed bestaat dat aan de lopende band in een fabriek gemaakt wordt en dat er bij deze processen niet altijd nagedacht wordt over de grondstoffen die gebruikt worden. Meestal is het zaaks om zo snel mogelijk en zoveel als mogelijk te produceren op de kortst mogelijke tijd.

Voor onze kindjes is alleen het beste goed genoeg en gelukkig zijn er enkele leveranciers die hier voorloper zijn! Eéntje hiervan is het merk Peppa.

peppa handgemaakte knuffel

Handgemaakt

Peppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen die gemaakt worden in natuurlijke materialen. De hoofdjes van de poppen zijn gevuld met schapenwol dat zeer snel geuren opneemt.

Voor de baby betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt een Peppa lappenpopje al gauw het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje.

Fair Trade

De  Peppa popjes worden gemaakt in twee verschillende Fair Trade organisaties in India. Beide organisaties zijn lid van de International Federation for Fair Trade (IFAT).

IFAT controleert of de regels verbonden aan het erkennen van een handelsrelatie als een ‘fair trade’ relatie nageleefd worden.

Jullie kunnen Peppa hier vinden in onze webwinkel!

Write Comment

Categorieën