De 5 fases van jouw zwangerschap
01 Jul

De 5 fases van jouw zwangerschap

Geschreven door: Ivan Keren gelezen: 159 Reacties: 0

Wat zijn de 5 stadia van mijn zwangerschap?

In dit artikel overlopen we de verschillende fases van jouw zwangerschap: we onderscheiden de bevruchting, het eerste trimester, het tweede trimester, het derde trimester en de uiteindelijke bevalling. Bekijk deze infographic als visueel hulpmiddeltje.


1. de bevruchting

Elke maand komt een groep eitjes vrij uit de eierstok, deze ontwikkelen zich tot een follikel. Bij de eisprong breekt dit follikel open waarbij progesteron en oestrogeen vrijkomen, deze hormonen zorgen voor de voorbereiding van jouw baarmoederslijmvlies op een mogelijke zwangerschap.

Na de gemeenschap ontmoet een zaadcel het eitje en vindt de bevruchting plaats. Er vormt zich dan een zygote, deze beweegt zich langzaam voort in de eileider en verdeelt zich constant in meerdere cellen.

Nu komt het cruciale moment, de zygote moet zich vastmaken aan de baarmoederwand, dit is het begin van uw zwangerschap! Op dit moment kan de gynaecoloog de zwangerschap vaststellen omdat er een hormoon (hCG) vrijkomt. 

Nu kunnen we de zwangerschap indelen in 3 trimesters die elk uit ongeveer 12 weken bestaan.

Proficiat! U bent nu officieel zwanger!!!

2. het eerste trimester

Het kan dat u nu al enige zwangerschapsklachten ervaart zoals:

  • vermoeid zijn
  • misselijk worden
  • zwelling van de borsten
  • vaker plassen
  • hoofdpijn
  • constipatie
  • aversie voor bepaald voedsel


Het moe zijn is te wijten aan het feit dat uw lichaam overuren moet doen, want de foetus krijgt veel energie.

Gedurende maand 1, nl. op de 21ste dag van de zwangerschap begint de hartslag en worden het ruggemerg en de spieren en zenuwen gevormd.

Tijdens maand 2 spreken we niet meer over een zygote maar over een embryo. Het embryo is nu bijna 1 cm. De bloedcirculatie komt nu op gang en de maag en lever worden gevormd. Op het einde van deze maand worden de gelaatstrekken al gevormd!

Tijdens maand 3 is het de beurt aan de spierontwikkeling, de botten en de vingertjes en teentjes, na 10 weken spreken we over een foetus. De foetus is ongeveer 3 cm lang.

De oogleden zijn nog dicht en de huid is op dit moment nog doorzichtig.

3. het tweede trimester:

Als mama voelt u zich nu wat beter, u voelt zich energieker en het buikje begint zich te vormen. De tepelhof wordt donkerder en een zwelling van uw enkels of uw voeten kan plaats vinden. Nu kan u voor het eerst de beweging van uw baby voelen, dit is meestal tussen de 16de en de 20ste week.

Bij de foetus begint de zuigreflex, de wenkbrauwen en wimpers groeien en er komen nageltjes aan de vingertjes. Ook de nieren worden nu in gang gezet en produceren urine. Meestal is dit een spannende periode want in maand 4 is er al kans om de bepaling van het geslacht te kennen, wordt het een meisje of een jongen?

In maand 5 beweegt je baby al wat meer, het gehoor en de slik reflex zijn nu aan de beurt.

Tijdens maand 6 is je baby al gegroeid tot zo'n 30 cm! De baby weegt nu ongeveer 900 gram. Het beenmerg begint nu rode bloedcellen aan te maken en de longen beginnen zich te ontwikkelen. Ook begint het haar te groeien en stilaan gaan de ogen open. Ook de genitaliën worden nu ontwikkelt. Daarom is het standaard om met vrij veel zekerheid in de 6de maand te weten of jouw baby een jongen of een meisje wordt.

4. het derde trimester:

Nu kan je als mama wat water beginnen ophouden. Ook kan je last krijgen van je bekken en heupen. Omdat je baarmoeder nu groeit kan deze ook drukken op je blaas waardoor je frequent moet gaan plassen. Je kan ook lekkage van colostrum merken op de borsten. Jouw baby gaat nu naar beneden in je bekken.

Bij jouw baby is het skelet nu volledig gevormd, je baby kan nu ook reageren op licht en stemmen van buitenaf. Het kan zijn dat jouw baby zich nu vaak begint te strekken in jouw buik.

In maand 8 komt je baby snel gewicht bij, er wordt vet onder de huid aangemaakt. In maand 9 is de baby klaar voor de bevalling, die gebeurt meestal tussen de 37ste en de 40ste week.

5. de bevalling:

Dit is de allerlaatste fase in de zwangerschap, de arbeid voor de bevalling.

Er zijn 3 stadia waar te nemen bij de bevalling. 

In fase 1 beginnen de weeën, elke 2 tot 3 minuten krijg je gedurende iets meer dan 1 minuut sterke en regelmatige weeën. De vruchtzak kan nu elk moment scheuren en de baarmoederhals wordt wijder om de baby door te kunnen laten.

In fase 2 is de baarmoederhals verwijd tot 10 cm en de weeën worden steeds feller. Jouw baarmoeder zal zich gaan samentrekken en de baby door het geboortekanaal duwen. Het hoofdje wordt als eerste zichtbaar.

In fase 3 wordt jouw baby eindelijk geboren! De weeën duren nog even voort om de placenta naar buiten te duwen, de placenta komt ongeveer 10 minuten later. Nu kan je eindelijk jouw baby voor de eerste keer vasthouden, geef jouw baby ook zo snel als mogelijk de borstvoeding want nu is deze zeer voedzaam voor je kindje!Gerelateerde producten

Tartine et Chocolat baby konijn Augustin doudou blauw
€ 29,95 Ex Tax: € 29,95

Tartine et Chocolat Tartine et Chocolat baby Augustin blauw doudou konijntje Tartine et Chocolat is een Frans merk met een collectie van heel zachte knuffels en doudou's in verschillende diertjes verkrijgbaar, oa. een beer, konijnen, egel, olifant Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Augustin het konijn, Leon de egel, Ferdinand de olifant of Jean de beer.Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is. Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam om alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden. Dit Tartine et Chocolat baby konijn doudou is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, een leuk en origineel geboortecadeau, met deze knuffeldoek scoor je gegarandeerd! Afmeting konijntje - H 12 cm Afmeting doekje - 25 x 25 cm Wasbaar met de hand  Augustin het konijntje, heeft een zijdezacht doekje met zachte bont, synthetisch en suède. Geleverd in een mooi geschenkendoosje van Tartine & Chocolat. OP ZOEK NAAR EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL? TARTINE ET CHOCOLAT HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER AUGUSTIN HET KONIJN. TARTINE ET CHOCOLAT AUGUSTIN BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND. ..

Bestellen
Tartine et Chocolat baby konijn Augustin doudou roze
€ 29,95 Ex Tax: € 29,95

Tartine et ChocolatTartine et Chocolat baby Augustin roze doudou konijntje Tartine et Chocolat is een Frans merk met een collectie van heel zachte knuffels en doudou's in verschillende diertjes verkrijgbaar, oa. een beer, konijnen, egel, olifant Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Augustin het konijn, Leon de egel, Ferdinand de olifant of Jean de beer. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is. Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam om alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden. Dit Tartine et Chocolat baby konijn doudou is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, een leuk en origineel geboortecadeau, met deze knuffeldoek scoor je gegarandeerd! Afmeting konijntje - H 12 cm Afmeting doekje - 25 x 25 cm Wasbaar met de hand tartine et chocolat baby Augustin het konijntje, heeft een zijdezacht doekje met zachte bont, synthetisch en suède. Geleverd in een mooi geschenkendoosje van Tartine & Chocolat. OP ZOEK NAAR EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL? TARTINE ET CHOCOLAT HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER AUGUSTIN HET KONIJN. TARTINE ET CHOCOLAT AUGUSTIN BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND. ..

Bestellen
Tartine et Chocolat baby konijn Augustin doudou ecru
€ 29,95 Ex Tax: € 29,95

Tartine et Chocolat Tartine et Chocolat  baby Augustin ecru doudou konijntje Tartine et Chocolat is een Frans merk met een collectie van heel zachte knuffels en doudou's in verschillende diertjes verkrijgbaar, oa. een beer, konijnen, egel, olifantElk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Augustin het konijn, Leon de egel, Ferdinand de olifant of Jean de beer. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam om alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Dit Tartine et Chocolat baby konijn doudou is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, een leuk en origineel geboortecadeau, met deze knuffeldoek scoor je gegarandeerd! Afmeting konijntje - H 12 cm Afmeting doekje - 25 x 25 cmWasbaar met de handAugustin het konijntje, heeft een zijdezacht doekje met zachte bont, synthetisch en suède.Geleverd in een mooi geschenkendoosje van Tartine & Chocolat. OP ZOEK NAAR EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL? TARTINE ET CHOCOLAT HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER AUGUSTIN HET KONIJN. TARTINE ET CHOCOLAT AUGUSTIN BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU.RUIME KEUZE TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND. ..

Bestellen
Blauw knuffel konijntje Augustin Tartine et Chocolat
€ 19,95 Ex Tax: € 19,95

Tartine et Chocolat Blauw knuffel konijntje Augustin Tartine et ChocolatTartine et Chocolat is een Frans merk met een collectie van heel zachte knuffels en doudou's in verschillende diertjes verkrijgbaar, oa. een beer, konijnen, egel, olifant Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Augustin het konijn, Leon de egel, Ferdinand de olifant of Jean de beer. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam om alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Deze Tartine et Chocolat knuffel konijn Augustin is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, een leuk en origineel geboortecadeau, met deze knuffel scoor je zeker en vast!Knuffel Augustin, verkrijgbaar in 3 maten: H 12 cm - T30130HBLUEH 25 cm - T30230HBLUE H 35 cm - T30330HBLUEMachine wasbaar op 30°C (delicate was) Augustin het konijntje wordt geleverd in een mooie geschenkendoos van Tartine & Chocolat.OP ZOEK NAAR EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL? TARTINE ET CHOCOLAT HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER AUGUSTIN HET KONIJN. TARTINE ET CHOCOLAT AUGUSTIN BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
Ecru knuffel konijntje Augustin Tartine et Chocolat
€ 19,95 Ex Tax: € 19,95

Tartine et Chocolat Ecru knuffel konijntje Augustin Tartine et ChocolatTartine et Chocolat is een Frans merk met een collectie van heel zachte knuffels en doudou's in verschillende diertjes verkrijgbaar, oa. een beer, konijnen, egel, olifant Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Augustin het konijn, Leon de egel, Ferdinand de olifant of Jean de beer. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is. Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam om alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden. Deze Tartine et Chocolat knuffel konijn Augustin is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, een leuk en origineel geboortecadeau, met deze knuffel scoor je zeker en vast! Knuffel Augustin, verkrijgbaar in 3 maten:H 12 cm - T30130HECRU H 25 cm - T30230HECRU H 35 cm - T30330HECRU Machine wasbaar op 30°C (delicate was) Augustin het konijntje wordt geleverd in een mooie geschenkendoos van Tartine & Chocolat.OP ZOEK NAAR EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL? TARTINE ET CHOCOLAT HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER AUGUSTIN HET KONIJN. TARTINE ET CHOCOLAT AUGUSTIN BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE TARTINE ET CHOCOLAT KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
Dimpel doudou Balun koala wit
€ 27,50 Ex Tax: € 27,50

Dimpel doudou Balun witte koalaDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Doudou Balun de witte koala, heeft een sjaaltje in liberty stof rond de hals.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachterAfmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage): Diameter 50cm (D50 - H28)* - 882050..

Bestellen
Dimpel doudou Balun koala beigegrijs
€ 27,50 Ex Tax: € 27,50

DimpelDimpel doudou Balun koala beigegrijs Dimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. DIMPEL BALUN koalabeer, Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Doudou Balun de beigegrijze koala, heeft een sjaaltje in liberty stof rond de hals.  Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachterAfmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage): Diameter 50cm (D50 - H28)* - 882206OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL KNUFFEL? DIMPEL HEEFT DE ZACHTSTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER BALUN DE KOALA BEER. DIMPEL BALUN BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN EN MODELLEN! EEN DIMPEL KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU.RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
Dimpel doudou Cleo kat wit - beigegrijs
€ 27,50 Ex Tax: € 27,50

DimpelDimpel doudou Cleo kat wit - beigegrijs Dimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Doudou Cleo het wit katje, heeft een sjaaltje rond de hals.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachterAfmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage): Diameter 50cm (D50 - H25)* - 822302 OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL KNUFFEL? DIMPEL HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER CLEO DE POES. DIMPEL CLEO BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN DIMPEL KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND. ..

Bestellen
Lilliputiens Alice verstoppertje
€ 39,95 Ex Tax: € 39,95

LilliputiensLilliputiens Alice verstoppertjeLilliputiens Alice verstoppertje. Waar is Alice, de schattige vossin? Kiekeboe ... Alice is een marionet en komt plots tevoorschijn tussen de bladeren om je dag te zeggen. Kijk! Simon de egel, het konijn en de baby vos zitten als vingerpopjes verstopt in de struiken. Kun jij ze terugvinden? Elk personage heeft zijn eigen geluid zodat je hen beter kunt herkennen (papiergeluid, belletje, piep). Spelen maar! Vanaf +6mAfmeting 19 x 32 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakte OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS NICOLAS ACTIEWOLF OF NAAR EEN BABY KNUFFEL - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - EEN GRAPPIGE ZACHTE KNUFFEL OF POPPEN VOOR DE ALLERKLEINSTEN? MET DIT SPEELGOED EN KNUFFELS VAN LILLIPUTIENS SCOOR JE ZEKER EN VAST!RUIME VOORRAAD EN KEUZE KNUFFEL LILLIPUTIENS VERKRIJGBAAR BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY en KIND KIDS | LEUKE LILLIPUTIENS KNUFFELS ONLINE...

Bestellen
Lilliputiens actiewolf Nicolas
€ 27,50 Ex Tax: € 27,50

LilliputiensLilliputiens actiewolf NicolasLilliputiens actiewolf Nicolas. Nicolas de wolf heeft meer dan één verrassing in petto voor jou! Neem hem vast en ontdek zijn vele activiteiten: een rammelaarsgeluidje hier, een papiergeluid daar, een spiegel onder zijn voet, een geheime schuilplaats voor roodkapje ... Nicolas heeft ook een fopspeenhouder in zijn zak zodat je hem niet kwijt kunt raken. Vanaf +3mAfmeting 24 x 12 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS NICOLAS ACTIEWOLF OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFELS OF POPPEN VOOR DE ALLERKLEINSTEN? MET DIT SPEELGOED EN KNUFFELS VAN LILLIPUTIENS SCOOR JE ZEKER EN VAST!RUIME VOORRAAD EN KEUZE LILLIPUTIENS VERKRIJGBAAR BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR KIDS MET LEUKE LILLIPUTIENS SPEELGOED ONLINE...

Bestellen
Lilliputiens Albert schommelend circus LAATSTEN
€ 27,50 Ex Tax: € 27,50

LilliputiensLilliputiens Albert schommelend circusLilliputiens Albert schommelend circus. Kijk! De olifant, de kat en het konijn vormen een piramide! Laat ze schommelen naar voor, naar achter, opzij en hoor het belletje rinkelen. Dankzij het zuignapje hangen je vriendjes goed vast en kunnen ze niet vallen.Laat Albert maar knisperen en rammelen!     Vanaf +3mAfmeting 20 x 30 x 13 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS ALBERT SCHOMMELEND CIRCUS OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFELS OF POPPEN VOOR DE ALLERKLEINSTEN? MET DIT SPEELGOED EN KNUFFELS VAN LILLIPUTIENS SCOOR JE ZEKER EN VAST!RUIME VOORRAAD EN KEUZE LILLIPUTIENS VERKRIJGBAAR BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR KIDS MET LEUKE LILLIPUTIENS SPEELGOED ONLINE...

Bestellen
Peppa Floppy geel lappenpopje organisch katoen - LAATSTEN
€ 12,50 Ex Tax: € 12,50

Peppa Peppa Floppy geel lappenpopje organisch katoen Peppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het PEPPA assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje.Elke Peppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only! Deze lappenpopjes of doudou's zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, waarvan het hoofdje gevuld is met schapenwol. Belangrijk want schapenwol is  een natuurvriendelijke vulling die snel geuren opneemt. Zo ruikt het popje al snel naar thuis, lekker en vertrouwd!Is je Grote Schat z'n knuffeltje kwijt? Tips om de traantjes snel te drogen:Schaf een tweede en/of derde reserve knuffeltje aan van zijn favoriete vriendje aan. Wissel de knuffels regelmatig om, zodat ze even vertrouwd ruiken. Op stap en je verliest er toch eentje onderweg ... hocus pocus pats ... je tovert zó de vervangknuffel tevoorschijn. Hang een label aan de knuffel en  schrijf er je telefoonnummer op, zo bezorgt een eerlijke vinder de knuffel die kwijt is snel terug.Dit lief knuffelkonijntje Floppy bestaat in vele varianten en kleurtjes.Ontdek ze allemaal bij Grote Schatten!Afmeting H 25cmMateriaal 90% biologisch katoen 10% PES - vulling: 100% wool Wasbaar met de hand, niet in de droogtrommel OP ZOEK NAAR EEN KNUFFEL PEPPA FLOPPY - LAPPENPOPJE MET SCHAPENWOL - PEPPA KLEURRIJKE KNUFFELS OF POPPEN VOOR DE ALLERKLEINSTEN? MET DEZE LAPPENPOPJES SCOOR JE ZEKER! RUIME VOORRAAD EN KEUZE PEPPA EN HOPPA VERKRIJGBAAR BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR UW BABY...

Bestellen
Dimpel doudou Bolli olifant roze
€ 34,50 Ex Tax: € 34,50

DimpelDimpel knuffel doudou Bolli de roze olifantDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om voor je baby een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Dimpel doudou knuffel Bolli de roze olifant, heeft een lange slurf, oortjes en pootjes met witte bollen. Deze knuffel doudou van het Belgische merk Dimpel heeft een hoog knuffelgehalte, je baby en Bolli worden al snel onafscheidelijk! Eén kant van bolli bestaat uit een zachte roze stof, de binnenkant bestaat uit roze stof met witte bollen.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachterAfmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage): Diameter 40cm (D40 - H30)* - 821054..

Bestellen
Dimpel doudou Bolli olifant blauw
€ 34,50 Ex Tax: € 34,50

Dimpel doudou Bolli olifant blauwDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om voor je baby een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Dimpel doudou knuffel Bolli de blauwe olifant, heeft een lange slurf, oortjes en pootjes met witte bollen. Deze knuffel doudou van het Belgische merk Dimpel heeft een hoog knuffelgehalte, je baby en Bolli worden al snel onafscheidelijk! Eén kant van bolli bestaat uit een zachte blauwe stof, de binnenkant bestaat uit blauwe stof met witte bollen.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachterAfmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage): Diameter 40cm (D40 - H30)* - 821561..

Bestellen
Aden & Anais hoes verzorgingskussen Twinkle Grey
€ 24,50 Ex Tax: € 24,50

Aden & AnaisAden & Anais hoes verzorgingskussen twinkle greyDeze Aden en Anais klassieke hoes verzorgingskussen twinkle grey,  is gemaakt van mousseline, tetra  zeer fijn geweven katoen, 100% biologisch. De Aden en Anais verzorgingskussenhoezen zijn zeer zacht en perfect voor de huid van uw baby wanneer je hem gaat verschonen op deze hoes van Aden en Anais. Naarmate je deze hoes meer en meer gaat wassen gaat hij nog zachter worden als voorheen. Hij past op elk standaard verschoningskussen.Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Met dit geschenk van Aden en Anais scoor je zeker en vast! Afmeting verpakking 23 x 23 x 4 cmAfmeting hoes 84 x 42 cm  Materiaal 100% zeer fijn geweven katoen - 100% biologische katoen Wasbaar op 60 ° C - wasdroger drogen..

Bestellen
Milestone baby cards - Nijntje NL versie
€ 15,95 Ex Tax: € 15,95

Milestone baby cards - Nijntje Nederlandse versieDe Milestone babykaartjes van Nijntje zijn 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een doosje. Het gaat hierbij om de Nederlandstalige versie! De Milestone baby cards zijn het perfecte geboorte cadeau voor kersverse ouders. Het eerste jaar van je baby zit vol met "eerste keren" en bijzondere gebeurtenissen die je het liefst nooit meer vergeet. Met de milestone baby cards leg je ze allemaal vast op foto. Op die manier kan je ook later nog genieten van het eerste lachje, het eerste hapje en de eerste keer dat je grote schat mama zei. In dit doosje zitten 30 fotokaarten met alle hoogtepunten van het eerste jaar. Voeg de datum toe en neem een foto van je baby samen met de kaart. Zo worden je foto's echt onvergetelijk! Afmeting 15 x 11cm ..

Bestellen
Milestone baby cards - Activity NL versie
€ 15,95 Ex Tax: € 15,95

Milestone baby cards - Activity Nederlandse versieDe Milestone Activity babykaartjes zijn 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een doosje. Het gaat hierbij om de Nederlandstalige versie! De Milestone baby cards zijn het perfecte geboorte cadeau voor kersverse ouders. Het eerste jaar van je baby zit vol met "eerste keren" en bijzondere gebeurtenissen die je het liefst nooit meer vergeet. Met de milestone baby cards leg je ze allemaal vast op foto. Op die manier kan je ook later nog genieten van allerlei eerste activiteiten dat je kleintje mocht ervaren ... van een eerste keer naar de zoo, de eerste keer naar school, de eerste keer op reis tot de eerste keer dat je grote schat meegaat naar de cinema. In dit doosje zitten 30 fotokaarten met alle hoogtepunten de eerste activiteit van je kind.Voeg de datum toe en neem een foto van je baby samen met de kaart. Zo worden je foto's echt onvergetelijk! Afmeting 15 x 11cm ..

Bestellen
Koeka badponcho Venice
€ 32,95 Ex Tax: € 32,95

Koeka badponcho VeniceDeze badponcho Venice van Koeka  is ideaal te gebruiken wanneer je kleintje net uit bad komt of wanneer je gaan zwemmen bent. Ook makkelijk wanneer je aan het strand ligt en even in zee gaat.Je grote schat komt net uit het water en hup de pocho over het hoofd, kap erover en laat je maar drogen met deze zachte badponcho van Koeka. Deze badcape is makkelijk aanpasbaar in grootte en breedte dankzij de lusjes opzij van de cape.In de serie van Koeka Venice zijn verschillende producten beschikbaar.Op zoek naar een origineel verjaardagsgeschenk? Met dit geschenk van Koeka scoor je zeker en vast! Verkrijgbaar in verschillende matenS - 1/2 jaar - ruglengte 45 cmM - 3/4 jaar - ruglengte 55 cmL - 5/6 jaar - ruglengte 65 cmMateriaal 100% katoen Wasbaar in de machine op zacht programma - laat het product niet weken, mag niet in de troogrommel..

Bestellen
Koeka hoes buggy badstof Florence
€ 34,50 Ex Tax: € 34,50

Koeka hoes buggy badstof FlorenceDe Koeka buggy hoes Florence is een hoes in badstof die over verschillende universele kinderwagens te gebruiken is. Het is een hoes die vooral erg gezellig is bij warm weer. Hij is vocht opnemend en lekker zacht maar daarnaast wordt de kinderwagen ook beschermd tegen vuiltjes. Deze hoes zorgt voor een unieke buggy uitstraling! De kinderwagens waar deze hoes voor gebruikt kan worden zijn een driepuntsgordel kinderwagen en een vijfpuntsgordel kinderwagen.De buggy inleg Florence is een gelijkaardig product dat bijna op alle buggy's past. Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Met dit geschenk van Koeka scoor je zeker en vast! Afmeting hoes - de hoes past over iedere standaard kinderwagen met 3-of 5 puntsgordelMateriaal 100% katoen Wasbaar in de machine op zacht programma - laat het product niet weken, mag niet in de troogrommel..

Bestellen
Koeka dekbedovertrek Lots of kisses wit
€ 41,50 Ex Tax: € 41,50

Koeka dekbedovertrek Lots of kisses witJe baby heerlijk laten slapen onder deze mooie en zachte witte dekbedovertrek van Koeka genaamd Lots of kisses. Deze dekbedovertrek is afgewerkt met geborduurde kusjes en heeft een leuk wafelmotief.Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Met dit geschenk van Koeka scoor je zeker en vast! De dekbedovertrekken van Koeka zijn verkrijgbaar voorwieg - 80x80 cmMateriaal 100% katoen Wasbaar in de machine op 30°C - niet in de droogtrommel..

Bestellen
Koeka badcape Rome
€ 25,50 Ex Tax: € 25,50

Koeka badcape RomeDeze badcape Rome van Koeka is een zachte en praktische badcape waarin je baby gewikkeld kan worden na het badje. Door het kapje wordt het hoofdje meteen droog en blijft je baby warm. Bij deze Koeka badcape werd ook gedacht aan een  handig lusje waaraan je de badcape makkelijk kan ophangen. Deze badcape is gemaakt van een vocht opnemende badstof en is in verschillende kleuren te verkrijgen.In de serie van Koeka Rome zijn verschillende producten beschikbaar.Op zoek naar een origineel geboortegeschenk? Met dit geschenk van Koeka scoor je zeker en vast! Verkrijgbaar in verschillende kleurenAfmeting 82 x 90 cmMateriaal 90% katoen - 10% polyamideWasbaar in de machine op zacht programma 30°C - laat het product niet weken, mag niet in de droogtrommel..

Bestellen
Koeka deken wieg Oslo wafel/teddy
€ 49,95 Ex Tax: € 49,95

Koeka deken wieg Oslo teddy/wafelDit prachtige zachte deken van Koeka is gemaakt van de gekende wafel met aan de binnenkant de heerlijke teddy. Kinderen en zelfs volwassenen liggen graag onder dit zachte dekentje. Niet alleen fijn voor op het wiegje, het park of bed maar ook als plaid in de woonkamer, gezellig knus voor de tv. Dit Koeka deken is ook in een minder warme variant te verkrijgen, gevoerd met flanel, deze heet Antwerp. Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Met dit geschenk van Koeka scoor je zeker en vast! Dit dekentje van Koeka is verkrijgbaar voorwieg/park  - 75 x 100 cmledikant - 100 x 150 cméénpersoons - 140 x 200 cmMateriaal - wafel 100% katoen / teddy 100% polyesterWasbaar in de machine op 30°C - niet in de droogtrommel..

Bestellen
Hoppa knuffeldoek Floppy bio katoen wit-oudroze
€ 13,35 Ex Tax: € 13,35

Hoppa knuffeldoekje Floppy wit-oudrozeHoppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Hoppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikte knuffel.Elke Hoppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only! Deze lappenpopjes of doudou's zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, waarvan het hoofdje gevuld is met schapenwol. Belangrijk want schapenwol is  een natuurvriendelijke vulling die snel geuren opneemt. Zo ruikt het popje al snel naar thuis, lekker en vertrouwd!Is je Grote Schat z'n knuffeltje kwijt? Tips om de traantjes snel te drogen:Schaf een tweede en/of derde reserve knuffeltje aan van zijn favoriete vriendje in. Wissel de knuffels regelmatig om, zodat ze even vertrouwd ruiken. Op stap en je verliest er toch eentje onderweg ... hocus pocus pats ... je tovert zó de vervangknuffel tevoorschijn. Hang een label aan de knuffel en  schrijf er je telefoonnummer op, zo bezorgt een eerlijke vinder de knuffel die kwijt is snel terug.Dit lief knuffeldoekje Floppy bestaat in vele varianten en kleurtjes.Ontdek ze allemaal bij Grote Schatten!Afmeting H 27cmMateriaal 90% biologisch katoen 10% PES - vulling: 100% wool Wasbaar met de hand, niet in de droogtrommel..

Bestellen
Hoppa knuffeldoek Floppy bio katoen donkerkoraal-oudroze
€ 13,35 Ex Tax: € 13,35

Hoppa knuffeldoekje Floppy donkerkoraal-oudrozeHoppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Hoppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikte knuffel.Elke Hoppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only! Deze lappenpopjes of doudou's zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, waarvan het hoofdje gevuld is met schapenwol. Belangrijk want schapenwol is  een natuurvriendelijke vulling die snel geuren opneemt. Zo ruikt het popje al snel naar thuis, lekker en vertrouwd!Is je Grote Schat z'n knuffeltje kwijt? Tips om de traantjes snel te drogen:Schaf een tweede en/of derde reserve knuffeltje aan van zijn favoriete vriendje in. Wissel de knuffels regelmatig om, zodat ze even vertrouwd ruiken. Op stap en je verliest er toch eentje onderweg ... hocus pocus pats ... je tovert zó de vervangknuffel tevoorschijn. Hang een label aan de knuffel en  schrijf er je telefoonnummer op, zo bezorgt een eerlijke vinder de knuffel die kwijt is snel terug.Dit lief knuffeldoekje Floppy bestaat in vele varianten en kleurtjes.Ontdek ze allemaal bij Grote Schatten!Afmeting H 27cmMateriaal 90% biologisch katoen 10% PES - vulling: 100% wool Wasbaar met de hand, niet in de droogtrommel..

Bestellen
Hoppa knuffeldoek Floppy bio katoen oudroze-zilver
€ 13,35 Ex Tax: € 13,35

Hoppa knuffeldoekje Floppy oudroze-zilverHoppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Hoppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikte knuffel.Elke Hoppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only! Deze lappenpopjes of doudou's zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, waarvan het hoofdje gevuld is met schapenwol. Belangrijk want schapenwol is  een natuurvriendelijke vulling die snel geuren opneemt. Zo ruikt het popje al snel naar thuis, lekker en vertrouwd!Is je Grote Schat z'n knuffeltje kwijt? Tips om de traantjes snel te drogen:Schaf een tweede en/of derde reserve knuffeltje aan van zijn favoriete vriendje in. Wissel de knuffels regelmatig om, zodat ze even vertrouwd ruiken. Op stap en je verliest er toch eentje onderweg ... hocus pocus pats ... je tovert zó de vervangknuffel tevoorschijn. Hang een label aan de knuffel en  schrijf er je telefoonnummer op, zo bezorgt een eerlijke vinder de knuffel die kwijt is snel terug.Dit lief knuffeldoekje Floppy bestaat in vele varianten en kleurtjes.Ontdek ze allemaal bij Grote Schatten!Afmeting H 27cmMateriaal 90% biologisch katoen 10% PES - vulling: 100% wool Wasbaar met de hand, niet in de droogtrommel..

Bestellen
Hoppa knuffeldoek Floppy bio katoen blauw-munt
€ 13,35 Ex Tax: € 13,35

Hoppa knuffeldoekje Floppy blauw-muntHoppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Hoppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikte knuffel.Elke Hoppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only! Deze lappenpopjes of doudou's zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, waarvan het hoofdje gevuld is met schapenwol. Belangrijk want schapenwol is  een natuurvriendelijke vulling die snel geuren opneemt. Zo ruikt het popje al snel naar thuis, lekker en vertrouwd!Is je Grote Schat z'n knuffeltje kwijt? Tips om de traantjes snel te drogen:Schaf een tweede en/of derde reserve knuffeltje aan van zijn favoriete vriendje in. Wissel de knuffels regelmatig om, zodat ze even vertrouwd ruiken. Op stap en je verliest er toch eentje onderweg ... hocus pocus pats ... je tovert zó de vervangknuffel tevoorschijn. Hang een label aan de knuffel en  schrijf er je telefoonnummer op, zo bezorgt een eerlijke vinder de knuffel die kwijt is snel terug.Dit lief knuffeldoekje Floppy bestaat in vele varianten en kleurtjes.Ontdek ze allemaal bij Grote Schatten!Afmeting H 27cmMateriaal 90% biologisch katoen 10% PES - vulling: 100% wool Wasbaar met de hand, niet in de droogtrommel..

Bestellen
Hoppa knuffeldoek Floppy bio katoen munt-wit
€ 13,35 Ex Tax: € 13,35

Hoppa knuffeldoekje Floppy munt-witHoppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Hoppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikte knuffel.Elke Hoppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only! Deze lappenpopjes of doudou's zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, waarvan het hoofdje gevuld is met schapenwol. Belangrijk want schapenwol is  een natuurvriendelijke vulling die snel geuren opneemt. Zo ruikt het popje al snel naar thuis, lekker en vertrouwd!Is je Grote Schat z'n knuffeltje kwijt? Tips om de traantjes snel te drogen:Schaf een tweede en/of derde reserve knuffeltje aan van zijn favoriete vriendje in. Wissel de knuffels regelmatig om, zodat ze even vertrouwd ruiken. Op stap en je verliest er toch eentje onderweg ... hocus pocus pats ... je tovert zó de vervangknuffel tevoorschijn. Hang een label aan de knuffel en  schrijf er je telefoonnummer op, zo bezorgt een eerlijke vinder de knuffel die kwijt is snel terug.Dit lief knuffeldoekje Floppy bestaat in vele varianten en kleurtjes.Ontdek ze allemaal bij Grote Schatten!Afmeting H 27cmMateriaal 90% biologisch katoen 10% PES - vulling: 100% wool Wasbaar met de hand, niet in de droogtrommel..

Bestellen
Jellycat knuffel dino Cordy Roy Medium 26cm
€ 29,50 Ex Tax: € 29,50

JellycatJellycat knuffel dino Cordy Roy medium 26cmJellycat is een collectie van heel grappige, zachte en kleurrijke knuffels verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder de leeuw, hondjes, konijnen, olifanten, apen, vos, octopus ... Een ruime collectie aan knuffels Jellycat, knuffeldoek Jellycat en baby knuffels Jellycat in het het assortiment verkrijgbaar.Grote Schatten raadt u aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Deze bekende collectie van Jellycat knuffel Cordy Roy dino medium is bekend om zijn zachte ribbeltjes in de knuffel.Afmeting - H 26cm Materiaal - 100% polyesterHandwas - niet in de droogtrommel Getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed - EN71 delen 1,2 en 3 voor alle leeftijden.JELLYCAT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER CORDY ROY DINO JELLYVAT EN VELE ANDERE JELLYCAT DIEREN! EEN JELLYCAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU OF VERJAARDAGSGESCHENK.RUIME KEUZE JELLYCAT KNUFFELS EN KNUFFELDOEKEN BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
SACK ME Coco papegaai knuffeldoek beigegrijs
€ 24,95 Ex Tax: € 24,95

SACK MESACK ME knuffel doekje Coco de witte papegaaiSACK ME is een originele Australische merknaam met een collectie van heel knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder een papegaai, eenhoorn, petit prince, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Coco de papegaai, Uma de eenhoorn, coco de papegaai en Prince Le Petit Prince.Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel van SACK ME aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen.Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Coco de witte papegaai is een mooie en zachte knuffel, doudou waar je kleintje naar hartenlust kan aan wriemelen! Deze knuffel heeft voetjes en armpjes met knoopje waar er heerlijk kan op gesabberd worden.Deze Knuffel van Sack me heeft verschillende diertjes ontworpen met elk hun kleur en naam.Grote Schatten heeft een ruime voorraad! Bestel daarom online, dan heb je zo je favoriet knuffel in huis.Op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeau, dan scoor je gegarandeerd met deze prachtige SACK ME knuffel!Wasbaar met de hand, niet uitwringen. Eerste maal afzonderlijk wassen.Afmeting - knuffel Uitgestrekt 42 x 35 cmMateriaal - 100% organisch katoenOP ZOEK NAAR EEN SCHATTIGE KNUFFEL? SACK ME HEEFT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER COCO DE PAPEGAAI . RUIME KEUZE SACK ME KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
SACK ME Dee de draak knuffeldoek
€ 24,95 Ex Tax: € 24,95

SACK MESACK ME knuffel doekje Dee de groene draakSACK ME is een originele Australische merknaam met een collectie van heel knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder een papegaai, eenhoorn, petit prince, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Coco de papegaai, Uma de eenhoorn, coco de papegaai en Prince Le Petit Prince.Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel van SACK ME aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen.Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Dee de groene draak is een mooie en zachte knuffel, doudou waar je kleintje naar hartenlust kan aan wriemelen! Deze knuffel heeft voetjes en armpjes met knoopje waar er heerlijk kan op gesabberd worden.Deze Knuffel van Sack me heeft verschillende diertjes ontworpen met elk hun kleur en naam.Grote Schatten heeft een ruime voorraad! Bestel daarom online, dan heb je zo je favoriet knuffel in huis.Op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeau, dan scoor je gegarandeerd met deze prachtige SACK ME knuffel!Wasbaar met de hand, niet uitwringen. Eerste maal afzonderlijk wassen.Afmeting - knuffel Uitgestrekt 42 x 35 cmMateriaal - 100% organisch katoenOP ZOEK NAAR EEN SCHATTIGE KNUFFEL? SACK ME HEEFT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER DEE DE DRAAK . RUIME KEUZE SACK ME KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
SACK ME De kleine Prins knuffeldoek
€ 24,95 Ex Tax: € 24,95

SACK MESACK ME knuffel doekje De kleine PrinsSACK ME is een originele Australische merknaam met een collectie van heel knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder een papegaai, eenhoorn, petit prince, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Coco de papegaai, Uma de eenhoorn, coco de papegaai en Prince Le Petit Prince.Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel van SACK ME aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen.Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.De kleine prins is een mooie en zachte knuffel, doudou waar je kleintje naar hartenlust kan aan wriemelen! Deze knuffel heeft voetjes en armpjes met knoopje waar er heerlijk kan op gesabberd worden.Deze Knuffel van Sack me heeft verschillende diertjes ontworpen met elk hun kleur en naam.Grote Schatten heeft een ruime voorraad! Bestel daarom online, dan heb je zo je favoriet knuffel in huis.Op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeau, dan scoor je gegarandeerd met deze prachtige SACK ME knuffel!Wasbaar met de hand, niet uitwringen. Eerste maal afzonderlijk wassen.Afmeting - knuffel Uitgestrekt 42 x 35 cmMateriaal - 100% organisch katoenOP ZOEK NAAR EEN SCHATTIGE KNUFFEL? SACK ME HEEFT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER DE KLEINE PRINS . RUIME KEUZE SACK ME KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
SACK ME Het lam knuffeldoekje
€ 24,95 Ex Tax: € 24,95

SACK MESACK ME knuffel doekje lamSACK ME is een originele Australische merknaam met een collectie van heel knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder een papegaai, eenhoorn, petit prince, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Coco de papegaai, Uma de eenhoorn, coco de papegaai en Prince Le Petit Prince.Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel van SACK ME aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen.Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Het lam knuffeldoekje is een mooie en zachte knuffel, doudou waar je kleintje naar hartenlust kan aan wriemelen! Deze knuffel heeft voetjes en armpjes met knoopje waar er heerlijk kan op gesabberd worden.Deze Knuffel van Sack me heeft verschillende diertjes ontworpen met elk hun kleur en naam.Grote Schatten heeft een ruime voorraad! Bestel daarom online, dan heb je zo je favoriet knuffel in huis.Op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeau, dan scoor je gegarandeerd met deze prachtige SACK ME knuffel!Wasbaar met de hand, niet uitwringen. Eerste maal afzonderlijk wassen.Afmeting - knuffel Uitgestrekt 42 x 35 cmMateriaal - 100% organisch katoenOP ZOEK NAAR EEN SCHATTIGE KNUFFEL? SACK ME HEEFT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER DE KLEINE PRINS . RUIME KEUZE SACK ME KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
SACK ME Fox de vos knuffeldoek
€ 24,95 Ex Tax: € 24,95

SACK MESACK ME knuffel doekje Fox de vosSACK ME is een originele Australische merknaam met een collectie van heel knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder een papegaai, eenhoorn, petit prince, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Coco de papegaai, Uma de eenhoorn, coco de papegaai en Prince Le Petit Prince.Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel van SACK ME aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen.Dit kan later veel verdriet voorkomen.Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.Fox de vos is een mooie en zachte knuffel, doudou waar je kleintje naar hartenlust kan aan wriemelen! Deze knuffel heeft voetjes en armpjes met knoopje waar er heerlijk kan op gesabberd worden.Deze Knuffel van Sack me heeft verschillende diertjes ontworpen met elk hun kleur en naam.Grote Schatten heeft een ruime voorraad! Bestel daarom online, dan heb je zo je favoriet knuffel in huis.Op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeau, dan scoor je gegarandeerd met deze prachtige SACK ME knuffel!Wasbaar met de hand, niet uitwringen. Eerste maal afzonderlijk wassen.Afmeting - knuffel Uitgestrekt 42 x 35 cmMateriaal - 100% organisch katoenOP ZOEK NAAR EEN SCHATTIGE KNUFFEL? SACK ME HEEFT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER FOX DE VOS . RUIME KEUZE SACK ME KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen
Lilliputiens Alice baby slofjes
€ 23,95 Ex Tax: € 23,95

LilliputiensLilliputiens Alice baby slofjesDeze zachte Lilliputiens Alice babyslofjes met de print van Alice het vosje krijg je verpakt toegestuurd in een mooi geschenkendoosje.Een origineel geboortecadeau voor een pasgeboren baby! Hoe schattig zullen deze pantoffel met vosje staan aan de voetjes.   Vanaf 0-6mAfmeting 15 x 10 x 8 cm Materiaal polyester en katoenMachine wasbaar 30° (delicate cyclus)DEZE ZACHTE LILLIPUTIENS ALICE BABY SLOFJES ZIJN HET PERFECTE GEBOORTECADEAU VOOR ELKE PASGEBOREN BABY. OP ZOEK NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFELS OF POPPEN VOOR DE ALLERKLEINSTEN? MET DIT SPEELGOED EN KNUFFELS VAN LILLIPUTIENS SCOOR JE ZEKER EN VAST! RUIME VOORRAAD EN KEUZE LILLIPUTIENS VERKRIJGBAAR BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR KIDS MET LEUKE LILLIPUTIENS SPEELGOED ONLINE...

Bestellen
Lilliputiens Alice actie vossin
€ 28,95 Ex Tax: € 28,95

LilliputiensLilliputiens Alice actie vossinLilliputiens Alice actie vossin - Alice de vossin met allerlei actie speeltjes lijkt heel hard op een indiaantje.Jaajaa Alice de vos is verkleed in een indiaantje. Alice heeft heel wat activiteiten waarmee ze je kleintje kan plezieren en doen lachen. Zo heeft Alice onder andere een belletje en een bijtring, een pwet geluid en een rammelaar, een bijtring en een fopspeenhouder, een spiegeltje om je te bewonderen en een papiertje dat geluid maakt. Ga deze maar allemaal snel ontdekken. Wedden dat deze baby knuffel al snel je kleintje's beste vriend wordt!?Vanaf +3mAfmeting 40 x 11 x 12 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS ALICE ACTIE VOSSIN OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFELS OF POPPEN VOOR DE ALLERKLEINSTEN? MET DIT SPEELGOED EN KNUFFELS VAN LILLIPUTIENS SCOOR JE ZEKER EN VAST! RUIME VOORRAAD EN KEUZE LILLIPUTIENS VERKRIJGBAAR BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR KIDS MET LEUKE LILLIPUTIENS SPEELGOED ONLINE...

Bestellen

Reageer

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 43 reviews.

Beoordelingen

Liselot - België 15-01-2018

De olifanten knuffeltjes goed ontvangen, wat zijn ze zacht en mooi! Mooi verpakt trouwens ... tot een volgende keer! groetjes Liselot..

Ashley - Canada 28-02-2018

Highly recommend!!! The team at Grote Schatten went above and beyond for me. My sons favourite stuffy was lost, had been discontinued and I was unable to find it in North America or Australia. I final..

Vanessa - België 03-01-2019

Bedankt voor de snelle reactie en de vlotte levering! ..

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”