WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Over ons

Grote Schatten online babywinkel + hippe kinderwinkel Gent centrum

Het idee te starten met een online babywinkel begon in 2009.

Een mama met een kleintje van 2 jaar oud en zwanger van een tweede kleine spruit.

Ik was volop op zoek naar leuke babyspullen zoals verzorgingsspullen en knuffeltjes voor mijn 2 kleine schatten. Het was moeilijk om hippe baby spulletjes te vinden, ik vond alleen grote ketens met allemaal dezelfde artikelen, er was niks gezellig aan het shoppen. Ik had ook geen zin om met de auto van de ene winkel naar de andere te moeten rondrijden om dan van een kale reis terug te moeten keren.

Dat is niet evident met 2 kleine kindjes die je telkens in - en uit de auto moet verhuizen.

Dan dacht ik: "Er moeten toch meer ouders dit gevoel hebben"

Eind 2009 besloten wij om zelf een webwinkel te starten

Het was niet moeilijk om de juiste naam te vinden voor onze webshop: onze grootste schatten zijn onze kindjes, dus kozen we voor Grote Schatten!

" Een toffe online babywinkel met leuke kinderboekentassen, rugzakjes, duurzaam en verantwoord speelgoed én de mooiste knuffels aan de beste prijzen ... Welkom bij Grote Schatten "

 

Maar wie zijn wij?

Wij zijn Liesbeth & Ivan en hebben twee knappe zonen, onze grootste schatten! León geboren in 2007 August geboren in 2010

Ivan (°1974) is een gedreven IT'er die het technische deel van de webwinkel onderhoudt. Liesbeth (°1978) heeft 15 jaar ervaring in de commerciële sector en verzorgt de inhoudelijke kant van de webshop. Daarnaast gaan we vaak naar beurzen om alle nieuwtjes over baby artikelen op te gaan snuiven.

Waarom kiezen voor Grote Schatten?

Grote Schatten staat voor de best mogelijk service naar de klant toe, wij kennen de noden van de klant als geen ander. We doen steeds ons uiterste best om de bestelling zo goed en zo snel als mogelijk af te handelen zodat u niet moet wachten op uw pakketjes. Grote Schatten heeft het Webwinkel keurmerk mogen ontvangen en daarnaast hebben wij ook het European Trust Mark EMOTA!

Wij zijn hier fier op en werken dagelijks aan de webshop om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Wij gebruiken steeds de meest recente technologieën. Zo is onze webwinkel volledig beveiligd en dus niet alleen de betalingspagina's zoals bij vele andere sites.

Wij gebruiken https, wat staat voor secure surfen via het TLS protocol! Alles wat jullie zoeken of versturen via onze website is versleuteld. Wij zijn ook als één van de eersten begonnen met http/2 om nog sneller en veiliger verkeer te verzekeren.

Dit zorgt er dus voor dat het shoppen heel vlot en veilig verloopt.

Grote Schatten is een heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Wij verzenden binnen Europa en gratis naar België, Nederland en Luxemburg vanaf €60.

U hebt de mogelijkheid online te betalen via ons betaalplatform maar er is ook de mogelijkheid uw betaling per overschrijving uit te voeren. We ondersteunen alle bekende kredietkaarten zoals Mastercard en Visa maar u kan ook via Ideal, Sofort, Belfius, KBC of Bancontact betalen. Eens de bestelling is doorgevoerd beschikt u over een track-en trace nummer om zo uw pakje makkelijk op te volgen.

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment met heel mooie knuffels van verschillende leuke merken zoals Dimpel en Jellycat. Ook voor een geboortecadeau of kraamcadeau bent u bij Grote Schatten aan het juiste adres. Daarnaast leggen wij ons toe op boekentassen, zowel kleuterboekentassen als boekentassen en rugzakken voor kinderen tot in de lagere school.

We kiezen daarbij steeds voor een rugzak of een boekentas die wij zelf ook zouden kopen, kwaliteit en prijs moeten steeds voorop staan bij de keuze.

Wij doen steeds ons uiterste best om deze aan een zo scherp mogelijke prijs te leveren. Ook zorgen wij voor een persoonlijke aanpak, een goede service én dienst na verkoop!

Heeft u dus eender welke vraag aarzel niet ons te contacteren. U kan dit doen door rechtstreeks op de link met ons email adres te klikken links bovenaan op onze startpagina of u kan dit ook doen per telefoon op +32 9 352 08 27 of per email naar info@groteschatten.com.

Indien u graag op de hoogte blijft van al onze acties en nieuwe artikelen kan u zich aanmelden op onze facebook pagina: www.facebook.com/groteschatten of u kan steeds alle nieuwtjes vinden op onze instagram pagina: www.instagram.com/groteschatten

GROOT NIEUWS!

Op 26 maart 2021 werd onze fysieke kinderwinkel te Gent centrum, Mageleinstraat 41 geopend. 

Het idee om een echte, fysieke kinderwinkel te Gent centrum te koppelen aan onze online babywinkel speelde al geruime tijd, maar hiervoor moesten we botsen op het voor ons perfecte pand met de ideale ligging. Begin 2021 kwam dit pand op ons pad en ons besluit stond al snel vast, hier gingen we voor!

We zijn dan ook super blij en fier op onze hippe kinderwinkel te Gent waar u terecht kunt voor allerlei mooie babyspullen en cadeautjes voor iedere gelegenheid zoals geboorte, verjaardag, communie enz.

Kom onze leuke speelgoedwinkel en ecologische babywinkel te Gent in real life ontdekken, het is een echte schattenjacht zowel voor baby, kind als ouder.

Veel shopplezier in onze webwinkel en/of onze real store te Gent centrum!

Het Grote Schatten - team ;-)

 

De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 396 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”