WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 3435
Categorie
282
279
283
284
Merk
123
Sterkte
186
187
188
189
190

IZIPIZI leesbrillen

Izipizi leesbrillen

De leesbrillen van Izipizi zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, modellen en kleuren. Zo vind je in het assortiment de Izipizi leesbril model A, model B, model C, model D, model E, model F, model J, model K en model L. Ook de limited editions reading glasses voorzien wij elk seizoen, dit zolang de voorraad strekt want op is op.

Wat maakt IZIPIZI zo speciaal? Deze brilletjes zijn voorzien van flexibele en comfortabele armen, met veerscharnieren, die zich aanpassen aan alle gezichtsvormen en - groottes. Ze zijn vervaardigd uit bio-afkomstig materiaal, het frame van de bril is gemaakt van 45% organisch polyamide afkomstig van ricinusolie. Frame met zacht en aangenaam aanvoelend effect en licht in gewicht. Bovendien is de Izipizi leesbril zowel voor dames als heren en zijn ze hip, fashionable en voorzien van flexibele oortjes. 

Voor mensen met presbyopie vergt helder zien in eerste instantie een extra inspanning en wordt dat beetje bij beetje onmogelijk. Om goed te kunnen zien, is het dan ook noodzakelijk om een leesbril te dragen - IZIPIZI READING GLASSES IT IS!

Wenst u een leesbril van Izipizi die niet terug te vinden is in ons assortiment? Neem contact op met onze winkel te Gent, wij helpen u graag verder!

Verfijnd zoeken

Izipizi leesbril Black model D
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Black model DIzipizi leesbril zwart - reading glasses black model DPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ouder afneemt. Om ..

Bestellen
Izipizi leesbril Black model E
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Black model EIzipizi leesbril zwart - reading glasses black model EPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ouder afneemt. Om ..

Bestellen
Izipizi leesbril Black model L
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Black model LIzipizi leesbril zwart - reading glasses black model LPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ouder afneemt. Om ..

Bestellen
Izipizi leesbril Golden Glow model D - Limited Edition
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Golden Glow model D - Limited EditionIzipizi leesbril golden glow - reading glasses model D - Limited EditionPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftij..

Bestellen
Izipizi leesbril Golden Glow model E - Limited Edition
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Golden Glow model E - Limited EditionIzipizi leesbril golden glow - reading glasses model E - Limited EditionPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftij..

Bestellen
Izipizi leesbril Kaki model D
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril kaki model DIzipizi leesbril kaki - reading glasses kaki model DPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ouder afneemt. Om goe..

Bestellen
Izipizi leesbril Kaki model E
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril kaki model EIzipizi leesbril zwart - reading glasses kaki model EPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ouder afneemt. Om go..

Bestellen
Izipizi leesbril Light tortoise model D
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril light tortoise model DIzipizi leesbril light tortoise - reading glasses light tortoise model DPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45..

Bestellen
Izipizi leesbril Light Tortoise model E
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Light Tortoise model EIzipizi leesbril zwart - reading glasses light tortoise model EPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ..

Bestellen
Izipizi leesbril Smoky Brown model B - Limited Edition
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Smoky Brown model B - Limited EditionIzipizi leesbril smoky brown - reading glasses model B - Limited EditionPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftij..

Bestellen
Izipizi leesbril Smoky Brown model D - Limited Edition
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Smoky Brown model D - Limited EditionIzipizi leesbril smoky brown - reading glasses model D - Limited EditionPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftij..

Bestellen
Izipizi leesbril Smoky Brown model E - Limited Edition
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Smoky Brown model E - Limited EditionIzipizi leesbril smoky brown - reading glasses model E - Limited EditionPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftij..

Bestellen
Izipizi leesbril Tailor Green model D - Limited Edition
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Tailor Green model D - Limited EditionIzipizi leesbril tailor green - reading glasses model D - Limited EditionPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeft..

Bestellen
Izipizi leesbril Tailor Green model E - Limited Edition
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Tailor Green model E - Limited EditionIzipizi leesbril tailor green - reading glasses model E - Limited EditionPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeft..

Bestellen
Izipizi leesbril Tortoise model D
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril tortoise model DIzipizi leesbril tortoise - reading glasses tortoise model DPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ouder afn..

Bestellen
Izipizi leesbril Tortoise model E
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

Izipizi leesbril Tortoise model EIzipizi leesbril zwart - reading glasses tortoise model EPresbyopie is een natuurlijk verschijnsel dat verband houdt met veroudering van de ogen, waardoor het zicht vanaf de leeftijd van 40 tot 45 jaar en ouder afneem..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 20
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 335 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”