Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
39
57

Categorieën

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed
Haba 1 2 Hupsakee
24,50€ Excl. BTW: 24,50€

Haba - 1 2 Hupsakee! Wie begeleidt de kikkers op hun weg naar de koele vijver? De dobbelsteen bepaalt of de kikker één of twee sprongen mag maken. Zo maken kinderen spelenderwijs voor het eerst met tellen kennis. Op de liefdevol geïllustreerde speelborden zijn nog een heleboel andere dingen te ontdekken met de getallen van 1 tot 5. In deze doos vind je 1 speellandschap kikkerpoel, dit is de bodem van de doos met inlegvijver en speelbord, 1 weidespeelbord dat aan beide zijden bedrukt ..

Bestellen
Haba ABC Toverduel
5,95€ Excl. BTW: 5,95€

Haba - Haba ABC Toverduel Oex de heks en tovenaar Pim houden een spannend ABC toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past? In deze box vind je 1 heks Oex (rood), 1 tovenaar Pim (blauw), 10 toverwoordkaarten, 26 letterkaarten, 3 blanco kaarten om zelf te beschrijven, 4 wegenkaarten en 1 finishkaart. Vanaf 6-99 jaarVoor 2 spelersAfmeting doos 10 x 10 x 4 cm..

Bestellen
Haba Artsenkoffer
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Haba - Artsenkoffer Praktisch en mooi metalen koffertje voor artsen, hiermee los jij alle pijntjes snel zonder probleem op. Eén, twee, drie en de pijn is weg! In dit dokterstasje vind je een koffertje met 1 thermometer, 1 spuitje, 1 verband en 1  receptenboekje, 1  pleisters, 1 potlood en pilletjes.  Vanaf 3 jaarAfmeting doos 32 x 16 x 5 cm ..

Bestellen
Haba Bloemenfee
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

Haba - Bloemenfee Het is lente in feeënland. Rosalina Bloemenfee vliegt van hier naar daar en verstrooit haar toverstaf. Hierdoor steken de bloemen bij de vijver en op de wei hun knoppen omhoog. De kinderen helpen Rosalina voor de bloemen te zorgen zodat ze samen de nieuwe bloemen ook echt laten bloeien.  Dit spel bevordert -Kleuren en vormen herkennen en ordenen -wij-gevoel ontwikkelen -vrij spelen Vanaf 2 jaarAfmeting doos 22 x 7 x 22 cm     ..

Bestellen
Haba Boomgaard
35,50€ Excl. BTW: 35,50€

Haba - Boomgaard Een leuk en gezellig familie of gezelschapsspel, hierbij moet je de lekkere kersjes, heerlijke appels, peren en pruimen uit de boomgaard te plukken. Dit moet je doen net voordat de hongerige raaf dit doet en zelf alles oppeuzelt. Het is dus de bedoeling dat alle kindjes goed samenwerken en spelen. Het gekleurde houten fruit, de mandjes en het felgekleurde spelbord, geven een extra stimulans aan het spel. Een coöperatief geheugenspel. Dit spel bevordert - herkennen en ben..

Bestellen
Haba boomgaard memospel
9,50€ Excl. BTW: 9,50€

Haba - Boomgaard memospel Opgelet! De stoute gaat alle lekkernijen wegsnoepen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. De bedoeling van dit memospel van Haba is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt. Een coöperatief memospel met eenvoudige spelregels, aangepast aan de leeftijd om zo snel te kunnen spelen. Van 3 tot 99 jaarVoor 1-4 spelersAfmeting doos 12 x 18 x 4 cm ..

Bestellen
Haba bubbelneus
12,50€ Excl. BTW: 12,50€

Haba - Bubbelneus Badhaas bubbelneus is met zijn twee bad eendjes in het bad aan het plonsen. Plotseling verdwijnt zijn speelgoed onder het badschuim. Waar zijn de emmer, de walvis en de boot? Wie de kleuren en symbolen op de juiste volgorde weet te leggen, kan het haasje helpen om alles terug te vinden. Dit spel bevordert-Eerste begrip van spelregels-Herkennen en benoemen van kleuren en symbolen-Geheugen Van 2 jaarVoor 2-4 spelersAfmeting doos 10 x 15 x 5 cm ..

Bestellen
Haba Cijfermonsters
5,95€ Excl. BTW: 5,95€

Haba - Cijfermonsters Help! Overval door de cijfermonsters! Wie een scherp verstand en een goed geheugen heeft, kan ze gemakkelijk vangen. Doel van het spel is om met steeds drie cijfermonsterkaartjes een rekensom met de goede uitkomst te vormen. In deze doos vind je 36 cijfermonsterkaartjes, 16 rekenchips in 4 kleuren, 1 handleiding met spelregels Vanaf 8-99 jaarVoor 2-4 spelersAfmeting doos 10 x 10 x 4 cm   ..

Bestellen
Haba Dier op dier
5,95€ Excl. BTW: 5,95€

Haba - Dier op dier Deze dierenpiramide is werkelijk een heel onstabiele bedoening! Alleen wie met vingertoppengevoel de dieren handig op elkaar stapelt, wint het duel. Een spannend maar wankel stapelspel! In deze doos bevinden zich 13 dieren, waaronder onder andere 2 kangoeroes, 2 kikkers, 2 eendjes, 2 egels, 2 vlinders, 2 ijsbeertjes en een krokodil.Alsook 1 dobbelsteen met symbolen.Vanaf 5-99 jaarVoor 2 spelersAfmeting doos 10 x 10 x 4 cm..

Bestellen
Haba Dobbelrupsspel
7,50€ Excl. BTW: 7,50€

Haba - Dobbelrupsspel Rupsel rupsel - wat zien we daar kruipen? Het zijn de vrolijke kleurenrupsen die één voor één onder de blaadjes vandaan komen kruipen. Wie met een beetje dobbelsteengeluk als eerste de eigen rups compleet maakt, wint dit spel! Vanaf 3 jaarVoor 2 - 4 spelersDit spel duurt 5 - 10 minutenAfmeting doos 14 x 10 x 4 cm ..

Bestellen
Haba Dokterskoffer
32,50€ Excl. BTW: 32,50€

Haba - Dokterskoffer Met dit dokterskoffertje los jij het pijnlijk probleem op in 1 2 3, voila alle pijn is verdwenen! In dit koffertje vind je 1 stoffen thermometer, 1 mondmasker, 1 stethoscoop, 1 bloeddrukmeter, 1 verband en 1 receptenboekje. Vanaf 2 jaarAfmeting doos 32 x 16 x 5 cm ..

Bestellen
Haba eenhoorn flonkerglans
12,50€ Excl. BTW: 12,50€

Haba - Eenhoorn flonkerglans De vier eenhoorns, Flonkerglans, Sterrenstof, Wonderbloem en Toverhart, leven in het verre wolkenland. Uitgelaten galopperen ze over de wattenwolkjes, glijden langs de kleurige regenbogen omlaag of spelen met de fonkelende wolkenkristallen. Daar komt plotseling een onweer opzetten! Wie helpt de eenhoorns zo snel mogelijk bij de zon te komen en op weg ernaar toe zo veel mogelijk wolkenkristallen in veiligheid te brengen? Een betoverend dobbel - en wed loopspel. ..

Bestellen
Haba eerste boomgaard
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

Haba - Mijn eerste boomgaard Onze spelklassieker Boomgaard voor de allerkleinsten: de regels zijn aan de leeftijd aangepast en het spelmateriaal is speciaal voor kleine kinderhanden gemaakt. De mooie, handzame houten stukken nodigen tot vrij spelen uit en stimuleren hierbij de motorische vaardigheden.  Een coöperatief kleurenspel.  Dit spel bevordert - Kleuren/vormen - Samenwerken - Eerste begrip van spelregels Vanaf 2 jaarVoor 1-4 spelersAfmeting doos 22 x 7 x 22 cm ..

Bestellen
Haba Evenwichtsspel stapelezel
9,95€ Excl. BTW: 9,95€

Haba - Evenwichtsspel stapelezel Ontdek dit spannend evenwichtsspel in een blikken doosje voor jong en oud! De stapelezel staat klaar om de houten staafjes te vervoeren. Maar hoeveel staafjes kan dit ezeltje dragen zonder dat hij er eentje verliest? Dit doosje bevat 1 ezel, 40 staafjes in 4 kleuren en 1 suikerklontje. Vanaf 4 jaarVoor 1 - 4 spelersAfmeting doos 14 x 10 x 4 cm ..

Bestellen
Haba ganzenpas
6,95€ Excl. BTW: 6,95€

Haba - GanzenpasSporten maar met die ganzenpas! Greetje de gans huppelt en hurkt, wiebelt en waggelt in de wei. Ook de kinderen doen mee! Een coöperatief bewegingsspel. Van 3 tot 6 jaarVoor 2 - 6 kinderenAfmeting doos 11 x 4 x 15 cm ..

Bestellen
Haba Getallenfeest
12,95€ Excl. BTW: 12,95€

Haba - Getallenfeest Welk leuk pakje heeft de tijger mee? En waarom brengt de pinguïn zes dezelfde cadeaus? Wie de punten juist kan tellen, mag de gekke geschenken openen. Start! Met de dobbelstenen gooien, tellen, geschenken krijgen. In deze box vind je 4 dobbelstenen en 10 kaarten met gekke gasten. Vanaf 4 jaarVoor 2-4 spelersAfmeting doos 15 x 15 x 15 cm ..

Bestellen
Haba Grote speelset Zoo
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Haba - Grote speelset Zoo Welkom in de Grote zoo! Hier wonen een verschillenden wilde dieren die door hun lieve oppasser worden verzorgt. Hij maakt de hokken schoon, geeft de dieren te eten en speelt met ze allemaal. Alle kleine dierentuin liefhebbers kunnen met de dieren steeds weer nieuwe rollenspellen verzinnen. De speelfiguren zijn liefdevol vormgegeven en kunnen goed worden neergezet. De eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteunt spelenderwijs..

Bestellen
Haba Hamertje Tik
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

Haba - Hamertje tik Tok, tik, tak. Dit is echt timmerplezier voor jongens en meisjes. Wie is handig genoeg om de gekleurde houten plankjes op de kurkplaat te spijkeren zodat er mooie patronen ontstaan? In de spelregels staan vier verhaaltjes vol afwisseling om voor te lezen. Een klein extraatje. Als kinderen wat ze hebben gehoord naar de houten plankjes vertalen, wordt heel wat van hun fantasie gevraagd. Zo blijft het spel zeker en vast heel lang boeiend!  In deze doos vind je ..

Bestellen
Haba Hop in Galop
17,95€ Excl. BTW: 17,95€

Haba - Hop in Galop..

Bestellen
Haba Kaartspel Miauw Miauw
9,95€ Excl. BTW: 9,95€

Haba - Kaartspel Miauw Miauw Wie is de beste in een tactisch spelletje? Dit klassiek kaartspel in een blikken doosje voor jong en oud zal het je snel vertellen! Wie als eerste al zijn kaarten kan leggen, krijgt een houten katje, miauw, miauw. Bedoeling van het spel is om om ter snelst twee katjes te verdienen.Vanaf 5 jaar Voor 2 - 5 spelersAfmeting doos 14 x 10 x 4 cm ..

Bestellen
Haba Kaartspel zwarte Piet
9,95€ Excl. BTW: 9,95€

Haba - Kaartspel zwarte Piet Wie is is er een beetje bang voor zwarte Piet? Niemand! En toch wil niemand hem hebben, want diegene die er aan het einde van het spel toch nog mee in de handen zit, krijgt zijn neus zwart geschminkt en verliest het spel. Zwarte Piet, gooi hem dus maar snel weg. In dit spelletje vind je 33 speelkaarten in een mooi blikken doosje, 1 puntenslijper en 1 schminkpotlood. Van 4 - 99 jaarVoor 2 - 6 spelersDit spel duurt 5 - 10 minutenAfmeting doos 14 x 10 x 4 c..

Bestellen
Haba Kleine boomgaard
5,95€ Excl. BTW: 5,95€

Haba - Kleine boomgaard Wat is dat fruit uit de boomgaard toch lekker. Maar o jee, de brutale raaf probeert de vruchten te stelen! Kunnen jullie het fruit oogsten voordat de raaf het te pakken krijgt? Een coöperatief verzamelspel. In deze doos vind je onder andere een raaf, een speelbord, 12 vruchten en één dobbelsteen met kleuren en symbolen spelregels. Vanaf 3-6 jaarVoor 1-4 spelersAfmeting doos 11 x 11 x 4 cm..

Bestellen
Haba kleine regenboogrups
6,95€ Excl. BTW: 6,95€

Haba - Kleine regenboogrups De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd? Een kakelbont verzamelspel. In deze doos bevindt zich onder andere één kleurendobbelsteen, 4 kaarten sets regenboogrups - per set 8 kaarten. Van 3 tot 6 jaarVoor 2-4 kinderenAfmeting doos 11 x 4 x 11 cm   ..

Bestellen
Haba Kling Klang bos
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

Haba - Kling Klang bos In het kling klang bos speelt elk dier een muziekinstrument. Enkel muisje Mia heeft nog niet kunnen beslissen welk instrument ze zou willen leren bespelen. Daarom gaat ze bij al haar vriendjes langs om de instrumenten uit te proberen. In vijf afwisselende spellen raken kinderen met eenvoudige ritmes en verschillende klanken vertrouwd. Bovendien wordt hun gevoel voor muziek, creativiteit en fantasie gestimuleerd.  Een spelletjesverzameling waar muziek in zit.D..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 46