WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 22106
Categorie
215
216
217
Merk
35
111

Handpoppen

Handpoppen

Een handpop voor kids en volwassenen

Een handpop kopen is echt een leuk idee! Handpoppen zorgen voor entertainment maar zijn bovendien ook heel educatief. Zoek je handpoppen in dieren vorm of handpoppen voor de poppenkast? Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, modellen en groottes. De Sesamstraat handpoppen zorgen voor pure nostalgie, het Koekiemonster, Elmo en Bert en Ernie je vindt ze allemaal in onze leuke collectie. 

Scholen die specifieke figuren en poppen, klaspoppen zoeken om de kinderen amusement te bezorgen en iets bij te leren vinden zeker en vast iets in ons assortiment. Op zoek naar handpop Jules of eentje die op hem gelijkt, een leuke handpop tijdens Sinterklaas of een handpop in de vorm van een dino? Neem een kijkje op onze site en wie weet vind je wel een grappige en leuke handpuppet.

Filter tussen Sesamstraat handpoppen en handpoppen dieren en klaspop Jules zo vind je sneller wat je zoekt - Veel Shopplezier!

Verfijnd zoeken

Folkmanis handpop arend Folkmanis handpop arend Sold out
Folkmanis handpop arend
€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop arendDeze Folkmanis handpop arend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt h..

Sold out
Folkmanis handpop basset hond Folkmanis handpop basset hond Sold out
Folkmanis handpop basset hond
€ 88,90 Excl. BTW: € 88,90

Folkmanis handpopFolkmanis handpop basset hondDeze Folkmanis handpop basset hond is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er in..

Sold out
Folkmanis handpop boom Folkmanis handpop boom Sold out
Folkmanis handpop boom
€ 79,95 Excl. BTW: € 79,95

Folkmanis handpop boomFolkmanis handpoppen dieren en hun boomDeze Folkmanis handpop boom is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve boom..

Sold out
Folkmanis handpop dolfijn - OUT Folkmanis handpop dolfijn - OUT Sold out
Folkmanis handpop dolfijn - OUT
€ 42,50 Excl. BTW: € 42,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop dolfijnDeze Folkmanis handpop dolfijn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt ko..

Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn Folkmanis handpop eekhoorn Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn
€ 70,95 Excl. BTW: € 70,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eekhoornDeze Folkmanis handpop eekhoorn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Zo een lieve eekho..

Sold out
Folkmanis handpop eend Folkmanis handpop eend Sold out
Folkmanis handpop eend
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eendDeze Folkmanis handpop eend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij..

Sold out
Folkmanis handpop grizzly beer
€ 69,95 Excl. BTW: € 69,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Grizzly beerDeze Folkmanis handpop grizzly beer is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve, mooie en ..

Bestellen
Folkmanis handpop haasje Folkmanis handpop haasje Sold out
Folkmanis handpop haasje
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop haasjeDeze Folkmanis handpop haasje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk want wanneer je je hand er instopt k..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kip miniDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof klein kippetje om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve kip heb ..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 76,50 Excl. BTW: € 76,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kipDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij h..

Sold out
Folkmanis handpop konijn Floppy Folkmanis handpop konijn Floppy Sold out
Folkmanis handpop konijn Floppy
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop konijn FloppyDit Folkmanis handpop konijn Floppy is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk zot van zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk en lief. Hij heeft la..

Sold out
Folkmanis handpop konijn in hoed
€ 52,90 Excl. BTW: € 52,90

Folkmanis handpop konijnFolkmanis handpop konijn in hoedDeze Folkmanis handpop konijn in hoed is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Je kan met d..

Bestellen
Folkmanis handpop leeuw Folkmanis handpop leeuw Sold out
Folkmanis handpop leeuw
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop leeuwDeze Folkmanis handpop leeuw is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen en super leuk! Stop je hand in deze mooie dieren handpop en zie hij tot leven komt! Deze leeuw van het handpuppet merk Folkmanis ..

Sold out
Folkmanis handpop Nederlands konijn Folkmanis handpop Nederlands konijn Sold out
Folkmanis handpop Nederlands konijn
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Nederlands konijnDit Folkmanis handpop Nederlands konijn is zo leuk want wanneer je je hand er instopt komt hij helemaal tot leven! Dit Nederlands konijn van het handpuppet merk Folkmanis heeft een heel mooi..

Sold out
Folkmanis handpop olifant
€ 98,95 Excl. BTW: € 98,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop olifantDeze Folkmanis handpop olifant is super leuk, wanneer je je hand er instopt komt hij helemaal tot leven! Deze olifant van het handpuppet merk Folkmanis heeft een heel mooie en schattige kop waarbij de..

Bestellen
Folkmanis handpop oranje kat Folkmanis handpop oranje kat Sold out
Folkmanis handpop oranje kat
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop oranje katDeze Folkmanis handpop oranje kat, lijkt een beetje op de gelaarsde kant, maar het is ze niet hoor. Dit katje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen, je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 55
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 272 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”