WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 22129
Categorie
215
216
217
Merk
35
111

Handpoppen

Handpoppen

Een handpop voor kids en volwassenen

Een handpop kopen is echt een leuk idee! Handpoppen zorgen voor entertainment maar zijn bovendien ook heel educatief. Zoek je handpoppen in dieren vorm of handpoppen voor de poppenkast? Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, modellen en groottes. De Sesamstraat handpoppen zorgen voor pure nostalgie, het Koekiemonster, Elmo en Bert en Ernie je vindt ze allemaal in onze leuke collectie. 

Scholen die specifieke figuren en poppen, klaspoppen zoeken om de kinderen amusement te bezorgen en iets bij te leren vinden zeker en vast iets in ons assortiment. Op zoek naar handpop Jules of eentje die op hem gelijkt, een leuke handpop tijdens Sinterklaas of een handpop in de vorm van een dino? Neem een kijkje op onze site en wie weet vind je wel een grappige en leuke handpuppet.

Filter tussen Sesamstraat handpoppen en handpoppen dieren en klaspop Jules zo vind je sneller wat je zoekt - Veel Shopplezier!

Verfijnd zoeken

Folkmanis handpop arend Folkmanis handpop arend Sold out
Folkmanis handpop arend
€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop arendDeze Folkmanis handpop arend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt h..

Sold out
Folkmanis handpop basset hond Folkmanis handpop basset hond Sold out
Folkmanis handpop basset hond
€ 88,90 Excl. BTW: € 88,90

Folkmanis handpopFolkmanis handpop basset hondDeze Folkmanis handpop basset hond is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er in..

Sold out
Folkmanis handpop beer in boomstronk
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Folkmanis handpop beer in boomstronkFolkmanis handpoppen dieren - Beer in zijn boomstronkDeze Folkmanis handpop beer in boomstronk is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel ..

Bestellen
Folkmanis handpop boom
€ 92,00 Excl. BTW: € 92,00

Folkmanis handpop boomFolkmanis handpoppen dieren en hun boomDeze Folkmanis handpop boom is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve boom..

Bestellen
Folkmanis handpop dolfijn - OUT Folkmanis handpop dolfijn - OUT Sold out
Folkmanis handpop dolfijn - OUT
€ 42,50 Excl. BTW: € 42,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop dolfijnDeze Folkmanis handpop dolfijn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt ko..

Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn Folkmanis handpop eekhoorn Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eekhoornDeze Folkmanis handpop eekhoorn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Zo een lieve eekho..

Sold out
Folkmanis handpop eend Folkmanis handpop eend Sold out
Folkmanis handpop eend
€ 45,00 Excl. BTW: € 45,00

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eendDeze Folkmanis handpop eend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij..

Sold out
Folkmanis handpop ezel Folkmanis handpop ezel Sold out
Folkmanis handpop ezel
€ 106,00 Excl. BTW: € 106,00

Folkmanis handpop ezelFolkmanis handpop ezel - Donkey animalDeze Folkmanis handpop ezel is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Een b..

Sold out
Folkmanis handpop geit Folkmanis handpop geit Sold out
Folkmanis handpop geit
€ 116,50 Excl. BTW: € 116,50

Folkmanis handpop geitFolkmanis handpop geit - goatDeze Folkmanis handpop geit is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Zo een sc..

Sold out
Folkmanis handpop grizzly beer Folkmanis handpop grizzly beer Sold out
Folkmanis handpop grizzly beer
€ 69,95 Excl. BTW: € 69,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Grizzly beerDeze Folkmanis handpop grizzly beer is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve, mooie en ..

Sold out
Folkmanis handpop haan Folkmanis handpop haan Sold out
Folkmanis handpop haan
€ 128,50 Excl. BTW: € 128,50

Folkmanis handpop haanFolkmanis handpop haantje de henneDeze Folkmanis handpop haan is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je ha..

Sold out
Folkmanis handpop haasje Folkmanis handpop haasje Sold out
Folkmanis handpop haasje
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop haasjeDeze Folkmanis handpop haasje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk want wanneer je je hand er instopt k..

Sold out
Folkmanis handpop highland cow Folkmanis handpop highland cow Sold out
Folkmanis handpop highland cow
€ 115,00 Excl. BTW: € 115,00

Folkmanis handpop highland cowFolkmanis handpop highland cow- koe van de HooglandenDeze Folkmanis handpop highland cow is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. H..

Sold out
Folkmanis handpop kangoeroe met baby Folkmanis handpop kangoeroe met baby Sold out
Folkmanis handpop kangoeroe met baby
€ 121,00 Excl. BTW: € 121,00

Folkmanis handpop kangoeroe met babyFolkmanis handpop Kangaroo with babyDeze Folkmanis handpop kangoeroe met baby is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Plezie..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 38,50 Excl. BTW: € 38,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kip miniDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof klein kippetje om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve kip heb ..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 76,50 Excl. BTW: € 76,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kipDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij h..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 75
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 396 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”