WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1546
Merk
57

Lees en luisterplezier

Babyboekje kopen voor je baby

Het eerste leesboekje kopen voor je baby, het is een mijlpaal in de eerste ontwikkeling van je kindje. Wij hebben leuke eerste babyboekjes met spannende verhaaltjes van roodkapje en de wolf. Maar ook een eerste boekje om de klok te leren lezen met heuse wijzers op. Koop je eerste babyboekjes bij Grote Schatten!

Lilliputiens baby boom boek doeboek Lilliputiens baby boom boek doeboek Sold out
Lilliputiens baby boom boek doeboek
€ 42,90 Excl. BTW: € 42,90

Lilliputiens baby boom boekLilliputiens baby boom boek doeboekDe boerderij beleeft een heuse babyboom! Blader door het boek en ontdek de verschillende diertjes die geboren worden. Elke pagina biedt prachtige illustraties en activiteiten die de fijne ..

Sold out
Lilliputiens baby doeboek Dag klein vosje Alice Lilliputiens baby doeboek Dag klein vosje Alice Sold out
Lilliputiens baby doeboek Dag klein vosje Alice
€ 46,00 Excl. BTW: € 46,00

Lilliputiens babyboekLilliputiens baby doeboek Dag klein vosjeLilliputiens boekje voor jouw baby 'Dag klein vosje'. Kijk mee hoe het kleine vosje de dag beleeft in dit interactieve, fluweelzachte, doeboekje 'Dag klein vosje' van het Belgische merk Li..

Sold out
Lilliputiens baby doeboek Ignace op de boerderij
€ 46,00 Excl. BTW: € 46,00

Lilliputiens babyboek Ignace op de boerderijLilliputiens baby doeboek Ignace op de boerderijLilliputiens boekje voor jouw baby 'Ignace op de boerderij'. Ignace het ezeltje heeft een drukke werkdag op de boerderij voor de boeg. Doorheen de pagina's oo..

Bestellen
Lilliputiens baby doeboek Joe Tok Tok Lilliputiens baby doeboek Joe Tok Tok Sold out
Lilliputiens baby doeboek Joe Tok Tok
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens doeboek babyLilliputiens baby doeboek Joe Tok tokJoe het draakje heeft besloten geen luier meer te dragen en gaat op zoek naar een toilet. Vergezel Joe doorheen de pagina's. Lukt het hem nog op tijd ? Dit doeboek haalt op een ludieke man..

Sold out
Lilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosje Alice Lilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosje Alice Sold out
Lilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosje Alice
€ 46,00 Excl. BTW: € 46,00

Lilliputiens babyboekLilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosjeLilliputiens boekje voor jouw baby 'Slaapwel klein vosje'. Kijk mee hoe het kleine vosje de avond beleeft in dit interactieve, fluweelzachte, doeboekje 'Slaapwel klein vosje' van het ..

Sold out
Lilliputiens boek de wolf en de drie biggetjes Lilliputiens boek de wolf en de drie biggetjes Sold out
Lilliputiens boek de wolf en de drie biggetjes
€ 46,00 Excl. BTW: € 46,00

Lilliputiens boekLilliputiens boek de wolf en de drie biggetjesLilliputiens boekje van de wolf en de drie biggetjes! Lilliputiens heeft allerlei originele en zachte stoffen boekjes in hun assortiment, waaronder dit verhaal van Nicolas de wolf. De wol..

Sold out
Lilliputiens boek Kiss César Lilliputiens boek Kiss César Sold out
Lilliputiens boek Kiss César
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens boek Kiss CésarLilliputiens ontdekkingsboekje CésarDit interactieve, fluweelzachte kleuterboekje 'Kiss César' van het Belgische merk Lilliputiens vertelt op een speelse manier over knuffels en kusjes. Voor César gaat slapen, geeft hij..

Sold out
Lilliputiens boekje Marius Papa waar ben je?
€ 36,00 Excl. BTW: € 36,00

Lilliputiens boekje MariusLilliputiens baby boekje Marius Papa waar ben je?Vertellen uit dit prachtige stoffen boek, is samen met je kleintje op reis gaan naar het land waar alles kan. Met het vingerpopje Marius als gids, wandelen jullie samen door d..

Bestellen
Lilliputiens Jack boekje Jack Brult
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens boekje Jack brultLilliputiens baby boekje Jack de leeuw brultJack brult is een interactief boek met een vingerpopje om het verhaal nog levendiger maken! Doorheen het verhaal leert je kindje dat je op verschillende manieren op een situati..

Bestellen
Lilliputiens Joe boekje Joe and his cuddle activity book
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens boekje Joe and his cuddle activity bookLilliputiens baby boekje Joe en zijn activiteitenboekjeHet zachte konijnknuffeldoekje biedt troost en bescherming aan Joe en haar vriendjes. Op elke pagina van dit activiteitenboek plaats je het kn..

Bestellen
Lilliputiens kijk en speel boek Stella het hertje Lilliputiens kijk en speel boek Stella het hertje Sold out
Lilliputiens kijk en speel boek Stella het hertje
€ 15,00 Excl. BTW: € 15,00

Lilliputiens boekje Stella het hertjeLilliputiens baby boekje Stella het hertjeStella het hertje is een interactief boek met knispergeluiden en een bijtring om het verhaal nog levendiger maken! Stella het hertje neemt je mee naar het bos om..

Sold out
Lilliputiens knuffel boekje Joe de draak
€ 32,99 Excl. BTW: € 32,99

Lilliputiens knuffel boekje Joe de draakLilliputiens baby boekje om te knuffelen Joe de draakDit onweerstaanbare knuffelboekje maakt de baby helemaal rustig. Het boekje biedt een waaier aan rustige activiteiten. De zachte stof en schattige snoet nodi..

Bestellen
Lilliputiens knuffel boekje Stella het hertje
€ 32,99 Excl. BTW: € 32,99

Lilliputiens knuffel boekje Stella het hertjeLilliputiens baby boekje om te knuffelen Stella het hertjeDit onweerstaanbare knuffelboekje maakt de baby helemaal rustig. Het boekje biedt een waaier aan rustige activiteiten. De zachte stof en schattige ..

Bestellen
Lilliputiens vouwboek Jungle Lilliputiens vouwboek Jungle Sold out
Lilliputiens vouwboek Jungle
€ 16,50 Excl. BTW: € 16,50

Lilliputiens vouwboek JungleLilliputiens plooiboekje jungle dierenDit vouwboekje vertelt je over de dieren in de jungle. Op de keerzijde wordt het nacht en gaan alle dieren slapen. Laat de allerkleinste kennismaken met de dieren van de jungle en met ..

Sold out
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 396 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”