Categorieën

Prijs
Prijs: 00
Merk
57

Lees en luisterplezier

Lilliputiens boek de wolf en de drie biggetjes
€ 38,95 Excl. BTW: € 38,95

LilliputiensLilliputiens boek de wolf en de drie biggetjesLilliputiens boekje van de wolf en de drie biggetjes! Lilliputiens heeft allerlei originele en zachte stoffen boekjes in hun assortiment, waaronder dit verhaal van Nicolas de wolf. De wolf en ..

Bestellen
Lilliputiens boekje Bonjour lapin
€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

LilliputiensLilliputiens boekje Bonjour lapinLilliputiens boekje van Bonjour lapin! Open het stoffen boekje en ontdek het verhaal (geen tekst aanwezig en franse versie) samen met het konijntje en start de dag al huppelend. Pagina na pagina beleef je ..

Bestellen
Lilliputiens boekje Dag konijntje
€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

LilliputiensLilliputiens boekje Dag konijntjeLilliputiens boekje van Dag konijntje! Open het stoffen boekje en ontdek het verhaal (geen tekst aanwezig) samen met het konijntje en start de dag al huppelend. Pagina na pagina beleef je samen het avontuu..

Bestellen
Lilliputiens boekje roodkapje
€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

LilliputiensLilliputiens boekje roodkapjeLilliputiens boekje van roodkapje! Open het stoffen boekje en ontdek het verhaal samen met Roodkapje. Pagina na pagina beleef je samen haar avontuur, het bezoek aan haar oma en haar ontmoeting met de grote boz..

Bestellen
Lilliputiens Georges seizoenboekje
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

LilliputiensLilliputiens Georges seizoenboekjeLilliputiens Georges seizoenboekje. Ga samen met Georges de seizoenen ontdekken. Begeleid hem op zijn reis door de boom en ontdek pagina na pagina verschillende activiteiten.Aan het einde van de reis is e..

Bestellen
Lilliputiens speelboekje Liz OUT
€ 21,50 Excl. BTW: € 21,50

LilliputiensLilliputiens speelboekje Liz Dit Lilliputiens kijk en speelboekje Liz, is een mooi en handig boekje met lieve elfjes verhaaltjes. Laat je baby grijpen naar de zachte kleuren van dit boekje en oeps wat gaat het knisperen en rammelen ..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Babyboekje kopen voor je baby

Het eerste leesboekje kopen voor je baby, het is een mijlpaal in de eerste ontwikkeling van je kindje. Wij hebben leuke eerste babyboekjes met spannende verhaaltjes van roodkapje en de wolf. Maar ook een eerste boekje om de klok te leren lezen met heuse wijzers op. Koop je eerste babyboekjes bij Grote Schatten!

Beoordelingen

Jill - België 02-12-2018

Een zeker fijne en correcte klantendienst. Denk mee om tot het beste resultaat te komen. Heel goed ervaring. ..

Ashley - Canada 28-02-2018

Highly recommend!!! The team at Grote Schatten went above and beyond for me. My sons favourite stuffy was lost, had been discontinued and I was unable to find it in North America or Australia. I final..

Annabel 10-12-2017

Bedankt voor de snelle levering van de mooiie Dimpel fifi knuffel! Lisa is er super blij mee!!!..

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 56 reviews.

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”