Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
39
108
57
74
93
97
fopspeenhouder
87
89
88
92
91
90
mini rammelaar
81
80
86
83
79
84
85
82
Rammelaar
73
76
77
74
72
75
78

Categorieën

Voor de allerkleinste - baby +0 m

Voor de allerkleinste - baby +0 m
Haba Grote speelset Zoo
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Haba - Grote speelset Zoo Welkom in de Grote zoo! Hier wonen een verschillenden wilde dieren die door hun lieve oppasser worden verzorgt. Hij maakt de hokken schoon, geeft de dieren te eten en speelt met ze allemaal. Alle kleine dierentuin liefhebbers kunnen met de dieren steeds weer nieuwe rollenspellen verzinnen. De speelfiguren zijn liefdevol vormgegeven en kunnen goed worden neergezet. De eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteunt spelenderwijs..

Bestellen
Haba op het platteland
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Haba - Op het platteland Hartelijk welkom op de boerderij! Hier worden alle kleine boerderij fans meegevoerd naar de wereld van paarden, koeien en schapen. De dieren, boer Tim en zijn tractor zijn gemakkelijk vast te pakken en overeind te zetten. Alle spelfiguren van beukenhout zijn met liefde vormgegeven en bevorderen eerste rollenspellen. De eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteunt spelenderwijs de spraakontwikkeling. Deze speelset bevat naast de ..

Bestellen
Haba speelset op de paardenboerderij
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Haba - Op de paardenboerderij Hop, hop, hop, steeds sneller in galop!. Paardenrijdster Anna komt juist bij de stal terug na een ritje te paard. Daar staan de andere paarden en de beide veulens al op haar te wachten. Kleine paardenfanaten kunnen hier steeds weer nieuwe rollenspellen verzinnen. Alle speelfiguren zijn liefdevol vormgegeven en kunnen worden neergezet.  In deze doos vind je 3 paarden, 2 veulens, 1 paardrijdster, 2 speelstenen met voer, 1 speelsteen met poetsgerei, 1 str..

Bestellen
Lilliputiens actiewolf Nicolas
27,50€ Excl. BTW: 27,50€

LilliputiensLilliputiens actiewolf NicolasLilliputiens actiewolf Nicolas. Nicolas de wolf heeft meer dan één verrassing in petto voor jou! Neem hem vast en ontdek zijn vele activiteiten: een rammelaarsgeluidje hier, een papiergeluid daar, een spiegel onder zijn voet, een geheime schuilplaats voor roodkapje ... Nicolas heeft ook een fopspeenhouder in zijn zak zodat je hem niet kwijt kunt raken. Vanaf +3mAfmeting 24 x 12 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK..

Bestellen
Lilliputiens Albert schommelend circus LAATSTEN
27,50€ Excl. BTW: 27,50€

LilliputiensLilliputiens Albert schommelend circusLilliputiens Albert schommelend circus. Kijk! De olifant, de kat en het konijn vormen een piramide! Laat ze schommelen naar voor, naar achter, opzij en hoor het belletje rinkelen. Dankzij het zuignapje hangen je vriendjes goed vast en kunnen ze niet vallen.Laat Albert maar knisperen en rammelen!     Vanaf +3mAfmeting 20 x 30 x 13 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS ALBERT SCHOMMELEND..

Bestellen
Lilliputiens Alice actie vossin
28,95€ Excl. BTW: 28,95€

LilliputiensLilliputiens Alice actie vossinLilliputiens Alice actie vossin - Alice de vossin met allerlei actie speeltjes lijkt heel hard op een indiaantje.Jaajaa Alice de vos is verkleed in een indiaantje. Alice heeft heel wat activiteiten waarmee ze je kleintje kan plezieren en doen lachen. Zo heeft Alice onder andere een belletje en een bijtring, een pwet geluid en een rammelaar, een bijtring en een fopspeenhouder, een spiegeltje om je te bewonderen en een papiertje dat geluid maakt. Ga ..

Bestellen
Lilliputiens Alice verstoppertje
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens Alice verstoppertjeLilliputiens Alice verstoppertje. Waar is Alice, de schattige vossin? Kiekeboe ... Alice is een marionet en komt plots tevoorschijn tussen de bladeren om je dag te zeggen. Kijk! Simon de egel, het konijn en de baby vos zitten als vingerpopjes verstopt in de struiken. Kun jij ze terugvinden? Elk personage heeft zijn eigen geluid zodat je hen beter kunt herkennen (papiergeluid, belletje, piep). Spelen maar! Vanaf +6mAfmeting 19 x 32 cm Materiaal 100% p..

Bestellen
Lilliputiens Anaïs en haar baby's
38,50€ Excl. BTW: 38,50€

Lilliputiens Lilliputiens Anaïs en haar baby'sDeze Lilliputiens flamingo Anais en haar drie baby's zijn de schattigste kuikentjes ooit gezien. Ze zijn allen roze getint en ieder kuiken heeft een andere functie waar je kleintje naar hartenlust mee kan spelen. Zo hebben we het kuiken Anneke die echte kuikengeluiden produceert, André heeft een spiegeltje waar je kleintje zichzelf kan in ontdekken en het derde kuiken Angel dient als bijtring.Mama flamingo Anais knispert, rammelt en heeft ringe..

Bestellen
Lilliputiens Anaïs grijprammelaar
23,95€ Excl. BTW: 23,95€

Lilliputiens Lilliputiens Anaïs grijprammelaarDeze Lilliputiens flamingo Anais de grijprammelaar, heeft allerlei leuke speeltjes rond haar gewikkeld. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op die manier de fijne motoriek stimuleren. Zo heeft Anais de roze flamingo ringen rond de hals waar er naar hartlust op gekauwd kan worden. Ook de bijtring dient hier voor, dus laat de tandjes maar hun werk doen. Tring tring doet het belletje en haar rokje knispert in het rond. Een spiegeltje aan haar hand w..

Bestellen
Lilliputiens Anatole krokodil de schattenbewaarder
78,50€ Excl. BTW: 78,50€

Lilliputiens Lilliputiens Anatole krokodil de schattenbewaarderAnatole de krokodil die schatten kan bewaren in zijn grote snuit is een grote knuffel van Lilliputiens. Deze grappige krokodil met de naam Anatole is een kleurrijke en grote knuffel die al snel je kleintje z'n allergrootste vriend wordt! Want wat is zo leuk aan Anatole? Heel veel, jawel want je kan er vanalles in verstoppen, ... ben je iets kwijt? Zoek maar snel in zijn grote bek want daar is de grote opbergplaats. Met Anatole ..

Bestellen
Lilliputiens Anatole rolt zich op beschermer
63,95€ Excl. BTW: 63,95€

Lilliputiens Lilliputiens Anatole rolt zich op beschermerAnatole rolt zich op is een beschermer en activiteitenkussen in één van Lilliputiens. Deze randbeschermer voor in het park of bed is een gezellige gekleurde krokodil met allerlei happy kleuren. Je baby of peuter zal hier onmiddellijk door in de wolken zijn. Je kindje zal veel te ontdekken hebben bij deze krokodil want het is ook een activiteitenkussen. Zo zal Anatole de krokodil knisperen en rammelen van zodra je grote..

Bestellen
Lilliputiens Ark van Noah - OUT
49,95€ Excl. BTW: 49,95€

LilliputiensLilliputiens Ark van NoahLaat al deze Lilliputiens Ark van Noah dieren, zij aan zij en per twee beschutting vinden tijdens de grote stormvloed. En dit terwijl Noah op de uitkijk staat. Deze ark van Noah met dieren is makkelijk mee te nemen door je kleintje. Het heeft een handig handvat en de boot opent makkelijk opzij. Ook is er een spiegeltje aanwezig.Deze Ark is uit collectie -  u kan het nieuwe model aankopen Ark van Noah BlauwVanaf +9mAfmeting 36 x 15 cm Materiaal 100% poly..

Bestellen
Lilliputiens Ark van Noah blauw
68,95€ Excl. BTW: 68,95€

LilliputiensLilliputiens Ark van Noah blauwLaat al deze Lilliputiens Ark van Noah dieren blauw, zij aan zij en per twee beschutting vinden tijdens de grote stormvloed. En dit terwijl Noah op de uitkijk staat. Deze ark van Noah blauw met dieren is makkelijk mee te nemen door je kleintje. Het heeft een handig handvat en de boot opent makkelijk opzij. Ook is er een spiegeltje aanwezig.Vanaf +18mAfmeting 32 x 18 x 12 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar op 30°C (delicate cyclus) OP ZOEK ..

Bestellen
Lilliputiens baby Chloe
28,50€ Excl. BTW: 28,50€

Lilliputiens Lilliputiens baby ChloeBaby Chloé Lilliputiens ligt heerlijk te slapen onder haar dekentje. Wanneer ze ontwaakt verversen we haar luiertje, zo is dat nu eenmaal bij baby's!O wat is het fijn om een baby te zijn ... Wat leuk is aan dit popje, de luier en het pyjamaatje kunnen makkelijk aan en uit gedaan worden door onze allerkleinsten. Vanaf +9mAfmeting 22 x 15 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus) OP ZOEK NAAR EEN LILLIPUTIENS POPJE BABY CLOE OF NAAR..

Bestellen
Lilliputiens baby Eline
28,50€ Excl. BTW: 28,50€

Lilliputiens Lilliputiens baby ElineBaby Eline Lilliputiens ligt heerlijk te slapen onder haar dekentje. Wanneer ze ontwaakt verversen we haar luiertje, zo is dat nu eenmaal bij baby's!O wat is het fijn om een baby te zijn ... Wat leuk is aan deze pop van Lilliputiens, de luier en het pyjamaatje kunnen makkelijk aan en uit gedaan worden door onze allerkleinsten. Vanaf +9mAfmeting 22 x 15 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus) OP ZOEK NAAR EEN LILLIPUTIENS POP BAB..

Bestellen
Lilliputiens baby Louise
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens baby LouiseLilliputiens baby Louise. Doe zoals je mama en vertroetel je favoriete pop. Geef haar een flesje, doe haar kleertjes uit of ververs haar luier. Zodra het tijd is om te gaan slapen, leg je haar in haar lekker zachte wiegje. Vergeet haar slaapknuffel Louise niet! Vanaf +9mAfmeting 27 x 19 x 20 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS LOUISE BABY OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED ..

Bestellen
Lilliputiens baby Zoë
28,50€ Excl. BTW: 28,50€

Lilliputiens Lilliputiens baby ZoëBaby Zoë Lilliputiens ligt heerlijk te slapen onder haar dekentje. Wanneer ze ontwaakt verversen we haar luiertje, zo is dat nu eenmaal bij baby's!O wat is het fijn om een baby te zijn ... Wat leuk is aan deze pop van Lilliputiens, de luier en het pyjamaatje kunnen makkelijk aan en uit gedaan worden door onze allerkleinsten. Vanaf +9mAfmeting 22 x 15 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus) OP ZOEK NAAR EEN LILLIPUTIENS POP BABY ZO..

Bestellen
Lilliputiens bal Walter
16,25€ Excl. BTW: 16,25€

LilliputiensLilliputiens bal Walter Deze Lilliputiens Walter bal, de draak wordt al snel je baby zijn leukste speeltje. Hij is zacht lief en kiekeboe, wie komt daar tevoorschijn? Jaja het is Walter de draak die plots zijn kopje uitsteekt. En neeeeeen, het is niet om vuur te gaan spuwen want deze draak van Lilliputiens is een super lieve draak! Een klein en makkelijk op te bergen speeltje. Dus zo gemakkelijk mee te nemen naar oma en op of ideaal voor op reis.Vanaf +6mAfmeting 10cm Materiaal 100..

Bestellen
Lilliputiens circus en de acrobaten LAATSTE
69,95€ Excl. BTW: 69,95€

LilliputiensLilliputiens circus en de acrobatenWelkom in het Lilliputiens Circus! Al je vriendjes wachten op jou in de circustent met hun voorstelling: vind jij het konijn dat verborgen zit in de hoed?Kijk naar Colette de kat die overal opklimt met haar velcro kussentjes.Kijk! De leeuw springt door zijn hoepel en de wolf voert zijn nummertje als slangenmens op.Je kunt het bijna niet geloven, maar de olifant verandert in een handomdraai in een balletje en het beertje wordt een muzikale tamboerijn..

Bestellen
Lilliputiens de boerderij
49,95€ Excl. BTW: 49,95€

LilliputiensLilliputiens de boerderijDe boerderij Lilliputiens is een draagbaar huisje dat je heel makkelijk kan meenemen wanneer je op stap gaat met je kleintje.Naar oma of opa op logement, je grote schat draagt deze boerderij makkelijk dankzij het handvat.Boer Jan woont op de boerderij samen met al z'n vriendjes waaronder Jef de hond, Vicky de koe, Ophélie de kip, Nicky de eend, een schaapje en varkentje. Trek het deurtje maar open van deze mooie boerenhoeve en ontdek de gezelligheid en de sfe..

Bestellen
Lilliputiens dokterstas en ziekenwagen
48,95€ Excl. BTW: 48,95€

LilliputiensLilliputiens dokterstas en ziekenwagenLilliputiens ziekenwagen en de dokterstas. Vlug haal de dokter maar want bunny ons konijntje is ziek! Waarschijnlijk heeft ze iets mis gegeten. Haal je dokterstas er, maar bij en trek je doktersjas aan, bekijk bunny's gezondheidsboekje en onderzoek haar met de stethoscoop, adem goed in en uit.Nu een spuitje en verband en voila Bunny is genezen.Vanaf +6mAfmeting 23 x 27 x 15 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteDE LILLIPUTIENS ..

Bestellen
Lilliputiens fopspeenhouder
14,95€ Excl. BTW: 14,95€

LilliputiensLilliputiens fopspeenhouderLilliputiens fopspeenhouder. Deze schattige fopspeenhoudertjes met verschillende diertjes hebben elk hun eigen look... Georges de maki, Alice het mooie vosje, Colette de leuke poes, Walter de bekende draak, het elfje Liz en Jef de hond bewaken allemaal je fopspeen. Ze is veilig bij hen en als je ze vastmaakt aan het koordje.Je kunt de fopspeenhouder vastmaken dankzij een clipsysteem. Zo heb je je fopspeen altijd bij de hand.Vanaf +0m Afmeting 19 x 10 c..

Bestellen
Lilliputiens Georges actie maki
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens Georges actie makiLilliputiens Georges actie maki. Maak Georges vast aan de maxi-cosi met behulp van zijn grote poten. Rond zijn lijfje vind je tal van activiteiten zoals een knisperende staart, een spiegel, een rammelaartje om je te vermaken tijdens je uitstapjes. Vanaf +0mAfmeting 30 x 20 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS GEORGES ACTIE MAKI OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED V..

Bestellen
Lilliputiens Georges activiteiten maki
33,95€ Excl. BTW: 33,95€

LilliputiensLilliputiens Georges activiteiten makiLilliputiens Georges activiteiten maki. Georges de maki is een superleuke en grappige knuffel. Hij is één en al plezier en maakt je kleintje al snel aan het lachten! Laat je baby of peuter maar snel op ontdekking gaan bij deze maki  Georges.Wat heeft hij een lange knisperende staart, heel zacht maar handig om Georges zo mee te slepen. Hocus pocus en hij tovert een konijn uit zijn zak. De leeuw wordt omgetoverd door een rammelaar. E..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 67