WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 9293
Merk
111

Klaspop Jules handpoppen

Klaspop Jules

Klaspop Jules - Handpopppen

Ben je als school op zoek naar de beruchte klaspop Jules? Ons assortiment voorziet een mooie en leuke keuze aan klaspoppen voor in de klas. Jules heeft steeds accessoires en kleertjes nodig, ook hiervoor kunnen we het nodige bestellen. Iene miene munte, met welke kleuter gaat Jules de handpop als eerste mee naar huis?


Heeft u speciale wensen voor het bestellen van een speciale klaspop of heeft u accessoires nodig om uw klaspop mooi aan te kleden - aarzel niet ons te contacteren - Wij helpen u graag verder!

Handpop Chrischi klaspop 65cm - Living Puppets
€ 92,50 Excl. BTW: € 92,50

Handpop ChrischiHandpop Chrischi klaspop 65cm - Living PuppetsLiving Puppets heeft in zijn assortiment een leuke keuze aan handpoppen voor in de klas. Waarschijnlijk ken je handpop Jules wel? Deze wordt in vele scholen gebruikt om een leuk rolle..

Bestellen
Handpop Grootmoeder klaspop 65cm - Living Puppets Handpop Grootmoeder klaspop 65cm - Living Puppets Sold out
Handpop Grootmoeder klaspop 65cm - Living Puppets
€ 92,50 Excl. BTW: € 92,50

Handpop GrootmoederHandpop Grootmoeder klaspop 65cm - Living PuppetsLiving Puppets heeft in zijn assortiment een leuke keuze aan handpoppen voor in de klas. Waarschijnlijk ken je handpop Jules wel? Deze wordt in vele scholen gebruikt om een leuk..

Sold out
Handpop Isabella klaspop 65cm - Living Puppets Handpop Isabella klaspop 65cm - Living Puppets Sold out
Handpop Isabella klaspop 65cm - Living Puppets
€ 92,50 Excl. BTW: € 92,50

Handpop IsabellaHandpop Isabella klaspop 65cm - Living PuppetsLiving Puppets heeft in zijn assortiment een leuke keuze aan handpoppen voor in de klas. Waarschijnlijk ken je handpop Jules wel? Deze wordt in vele scholen gebruikt om een leuk rolle..

Sold out
Handpop Jules klaspop Peter 65cm - Living Puppets
€ 92,50 Excl. BTW: € 92,50

Handpop Jules klaspopHandpop Jules klaspop Peter 65cm - Living PuppetsLiving Puppets heeft in zijn assortiment een leuke keuze aan handpoppen voor in de klas. Waarschijnlijk ken je handpop Jules wel? Deze wordt in vele scholen gebruikt om een le..

Bestellen
Handpop Monique klaspop 65cm - Living Puppets Handpop Monique klaspop 65cm - Living Puppets Sold out
Handpop Monique klaspop 65cm - Living Puppets
€ 92,50 Excl. BTW: € 92,50

Handpop MoniqueHandpop Monique klaspop 65cm - Living PuppetsLiving Puppets heeft in zijn assortiment een leuke keuze aan handpoppen voor in de klas. Waarschijnlijk ken je handpop Jules wel? Deze wordt in vele scholen gebruikt om een leuk rollens..

Sold out
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 198 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”