GRATIS bezorging aan huis met de fietsmobiel binnen een straal van 20 km rond GENT!

Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 00
Merk
110
107
72
116

Boekentassen lagere school

Boekentassen voor kinderen van de lagere school

Een boekentas voor de lagere school of het eerste leerjaar nodig? Boekentassen online bestellen bij Grote Schatten.

Het is zover! Het is weer tijd voor een nieuwe schooltas. Maar het is niet altijd gemakkelijk om een mooie boekentas te kiezen.

Jouw dochter of zoon kan bijvoorbeeld naar het eerste leerjaar gaan, maar ook naar het 6de leerjaar. Een goede boekentas voor het eerste leerjaar is niet hetzelfde als voor het 4de, 5de of 6de leerjaar...

Er is een groot verschil tussen een boekentas voor een meisje of jongen van 6 of 7 jaar en een schooltas voor iemand van 10 of 11 jaar.

Een boekentas 1ste leerjaar is een instapper en mag wat kleiner zijn.

Hoe groot een boekentas is hangt af van hoeveel materiaal er in moet kunnen en dat kan nogal wat verschillen. In de laatste jaren van het basisonderwijs moeten de kinderen veel meer mappen en boeken meenemen naar school dus moet de boekentas dan wat groter zijn. Hiervoor hebben wij de large boekentassen.

De vragen die steeds terugkomen bij ouders zijn:

Welke boekentas moet ik kiezen?

Wat is een hippe boekentas?

Kies ik voor een boekentas of voor een rugzak?

Welke schooltassen zijn het meest rugvriendelijk?

Hoe groot moet de boekentas zijn voor het eerste leerjaar?

Waar moet ik mijn schooltas kopen?

Zoek je een jongens boekentas of een meisjes boekentas?

Een boekentas voor een jongen van het eerste leerjaar moet wat stoer zijn zoals een boekentas dinosaurus, meisjes zoeken graag een lieve boekentas met een print of een dier erop in een mooie kleur.

In de eerste plaats moet de nieuwe boekentas de favoriet van je kindje zijn. Maar daarnaast zijn er ook enkele terugkerende factoren die heel belangrijk zijn.


1. ergonomie:

Een ergonomische boekentas is makkelijk te dragen is en geen pijn veroorzaakt aan de schouders en de rug van jouw kindje. De sluiting moet gemakkelijk te bedienen zijn. Ook de draagriemen moeten verstelbaar zijn zodat je kindje zelf de riemen kan verstellen. De draagriemen moeten ook comfort bieden, ze kunnen bijvoorbeeld gewatteerd zijn.


2. ruimte:

Hoe groot moet een boekentas zijn? In ons assortiment zie je het verschil in grootte in de naam van ons artikel. Staat er medium, dan gaat het om een normale grootte, staat er large dan gaat het om een grote schooltas. Het is belangrijk dat er voor de wat grotere meisjes en jongens meerdere vakken aanwezig zijn. Het is belangrijk dat er bijvoorbeeld A4 mappen in kunnen of dat de agenda of kaft van de school er in past. Misschien zijn er extra vakken nodig om boeken in op te bergen... Een heel belangrijke tip is om je boeken niet in hetzelfde vak te stoppen als een brooddoos, drinkfles of koekje. We willen niet dat de schoolagenda nat wordt!


3. veiligheid:

Er moet ook aan de veiligheid van je kindje op straat worden nagedacht. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor fluo strips of een fluo patroon zodat je kindje goed gezien wordt als hij of zij met de fiets naar school gaat. In de winter kan het 's morgens en 's avonds donker zijn en dan is het belangrijk om gezien te worden!


4. ecologisch:

Deze schooltassen zijn bovendien vervaardigd uit gerecycleerde pet flessen, goed voor het milieu en perfect voor onze mooie aardbol!


5. mooi patroon:

Als we analyseren waarop jullie het meeste zoeken wanneer jullie een nieuwe leuke boekentas of rugzak willen aankopen dan komen de volgende zoektermen vaak terug:

"boekentas 1ste leerjaar, 1ste middelbaar, lagere school, rugzak lagere school, Jeune Premier, trixie, dinosaurus, jongen, meisje"

Wij passen ons aanbod steeds aan aan jullie zoektocht, laat ons gerust weten of een ander artikel interessant is via onze contactpagina.


Bij ons bent u aan het juiste adres, Grote Schatten heeft voor de wat grotere kinderen heel mooie kinderboekentassen van het merk Onnolulu, Caramel et Cie e, Jeune Premier.

Zoek je een boekentas met een specifiek patroon? Kijk dan eens naar de boekentas lagere school eenhoorn.


6. merk:

Onze merken zijn Caramel et Cie, Jeune Premier, Trixie en Onnolulu.

Deze coole boekentassen voor de lagere school van Onnolulu zijn verkrijgbaar in verschillende prints waaronder een eenhoorn, skate en tijger.

In ons assortiment vind je ook de boekentassen van het Franse merk Caramel et cie, deze zijn handig en zeer praktisch! Hiervan zijn er veel leuke prints zoals een vos, auto, wolf, libelle of vlinder.

Met een Onnolulu boekentas of een schooltas van Caramel et cie ben je zeker van een originele boekentas om mee te pronken op de lagere school.

Neem een kijkje met je jonge student en kies een leuke boekentas die helemaal bij hem of haar past! Je vindt misschien wel een boekentas in solden tussen onze schatten...


Een comfortabele schooltas of rugzak zorgt voor een leuke eerste schooldag, en een leuke eerste dag is het begin van een leuk schooljaar ;-)


Bent u eerder op zoek naar een kleuterboekentas ? Kijk dan snel bij onze kleuterboekentasjes! Of liever een hippe kinderrugzak?


Waar koop je de leukste kinder boekentassen?

Online bij Grote Schatten natuurlijk!

Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie large
€ 84,50 Excl. BTW: € 84,50

Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie Eclair Bleu Large Boekentas bliksem Caramel en Cie Eclair Bleu Stoere boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie. Meest verkocht aan stoere jongens... Je kindje zal met deze school..

Bestellen
Boekentas aardbeien Caramel en cie medium Boekentas aardbeien Caramel en cie medium New Sold out
Boekentas aardbeien Caramel en cie medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Boekentas aardbeienBoekentas aardbeien Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes - Schooltas voor de lagere school met aardbeien van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje hee..

Sold out
Boekentas jungle Caramel en cie medium Boekentas jungle Caramel en cie medium New Sold out
Boekentas jungle Caramel en cie medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Boekentas jungleBoekentas jungle Caramel en cie mediumBoekentas voor jongens - Schooltas lagere school met tijgertjes van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft een r..

Sold out
Boekentas planeten Caramel en cie medium Boekentas planeten Caramel en cie medium New Sold out
Boekentas planeten Caramel en cie medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Boekentas planetenBoekentas planeten Caramel en cie mediumBoekentas voor jongens en meisjes met planeten - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkj..

Sold out
Boekentas regenboog large Caramel en cie Boekentas regenboog large Caramel en cie Sold out
Boekentas regenboog large Caramel en cie
€ 84,50 Excl. BTW: € 84,50

Boekentas regenboog Boekentas regenboog large Caramel en cie largeDe boekentas regenboog voor de lagere school van Caramel en cie, arc en ciel is een prachtig en origineel exemplaar! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vrie..

Sold out
Boekentas sterren Caramel en cie medium Boekentas sterren Caramel en cie medium New Sold out
Boekentas sterren Caramel en cie medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Boekentas sterrenBoekentas sterren Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes met sterren en roze en gouden afwerking - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et ..

Sold out
Boekentas tijger Caramel en cie medium Boekentas tijger Caramel en cie medium New Sold out
Boekentas tijger Caramel en cie medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Boekentas tijgerBoekentas tijger Caramel en cie mediumBoekentas voor stoere boys met tijgerprint - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft ..

Sold out
Boekentas vliegtuig Caramel en Cie large
€ 84,50 Excl. BTW: € 84,50

Boekentas vliegtuig Caramel en Cie LargeBoekentas vliegtuig Caramel en Cie Avion De boekentas met vliegtuigpatroon voor de lagere school van Caramel et cie is prachtig en origineel! Deze mooie en handige boekentassen van het Franse merk Caramel et c..

Bestellen
Boekentas vlinder Caramel en cie medium Boekentas vlinder Caramel en cie medium New Sold out
Boekentas vlinder Caramel en cie medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Boekentas vlinderBoekentas vlinder Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes, net een vlinderboekentas - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkj..

Sold out
Boekentas vos Caramel en cie Large
€ 98,50 Excl. BTW: € 98,50

Boekentas vos Caramel en cie Large Caramel en cie Boekentas lagere school Little Foxes Large Boekentas met schattige vosjesWat een mooie, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel en cie. Dit merkje Caramel & Cie heeft een reeks boekentas..

Bestellen
Caramel en cie boekentas lagere school Cerfs-Volants Large
€ 84,50 Excl. BTW: € 84,50

Caramel en cie Boekentas lagere school cerfs-volants Large De boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie, een roze boekentas met vliegertjes voor meisjes! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren met deze hippe boe..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school arc en ciel medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cie boekentas lagere schoolCaramel et cie Boekentas lagere school arc en ciel mediumDe boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel en cie, arc en ciel is een prachtig en origineel exemplaar! Je kindje zal met deze schooltas z..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school Cerfs-Volants medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school cerfs-volants mediumDe boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie, les cerfs-volants is prachtig en origineel! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vri..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school Chasse aux papillons medium - OUT Caramel et cie boekentas lagere school Chasse aux papillons medium - OUT Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Chasse aux papillons medium - OUT
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school Chasse auw papillonsMeisjesboekentas - Schooltas lagere school Chasse aux papillons - Caramel et cie.Wat een mooie, knappe boekentassen voor meisjes van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje C..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Chats roses medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cie boekentasCaramel et cie Boekentas lagere school Chats rosesBoekentas - Schooltas lagere school Chats roses - Caramel et cie Wat een mooie, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje Caramel & Cie heeft een ..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school coeurs medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school coeurs mediumDe boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie, coeurs is een prachtig en origineel! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vriendjes. Deze ..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school Dino Hero medium - OUT Caramel et cie boekentas lagere school Dino Hero medium - OUT Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Dino Hero medium - OUT
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Caramel et cie boekentasCaramel et cie boekentas lagere school Dino Hero mediumBoekentas - Schooltas lagere school Dino Hero - Caramel et cie. Wat een mooie, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel et cie.Dit merkje heeft een reeks boekentas..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Eclair Blue medium Caramel et cie boekentas lagere school Eclair Blue medium Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Eclair Blue medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school eclair blue mediumDe boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie, eclair blue is prachtig en origineel! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vriendjes. ..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Eclair noir medium - OUT Caramel et cie boekentas lagere school Eclair noir medium - OUT Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Eclair noir medium - OUT
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Caramel et cie boekentas lagere schoolCaramel et cie Boekentas lagere school eclair noir mediumDe boekentas of schooltas voor de lagere eclair noir is een prachtig en origineel model! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vrie..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Jungle medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school Jungle mediumJongenboekentas - Schooltas lagere school Jungle - Caramel et cieWat een stoere, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft een reeks boekentassen, school..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school lapins bleus medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school lapins bleusBoekentas voor meisjes - Schooltas lagere school lapins blues - Caramel et cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft een..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school Le Loup Gris medium Caramel et cie boekentas lagere school Le Loup Gris medium Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Le Loup Gris medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cie boekentasCaramel et cie boekentas voor de lagere school le loup gris mediumDeze boekentas Le loup gris is een prachtig en origineel model! Je zoontje zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vriendjes. Deze mooie en hand..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Les coccinelles medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school Les coccinellesDe boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie, les coccinelles is prachtig en origineel! Dochterlief zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vriendje..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school Les Dinos medium Caramel et cie boekentas lagere school Les Dinos medium Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Les Dinos medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Caramel et cie boekentasCaramel et cie Boekentas lagere school Les Dinos mediumBoekentas - Schooltas lagere school Les Dinos - Caramel et cieWat een mooie, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft een reeks schooltasse..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Les Loups Blancs medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school Les Loups Blancs mediumDeze mooie en handige boekentassen van het Franse merk Caramel et cie zijn heel origineel qua design en comfort! De boekentas Les Loups Blancs genaamd is heel licht in gewic..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school Libellule medium Caramel et cie boekentas lagere school Libellule medium Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Libellule medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school Libellule mediumDeze mooie en handige boekentassen van het Franse merk Caramel et cie zijn heel origineel qua design en comfort! De boekentas Libellule genaamd is heel licht in gewicht maar toch fu..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Little Foxes medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school Little foxes mediumDeze mooie en handige boekentassen van het Franse merk Caramel et cie zijn heel origineel qua design en comfort! De boekentas little foxes genaamd is heel licht in gewicht maar t..

Bestellen
Caramel et cie boekentas lagere school Loup medium - OUT Caramel et cie boekentas lagere school Loup medium - OUT Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Loup medium - OUT
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Caramel et cieCaramel et cie boekentas lagere school Loup mediumBoekentas met wolf - Schooltas lagere school Loup - Caramel et cie.Wat een mooie, knappe jongensboekentas van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje Caramel & Cie heeft een reeks..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Papillon blue medium Caramel et cie boekentas lagere school Papillon blue medium Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Papillon blue medium
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Caramel et cie boekentasCaramel et cie Boekentas lagere school Papillon bleu mediumDeze mooie en handige boekentassen van het Franse merk Caramel et cie zijn heel origineel qua design en comfort! De boekentas Papillon blue genaamd is heel licht in ge..

Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Tigre medium - OUT Caramel et cie boekentas lagere school Tigre medium - OUT Sold out
Caramel et cie boekentas lagere school Tigre medium - OUT
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Caramel et cieCaramel et cie Boekentas lagere school Tigre mediumDeze mooie en handige boekentassen van het Franse merk Caramel et cie zijn heel origineel qua design en comfort! De boekentas Tigre genaamd is een echt jongensmodel dankzij de stoere ti..

Sold out
Ergonomische boekentas Caramel en cie medium Ergonomische boekentas Caramel en cie medium New Sold out
Ergonomische boekentas Caramel en cie medium
€ 83,50 Excl. BTW: € 83,50

Ergonomische boekentasErgonomische boekentas vogels Caramel en cie mediumBoekentas voor meisje met vogeltjes en gouden glinster afwerking - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse me..

Sold out
Grote boekentas wolf Caramel et cie large
€ 84,50 Excl. BTW: € 84,50

Grote boekentas wolfGrote boekentas wolf Caramel et cie largeDeze grote boekentas van Caramel et Cie is een prachtig en origineel model met een mooie print van een wolf in het midden, een echt jongensmodel!Deze mooie en handige boekentassen van het F..

Bestellen
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Dino - OUT Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Dino - OUT
-21% Sold out
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Dino - OUT
€ 69,50€ 54,95 Excl. BTW: € 54,95

Jeune Premier JP schooltas by Jeune PremierBoekentas - Schooltas lagere school Paris Large Dino - Jeune PremierHet knappe Belgische boekentassen merk Jeune Premier heeft nu een reeks boekentassen, schooltassen en rugzakken ontworpen die heel budgetvr..

Sold out
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Flamingo
€ 69,50€ 54,95 Excl. BTW: € 54,95

Jeune Premier JP schooltas inspired by Jeune PremierBoekentas - Schooltas lagere school Paris Large Flamingo - inspired by Jeune PremierHet knappe Belgische boekentassen merk Jeune Premier heeft nu een reeks boekentassen, schooltassen en rugzakk..

Bestellen
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Kaki green
€ 64,50€ 54,95 Excl. BTW: € 54,95

Jeune Premier JP schooltas inspired by Jeune PremierBoekentas - Schooltas lagere school Paris Large Kaki Green - inspired by Jeune PremierHet knappe Belgische boekentassen merk Jeune Premier heeft nu een reeks boekentassen, schooltassen en rugza..

Bestellen
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Lightning - OUT Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Lightning - OUT
-21% Sold out
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Lightning - OUT
€ 69,50€ 54,95 Excl. BTW: € 54,95

Jeune Premier JP schooltas by Jeune PremierBoekentas - Schooltas lagere school Paris Large Lightning- Jeune PremierHet knappe Belgische boekentassen merk Jeune Premier heeft nu een reeks boekentassen, schooltassen en rugzakken ontworpen die heel budg..

Sold out
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Pink
€ 64,50€ 54,95 Excl. BTW: € 54,95

Jeune Premier JP schooltas inspired by Jeune PremierBoekentas - Schooltas lagere school Paris Large Pink - inspired by Jeune PremierHet knappe Belgische boekentassen merk Jeune Premier heeft nu een reeks boekentassen, schooltassen en rugzakken o..

Bestellen
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Unicorn - OUT Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Unicorn - OUT
-21% Sold out
Jeune Premier - JP boekentas - lagere school schooltas Paris Large Unicorn - OUT
€ 69,50€ 54,95 Excl. BTW: € 54,95

Jeune Premier JP schooltas by Jeune PremierBoekentas - Schooltas lagere school Paris Large Unicorn - Jeune PremierHet knappe Belgische boekentassen merk Jeune Premier heeft nu een reeks boekentassen, schooltassen en rugzakken ontworpen die heel ..

Sold out
Onnolulu boekentas large eenhoorn - OUT Onnolulu boekentas large eenhoorn - OUT Sold out
Onnolulu boekentas large eenhoorn - OUT
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Onnolulu Onnolulu boekentas eenhoorn large Dit leuke Belgische merk Onnolulu heeft een reeks boekentassen, schooltassen, pennenzakken en rugzakken ontworpen die heel mooi zijn qua ontwerp, bovendien zijn ze ook heel origineel qua design en comfort..

Sold out
Onnolulu boekentas large gordeldier
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Onnolulu Onnolulu boekentas gordeldier large Dit leuke Belgische merk Onnolulu heeft een reeks boekentassen, schooltassen, pennenzakken en rugzakken ontworpen die heel mooi zijn qua ontwerp, bovendien zijn ze ook heel origineel qua design en comfor..

Bestellen
Onnolulu boekentas large lama
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Onnolulu Onnolulu boekentas lama large Dit leuke Belgische merk Onnolulu heeft een reeks boekentassen, schooltassen, pennenzakken en rugzakken ontworpen die heel mooi zijn qua ontwerp, bovendien zijn ze ook heel origineel qua design en comfort! B..

Bestellen
Onnolulu boekentas large skate - OUT Onnolulu boekentas large skate - OUT Sold out
Onnolulu boekentas large skate - OUT
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Knappe blauwe boekentas met leuke skateprint. Heeft aanpasbare rugriemen, twee grote vakken binnenin én nog twee kleine vakjes vooraan. Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET flessen, perfect voor het milieu!&nb..

Sold out
Onnolulu boekentas large sneeuwtijger
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Onnolulu Onnolulu boekentas sneeuwtijger large Dit leuke Belgische merk Onnolulu heeft een reeks boekentassen, schooltassen, pennenzakken en rugzakken ontworpen die heel mooi zijn qua ontwerp, bovendien zijn ze ook heel origineel qua design en comf..

Bestellen
Onnolulu boekentas large tijger - OUT Onnolulu boekentas large tijger - OUT Sold out
Onnolulu boekentas large tijger - OUT
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Onnolulu Onnolulu boekentas tijger large Dit leuke Belgische merk Onnolulu heeft een reeks boekentassen, schooltassen, pennenzakken en rugzakken ontworpen die heel mooi zijn qua ontwerp, bovendien zijn ze ook heel origineel qua design en comfort! ..

Sold out
Onnolulu boekentas medium eenhoorn - OUT Onnolulu boekentas medium eenhoorn - OUT Sold out
Onnolulu boekentas medium eenhoorn - OUT
€ 48,50 Excl. BTW: € 48,50

Knappe roze boekentas met leuke eenhoornprint.Heeft aanpasbare rugriemen, één groot vak binnenin én nog één vakje vakje vooraan. Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET flessen, perfect voor het milieu!  I..

Sold out
Onnolulu boekentas medium tijger - OUT Onnolulu boekentas medium tijger - OUT Sold out
Onnolulu boekentas medium tijger - OUT
€ 48,50 Excl. BTW: € 48,50

Knappe okergele boekentas met leuke tijgerprint.Heeft aanpasbare rugriemen, één groot vak binnenin én nog één vakje vakje vooraan. Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET flessen, perfect voor het milieu!  ..

Sold out
Onnolulu Oslo rugzak skate - OUT Onnolulu Oslo rugzak skate - OUT Sold out
Onnolulu Oslo rugzak skate - OUT
€ 43,50 Excl. BTW: € 43,50

Knappe blauwe rugzak met leuke skateprint. Heeft aanpasbare rugriemen, een groot vak binnenin én nog een vakje vooraan. Handig groot handvat en rits die helemaal opengaat Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET f..

Sold out
Onnolulu Oslo rugzak tijger
€ 43,50 Excl. BTW: € 43,50

Okergele rugzak met leuke tijger print. Heeft aanpasbare rugriemen, een groot vak binnenin én nog een vakje vooraan. Handig groot handvat en rits die helemaal opengaat Buitenzijde van regenbestendige canvas en gemaakte uit gerecycleerde PET fles..

Bestellen
Roze boekentas lagere school Caramel en cie Libellule Large
€ 84,50 Excl. BTW: € 84,50

Roze boekentas Roze boekentas lagere school Caramel et cie Libellule largeDe roze boekentas voor de lagere school van Caramel et cie, Libellule is een echt roze meisjes model! Je kind zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vriendjes en ..

Bestellen
STONES and BONES boekentas dino medium STONES and BONES boekentas dino medium New Sold out
STONES and BONES boekentas dino medium
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

STONES and BONES boekentas dinoSTONES and BONES boekentas dino jongens model mediumDe STONES and BONES boekentas met dino print is de coolste schooltas waarmee je jongetje graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen heef..

Sold out
STONES and BONES boekentas dinosaurus medium STONES and BONES boekentas dinosaurus medium New Sold out
STONES and BONES boekentas dinosaurus medium
€ 79,50 Excl. BTW: € 79,50

STONES and BONES boekentas dinosaurusSTONES and BONES boekentas dinosaurus jongens model mediumDe STONES and BONES boekentas met dinosaurus print is de coolste schooltas waarmee je jongetje graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe..

Sold out
STONES and BONES boekentas flamingo medium STONES and BONES boekentas flamingo medium New Sold out
STONES and BONES boekentas flamingo medium
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

STONES and BONES boekentas flamingoSTONES and BONES boekentas flamingo meisjesmodel mediumDe STONES and BONES boekentas met flamingo print is de coolste schooltas waarmee dochterlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boeken..

Sold out
STONES and BONES boekentas gans Large New Sold out
STONES and BONES boekentas gans Large
€ 99,50 Excl. BTW: € 99,50

STONES and BONES boekentas gansSTONES and BONES boekentas gans model largeDe STONES and BONES boekentas gans large is een stoere schooltas waarmee dochterlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen heeft dit Belgisc..

Sold out
STONES and BONES boekentas ganzen medium New Sold out
STONES and BONES boekentas ganzen medium
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

STONES and BONES boekentas ganzenSTONES and BONES boekentas ganzen meisjesmodel mediumDe STONES and BONES boekentas met ganzen print is de coolste schooltas waarmee je meisje graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen h..

Sold out
STONES and BONES boekentas jongen auto Large STONES and BONES boekentas jongen auto Large New Sold out
STONES and BONES boekentas jongen auto Large
€ 89,50 Excl. BTW: € 89,50

STONES and BONES boekentas jongen autoSTONES and BONES boekentas jongen auto model largeDe STONES and BONES boekentas jongen auto is een stoere schooltas waarmee je zoon graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen heeft ..

Sold out
STONES and BONES boekentas jongen stoer kaki Large STONES and BONES boekentas jongen stoer kaki Large New Sold out
STONES and BONES boekentas jongen stoer kaki Large
€ 99,50 Excl. BTW: € 99,50

STONES and BONES boekentas jongen stoer kakiSTONES and BONES boekentas jongen stoer kaki model largeDe STONES and BONES boekentas kaki is een stoere schooltas waarmee je zoon graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen h..

Sold out
STONES and BONES boekentas roze ganzen medium STONES and BONES boekentas roze ganzen medium New Sold out
STONES and BONES boekentas roze ganzen medium
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

STONES and BONES boekentas roze gansenSTONES and BONES boekentas roze ganzen meisjesmodel mediumDe STONES and BONES boekentas met roze gansen print is de coolste schooltas waarmee dochterlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knap..

Sold out
STONES and BONES boekentas ster Large STONES and BONES boekentas ster Large New Sold out
STONES and BONES boekentas ster Large
€ 99,50 Excl. BTW: € 99,50

STONES and BONES boekentas sterSTONES and BONES boekentas ster model largeDe STONES and BONES boekentas ster large is een stoere schooltas waarmee dochterlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen heeft dit Belgisc..

Sold out
STONES and BONES boekentas ster medium STONES and BONES boekentas ster medium New Sold out
STONES and BONES boekentas ster medium
€ 79,50 Excl. BTW: € 79,50

STONES and BONES boekentas sterSTONES and BONES boekentas ster meisjesmodel mediumDe STONES and BONES boekentas met sterren print is de coolste schooltas waarmee je meisje graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen heef..

Sold out
STONES and BONES boekentas tijger medium STONES and BONES boekentas tijger medium New Sold out
STONES and BONES boekentas tijger medium
€ 79,50 Excl. BTW: € 79,50

STONES and BONES boekentas tijgerSTONES and BONES boekentas tijger jongensmodel mediumDe STONES and BONES boekentas met tijger print is de coolste schooltas waarmee zoonlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen heeft d..

Sold out
STONES and BONES boekentas voetbal medium STONES and BONES boekentas voetbal medium New Sold out
STONES and BONES boekentas voetbal medium
€ 79,50 Excl. BTW: € 79,50

STONES and BONES boekentas voetbalSTONES and BONES boekentas voetbal jongensmodel mediumDe STONES and BONES boekentas met voetbal print is de coolste schooltas waarmee zoonlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen..

Sold out
STONES and BONES boekentas zeemeermin medium STONES and BONES boekentas zeemeermin medium New Sold out
STONES and BONES boekentas zeemeermin medium
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

STONES and BONES boekentas zeemeerminSTONES and BONES boekentas zeemeermin meisjesmodel mediumDe STONES and BONES boekentas met zeemeermin print is de coolste schooltas waarmee dochterlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe ..

Sold out
Weergeven 0 t/m 0 van in totaal 0
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 80 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”