WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 43160
Merk
120
110
118
107
72
116

Boekentassen lagere school

Boekentassen voor kinderen van de lagere school

Een boekentas voor de lagere school of het eerste leerjaar nodig? Boekentassen online bestellen bij Grote Schatten.

Het is zover! Het is weer tijd voor een nieuwe schooltas. Maar het is niet altijd gemakkelijk om een mooie boekentas te kiezen.

Jouw dochter of zoon kan bijvoorbeeld naar het eerste leerjaar gaan, maar ook naar het 6de leerjaar. Een goede boekentas voor het eerste leerjaar is niet hetzelfde als voor het 4de, 5de of 6de leerjaar...

Er is een groot verschil tussen een boekentas voor een meisje of jongen van 6 of 7 jaar en een schooltas voor iemand van 10 of 11 jaar.

Een boekentas 1ste leerjaar is een instapper en mag wat kleiner zijn.

Hoe groot een boekentas is hangt af van hoeveel materiaal er in moet kunnen en dat kan nogal wat verschillen. In de laatste jaren van het basisonderwijs moeten de kinderen veel meer mappen en boeken meenemen naar school dus moet de boekentas dan wat groter zijn. Hiervoor hebben wij de large boekentassen.

De vragen die steeds terugkomen bij ouders zijn:

Welke boekentas moet ik kiezen?

Wat is een hippe boekentas?

Kies ik voor een boekentas of voor een rugzak?

Welke schooltassen zijn het meest rugvriendelijk?

Hoe groot moet de boekentas zijn voor het eerste leerjaar?

Waar moet ik mijn schooltas kopen?

Zoek je een jongens boekentas of een meisjes boekentas?

Een boekentas voor een jongen van het eerste leerjaar moet wat stoer zijn zoals een boekentas dinosaurus, meisjes zoeken graag een lieve boekentas met een print of een dier erop in een mooie kleur.

In de eerste plaats moet de nieuwe boekentas de favoriet van je kindje zijn. Maar daarnaast zijn er ook enkele terugkerende factoren die heel belangrijk zijn.


1. ergonomie:

Een ergonomische boekentas is makkelijk te dragen is en geen pijn veroorzaakt aan de schouders en de rug van jouw kindje. De sluiting moet gemakkelijk te bedienen zijn. Ook de draagriemen moeten verstelbaar zijn zodat je kindje zelf de riemen kan verstellen. De draagriemen moeten ook comfort bieden, ze kunnen bijvoorbeeld gewatteerd zijn.


2. ruimte:

Hoe groot moet een boekentas zijn? In ons assortiment zie je het verschil in grootte in de naam van ons artikel. Staat er medium, dan gaat het om een normale grootte, staat er large dan gaat het om een grote schooltas. Het is belangrijk dat er voor de wat grotere meisjes en jongens meerdere vakken aanwezig zijn. Het is belangrijk dat er bijvoorbeeld A4 mappen in kunnen of dat de agenda of kaft van de school er in past. Misschien zijn er extra vakken nodig om boeken in op te bergen... Een heel belangrijke tip is om je boeken niet in hetzelfde vak te stoppen als een brooddoos, drinkfles of koekje. We willen niet dat de schoolagenda nat wordt!


3. veiligheid:

Er moet ook aan de veiligheid van je kindje op straat worden nagedacht. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor fluo strips of een fluo patroon zodat je kindje goed gezien wordt als hij of zij met de fiets naar school gaat. In de winter kan het 's morgens en 's avonds donker zijn en dan is het belangrijk om gezien te worden!


4. ecologisch:

Deze schooltassen zijn bovendien vervaardigd uit gerecycleerde pet flessen, goed voor het milieu en perfect voor onze mooie aardbol!


5. mooi patroon:

Als we analyseren waarop jullie het meeste zoeken wanneer jullie een nieuwe leuke boekentas of rugzak willen aankopen dan komen de volgende zoektermen vaak terug:

"boekentas 1ste leerjaar, 1ste middelbaar, lagere school, rugzak lagere school, Jeune Premier, trixie, dinosaurus, jongen, meisje"

Wij passen ons aanbod steeds aan aan jullie zoektocht, laat ons gerust weten of een ander artikel interessant is via onze contactpagina.


Bij ons bent u aan het juiste adres, Grote Schatten heeft voor de wat grotere kinderen heel mooie kinderboekentassen van het merk Onnolulu, Caramel et Cie e, Jeune Premier.

Zoek je een boekentas met een specifiek patroon? Kijk dan eens naar de boekentas lagere school eenhoorn.


6. merk:

Onze merken zijn Caramel et Cie, Jeune Premier, Trixie en Onnolulu.

Deze coole boekentassen voor de lagere school van Onnolulu zijn verkrijgbaar in verschillende prints waaronder een eenhoorn, skate en tijger.

In ons assortiment vind je ook de boekentassen van het Franse merk Caramel et cie, deze zijn handig en zeer praktisch! Hiervan zijn er veel leuke prints zoals een vos, auto, wolf, libelle of vlinder.

Met een Onnolulu boekentas of een schooltas van Caramel et cie ben je zeker van een originele boekentas om mee te pronken op de lagere school.

Neem een kijkje met je jonge student en kies een leuke boekentas die helemaal bij hem of haar past! Je vindt misschien wel een boekentas in solden tussen onze schatten...


Een comfortabele schooltas of rugzak zorgt voor een leuke eerste schooldag, en een leuke eerste dag is het begin van een leuk schooljaar ;-)


Bent u eerder op zoek naar een kleuterboekentas ? Kijk dan snel bij onze kleuterboekentasjes! Of liever een hippe kinderrugzak?


Waar koop je de leukste kinder boekentassen?

Online bij Grote Schatten natuurlijk!

AIKOO boekentas aap gorilla Large
€ 68,50 Excl. BTW: € 68,50

AIKOO boekentasAIKOO boekentas aap gorilla - largeDit originele Belgische merk AIKOO ontwerpt ieder seizoen een assortiment aan boekentassen, schooltassen, pennenzakken, rugzakken en zoveel meer die telkens qua design een streling voor het oog z..

Bestellen
AIKOO boekentas balloon Large
€ 68,50 Excl. BTW: € 68,50

AIKOO boekentasAIKOO boekentas balloon - largeDit originele Belgische merk AIKOO ontwerpt ieder seizoen een assortiment aan boekentassen, schooltassen, pennenzakken, rugzakken en zoveel meer die telkens qua design een streling voor het oog zijn!..

Bestellen
AIKOO boekentas eenhoorn Large
€ 68,50 Excl. BTW: € 68,50

AIKOO boekentasAIKOO boekentas eenhoorn - largeDit originele Belgische merk AIKOO ontwerpt ieder seizoen een assortiment aan boekentassen, schooltassen, pennenzakken, rugzakken en zoveel meer die telkens qua design een streling voor het oog zijn..

Bestellen
AIKOO boekentas haai Large
€ 68,50 Excl. BTW: € 68,50

AIKOO boekentasAIKOO boekentas haai - largeDit originele Belgische merk AIKOO ontwerpt ieder seizoen een assortiment aan boekentassen, schooltassen, pennenzakken, rugzakken en zoveel meer die telkens qua design een streling voor het oog zijn! Be..

Bestellen
Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie large Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie large Sold out
Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie large
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie Eclair Bleu Large Boekentas bliksem Caramel en Cie Eclair Bleu Stoere boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie. Meest verkocht aan stoere jongens... Je kindje zal met deze school..

Sold out
Boekentas aardbeien Caramel en cie medium - LAATSTEN
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas aardbeienBoekentas aardbeien Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes - Schooltas voor de lagere school met aardbeien van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje hee..

Bestellen
Boekentas Jeune Premier tiger twins midi Boekentas Jeune Premier tiger twins midi Sold out
Boekentas Jeune Premier tiger twins midi
€ 139,50 Excl. BTW: € 139,50

Boekentas Jeune Premier tiger twinsJeune Premier boekentas tiger twins midi - Tijger boekentas vanaf eerste leerjaarJeune Premier boekentas tiger twins midi - Schooltas vanaf het eerste leerjaar tussen 6 en 9 jaar.Een boekentas voor de lagere sc..

Sold out
Boekentas planeten Caramel en cie medium - LAATSTEN
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas planetenBoekentas planeten Caramel en cie mediumBoekentas voor jongens en meisjes met planeten - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkj..

Bestellen
Boekentas sterren Caramel en cie medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas sterrenBoekentas sterren Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes met sterren en roze en gouden afwerking - Constellation - Schooltas lagere school van Caramel en cie constellationWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter v..

Bestellen
Boekentas STONES and BONES cats medium
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Boekentas STONES and BONES catsSTONES and BONES boekentas cats model mediumDe boekentas van STONES and BONES met cats print is de coolste schooltas waarmee dochterlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen hee..

Bestellen
Boekentas STONES and BONES tour medium Boekentas STONES and BONES tour medium Sold out
Boekentas STONES and BONES tour medium
€ 79,50 Excl. BTW: € 79,50

Boekentas STONES and BONES tourSTONES and BONES boekentas auto jongens model mediumDe STONES and BONES boekentas tour is de coolste schooltas waarmee je jongetje graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen heeft dit Belg..

Sold out
Boekentas STONES and BONES zoo medium Boekentas STONES and BONES zoo medium Sold out
Boekentas STONES and BONES zoo medium
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Boekentas STONES and BONES zooSTONES and BONES boekentas zoo model mediumDe boekentas van STONES and BONES met zoo dieren print is de coolste schooltas waarmee dochterlief graag zal pronken op de speelplaats!Want wat een knappe boekentassen..

Sold out
Boekentas tijger Caramel en cie medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas tijgerBoekentas tijger Caramel en cie mediumBoekentas voor stoere boys met tijgerprint - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je zoon van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft een..

Bestellen
Boekentas vos Caramel en cie Large - LAATSTEN
€ 98,50 Excl. BTW: € 98,50

Boekentas vos Caramel en cie Large Caramel en cie Boekentas lagere school Little Foxes Large Boekentas met schattige vosjesWat een mooie, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel en cie. Dit merkje Caramel & Cie heeft een reeks boekentas..

Bestellen
Caramel en cie boekentas eenhoorn medium - Pop licorne
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas eenhoornCaramel en cie boekentas eenhoorn medium - Pop licornCaramel en cie boekentas voor meisjes met eenhoorn - Schooltas lagere school van Caramel en cie Pop licornWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter va..

Bestellen
Caramel en cie boekentas lagere school Cerfs-Volants Large - LAATSTEN
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie Boekentas lagere school cerfs-volants Large De boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie, een roze boekentas met vliegertjes voor meisjes! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren met deze hippe boe..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 59
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 198 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”