WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 14135
Merk
57
141
137
95

Speeltjes stoere jongens

Babyspeelgoed kopen voor een baby?

Koop je eerste speelgoed voor een jongen van 6 maanden tot 18 maanden bij Grote Schatten. We hebben enkele leuke zachte speeltjes van Lilliputiens. Nog meer leuke speelgoed ideetjes voor jongens en meisjes vind je op deze pagina!

Lilliputiens Georges de maki zeteltje
€ 70,95 Excl. BTW: € 70,95

Lilliputiens maki GeorgesLilliputiens Georges de maki ZeteltjeDit Lilliputiens zeteltje met maki Georges het aapje is super mooi en heel zacht. Je krijgt al snel zin om de jongenskamer van je zoon lief te gaan stylen, waardoor deze zetel een must hav..

Bestellen
Lilliputiens Jack de leeuw bal Lilliputiens Jack de leeuw bal Sold out
Lilliputiens Jack de leeuw bal
€ 14,50 Excl. BTW: € 14,50

Lilliputiens Jack de leeuwLilliputiens Jack de stoere leeuw BalDeze Lilliputiens bal leeuw Jack, is een stoere leeuw die al snel onmisbaar wordt voor je grote schat! Jack de leeuw wordt al snel je baby z'n allerleukste balletje om mee te spelen vanaf..

Sold out
Lilliputiens Louise zeteltje Lilliputiens Louise zeteltje Sold out
Lilliputiens Louise zeteltje
€ 69,90 Excl. BTW: € 69,90

LilliputiensLilliputiens Louise ZeteltjeDit Lilliputiens zeteltje met Louise de eenhoorn is super mooi. Je krijgt al snel zin om de meisjeskamer van dochterlief te gaan stylen, deze zetel wordt al snel een must have voor de kinderkamer. Dit kleu..

Sold out
Lilliputiens Stella club zeteltje
€ 70,95 Excl. BTW: € 70,95

Lilliputiens Stella het hertjeLilliputiens Stella het hertje - club zetel voor kinderenDit Lilliputiens zeteltje met hertje Stella is super mooi en heel zacht. Je krijgt al snel zin om de kinderkamer te gaan stylen, waardoor deze zetel een must ..

Bestellen
Playforever Betty aeroplane pink plane
€ 99,90 Excl. BTW: € 99,90

Playforever Betty aeroplane Pink planePlayforever Betty pink plane - roze speelgoed vliegtuig voor boys en girlsMotoren draaien, propellers draaien, helmen en brillen in de aanslag: Betty is een moderne roze interpretatie van racevliegtuigen uit..

Bestellen
Playforever Bonnie Freedom car red Midi Playforever Bonnie Freedom car red Midi Sold out
Playforever Bonnie Freedom car red Midi
€ 78,90 Excl. BTW: € 78,90

Playforever Bonnie Freedom Red car MidiPlayforever Bonnie red car Midi - speelgoed auto voor boys en girlsBonnie's ontwerp is geïnspireerd op de gedurfde kleur en vorm van mode en schoenen uit de jaren zestig, gecombineerd met vroege Formule 1-raceau..

Sold out
Playforever Bonnie GB car green Midi
€ 78,90 Excl. BTW: € 78,90

Playforever Bonnie GB Green car MidiPlayforever Bonnie GB Green car Midi - speelgoed auto voor boys en girlsBonnie's ontwerp is geïnspireerd op de gedurfde kleur en vorm van mode en schoenen uit de jaren zestig, gecombineerd met vroege Formule 1-race..

Bestellen
Playforever Bonnie Joules car blue Midi
€ 78,90 Excl. BTW: € 78,90

Playforever Bonnie Joules Blue car MidiPlayforever Bonnie blue car Midi - speelgoed auto voor boys en girlsBonnie's ontwerp is geïnspireerd op de gedurfde kleur en vorm van mode en schoenen uit de jaren zestig, gecombineerd met vroege Formule 1-racea..

Bestellen
Playforever Bruno Racing Car Metallic Blue Classics
€ 99,90 Excl. BTW: € 99,90

Playforever Bruno Racing car Metallic Blue ClassicsPlayforever Bruno car Metallic blue classics - speelgoed auto voor boys en girlsBruno, het allereeste voertuig in het assortiment, een origineel Playforever voertuig. Geboren uit een kinderlijke fasc..

Bestellen
Playforever Bruno Red car Classics
€ 99,90 Excl. BTW: € 99,90

Playforever Bruno Red car ClassicsPlayforever Bruno red car classics - speelgoed auto voor boys en girlsBruno, het allereeste voertuig in het assortiment, een origineel Playforever voertuig. Geboren uit een kinderlijke fascinatie voor blikken auto's ..

Bestellen
Playforever Buck car red Midi
€ 78,90 Excl. BTW: € 78,90

Playforever Buck Red car MidiPlayforever Buck red car Midi - speelgoed auto voor boys en girlsNet als de rest van het Midi-assortiment ligt de schoonheid van Buck in zijn eenvoud: een pure vorm op wielen, met de toevoeging van opvallende graphics om ..

Bestellen
Playforever Buck Roddie car Midi
€ 78,90 Excl. BTW: € 78,90

Playforever Buck Roddie car MidiPlayforever Buck Roddie car Midi - speelgoed auto voor boys en girlsNet als de rest van het Midi-assortiment ligt de schoonheid van Buck in zijn eenvoud: een pure vorm op wielen, met de toevoeging van opvallende graphi..

Bestellen
Playforever Clyde Midnight car Midi
€ 78,90 Excl. BTW: € 78,90

Playforever Clyde Midnight car MidiPlayforever Clyde Midnight car Midi - speelgoed auto voor boys en girlsClyde omarmt het tijdperk van rockabilly chic uit de jaren vijftig en is een moderne variant op de klassieke Amerikaanse hot rod-auto's. Het ont..

Bestellen
Playforever EGG Hardy cars red
€ 89,90 Excl. BTW: € 89,90

Playforever EGG Hardy cars redPlayforever EGG Hardy cars red - speelgoed auto's voor boys en girlsMaak kennis met de EGG car Hardy - Egg Roadster met piloot Karlos Scrambler, Sunnysider en Hardy vormen het supertrio Egg Roadster. Piloot Kar..

Bestellen
Playforever EGG Scrambler cars cat
€ 89,90 Excl. BTW: € 89,90

Playforever EGG Scrambler cars catPlayforever EGG Scrambler cars cat - speelgoed auto's voor boys en girlsMaak kennis met de EGG car Scrambler - Egg Roadster met piloot Karlos Scrambler en Sunnysider vormen het supertrio Egg Roadster. Piloo..

Bestellen
Playforever EGG Sunnysider cars yellow
€ 89,90 Excl. BTW: € 89,90

Playforever EGG Sunnysider cars yellowPlayforever EGG Sunnysider cars yellow - speelgoed auto's voor boys en girlsMaak kennis met de EGG car Sunnysider - Egg Roadster met piloot Karlos Scrambler, Sunnysider en Sunnysider vormen het supertri..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 82
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 396 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”