WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 2299
Merk
35
57
111

Handpoppen dieren

Handpoppen dieren

Handpoppen dieren voor kinderen en volwassenen

Hou jij en van dieren en van handpoppen? Ontdek dan snel ons ruim en mooi assortiment aan dieren handpoppen, je kan ze bedienen, laten bewegen en praten zoals je zelf wenst.

De mooiste keuze aan bij na levensechte diertjes van de mooiste merken! Jungle dieren zoals de olifant, giraf, leeuw en tijger of huisdieren waaronder een hondje, katje, kipje alsook prehistorische dieren zoals een handpop dino vind je hier allemaal terug.

Folkmanis handpop arend Folkmanis handpop arend Sold out
Folkmanis handpop arend
€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop arendDeze Folkmanis handpop arend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt h..

Sold out
Folkmanis handpop basset hond
€ 88,90 Excl. BTW: € 88,90

Folkmanis handpopFolkmanis handpop basset hondDeze Folkmanis handpop basset hond is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er in..

Bestellen
Folkmanis handpop boom Folkmanis handpop boom Sold out
Folkmanis handpop boom
€ 79,95 Excl. BTW: € 79,95

Folkmanis handpop boomFolkmanis handpoppen dieren en hun boomDeze Folkmanis handpop boom is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve boom..

Sold out
Folkmanis handpop dolfijn - OUT Folkmanis handpop dolfijn - OUT Sold out
Folkmanis handpop dolfijn - OUT
€ 42,50 Excl. BTW: € 42,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop dolfijnDeze Folkmanis handpop dolfijn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt ko..

Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn Folkmanis handpop eekhoorn Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn
€ 70,95 Excl. BTW: € 70,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eekhoornDeze Folkmanis handpop eekhoorn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Zo een lieve eekho..

Sold out
Folkmanis handpop eend Folkmanis handpop eend Sold out
Folkmanis handpop eend
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eendDeze Folkmanis handpop eend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij..

Sold out
Folkmanis handpop grizzly beer
€ 69,95 Excl. BTW: € 69,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Grizzly beerDeze Folkmanis handpop grizzly beer is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve, mooie en ..

Bestellen
Folkmanis handpop haasje Folkmanis handpop haasje Sold out
Folkmanis handpop haasje
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop haasjeDeze Folkmanis handpop haasje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk want wanneer je je hand er instopt k..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kip miniDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof klein kippetje om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve kip heb ..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 76,50 Excl. BTW: € 76,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kipDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij h..

Sold out
Folkmanis handpop konijn Floppy Folkmanis handpop konijn Floppy Sold out
Folkmanis handpop konijn Floppy
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop konijn FloppyDit Folkmanis handpop konijn Floppy is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk zot van zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk en lief. Hij heeft la..

Sold out
Folkmanis handpop konijn in hoed
€ 52,90 Excl. BTW: € 52,90

Folkmanis handpop konijnFolkmanis handpop konijn in hoedDeze Folkmanis handpop konijn in hoed is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Je kan met d..

Bestellen
Folkmanis handpop leeuw Folkmanis handpop leeuw Sold out
Folkmanis handpop leeuw
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop leeuwDeze Folkmanis handpop leeuw is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen en super leuk! Stop je hand in deze mooie dieren handpop en zie hij tot leven komt! Deze leeuw van het handpuppet merk Folkmanis ..

Sold out
Folkmanis handpop Nederlands konijn Folkmanis handpop Nederlands konijn Sold out
Folkmanis handpop Nederlands konijn
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Nederlands konijnDit Folkmanis handpop Nederlands konijn is zo leuk want wanneer je je hand er instopt komt hij helemaal tot leven! Dit Nederlands konijn van het handpuppet merk Folkmanis heeft een heel mooi..

Sold out
Folkmanis handpop olifant
€ 98,95 Excl. BTW: € 98,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop olifantDeze Folkmanis handpop olifant is super leuk, wanneer je je hand er instopt komt hij helemaal tot leven! Deze olifant van het handpuppet merk Folkmanis heeft een heel mooie en schattige kop waarbij de..

Bestellen
Folkmanis handpop oranje kat Folkmanis handpop oranje kat Sold out
Folkmanis handpop oranje kat
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop oranje katDeze Folkmanis handpop oranje kat, lijkt een beetje op de gelaarsde kant, maar het is ze niet hoor. Dit katje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen, je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 32
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 255 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”