WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 22129
Merk
35
111

Handpoppen dieren

Handpoppen dieren

Handpoppen dieren voor kinderen en volwassenen

Hou jij en van dieren en van handpoppen? Ontdek dan snel ons ruim en mooi assortiment aan dieren handpoppen, je kan ze bedienen, laten bewegen en praten zoals je zelf wenst.

De mooiste keuze aan bij na levensechte diertjes van de mooiste merken! Jungle dieren zoals de olifant, giraf, leeuw en tijger of huisdieren waaronder een hondje, katje, kipje alsook prehistorische dieren zoals een handpop dino vind je hier allemaal terug.

Folkmanis handpop arend Folkmanis handpop arend Sold out
Folkmanis handpop arend
€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop arendDeze Folkmanis handpop arend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt h..

Sold out
Folkmanis handpop basset hond Folkmanis handpop basset hond Sold out
Folkmanis handpop basset hond
€ 88,90 Excl. BTW: € 88,90

Folkmanis handpopFolkmanis handpop basset hondDeze Folkmanis handpop basset hond is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er in..

Sold out
Folkmanis handpop beer in boomstronk
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Folkmanis handpop beer in boomstronkFolkmanis handpoppen dieren - Beer in zijn boomstronkDeze Folkmanis handpop beer in boomstronk is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel ..

Bestellen
Folkmanis handpop boom
€ 92,00 Excl. BTW: € 92,00

Folkmanis handpop boomFolkmanis handpoppen dieren en hun boomDeze Folkmanis handpop boom is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve boom..

Bestellen
Folkmanis handpop dolfijn - OUT Folkmanis handpop dolfijn - OUT Sold out
Folkmanis handpop dolfijn - OUT
€ 42,50 Excl. BTW: € 42,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop dolfijnDeze Folkmanis handpop dolfijn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt ko..

Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn Folkmanis handpop eekhoorn Sold out
Folkmanis handpop eekhoorn
€ 74,50 Excl. BTW: € 74,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eekhoornDeze Folkmanis handpop eekhoorn is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Zo een lieve eekho..

Sold out
Folkmanis handpop eend Folkmanis handpop eend Sold out
Folkmanis handpop eend
€ 45,00 Excl. BTW: € 45,00

Folkmanis handpopFolkmanis handpop eendDeze Folkmanis handpop eend is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij..

Sold out
Folkmanis handpop ezel Folkmanis handpop ezel Sold out
Folkmanis handpop ezel
€ 106,00 Excl. BTW: € 106,00

Folkmanis handpop ezelFolkmanis handpop ezel - Donkey animalDeze Folkmanis handpop ezel is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Een b..

Sold out
Folkmanis handpop geit Folkmanis handpop geit Sold out
Folkmanis handpop geit
€ 116,50 Excl. BTW: € 116,50

Folkmanis handpop geitFolkmanis handpop geit - goatDeze Folkmanis handpop geit is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super zacht en schattig! Zo een sc..

Sold out
Folkmanis handpop grizzly beer Folkmanis handpop grizzly beer Sold out
Folkmanis handpop grizzly beer
€ 69,95 Excl. BTW: € 69,95

Folkmanis handpopFolkmanis handpop Grizzly beerDeze Folkmanis handpop grizzly beer is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve, mooie en ..

Sold out
Folkmanis handpop haan Folkmanis handpop haan Sold out
Folkmanis handpop haan
€ 128,50 Excl. BTW: € 128,50

Folkmanis handpop haanFolkmanis handpop haantje de henneDeze Folkmanis handpop haan is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je ha..

Sold out
Folkmanis handpop haasje Folkmanis handpop haasje Sold out
Folkmanis handpop haasje
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop haasjeDeze Folkmanis handpop haasje is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk want wanneer je je hand er instopt k..

Sold out
Folkmanis handpop highland cow Folkmanis handpop highland cow Sold out
Folkmanis handpop highland cow
€ 115,00 Excl. BTW: € 115,00

Folkmanis handpop highland cowFolkmanis handpop highland cow- koe van de HooglandenDeze Folkmanis handpop highland cow is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. H..

Sold out
Folkmanis handpop kangoeroe met baby Folkmanis handpop kangoeroe met baby Sold out
Folkmanis handpop kangoeroe met baby
€ 121,00 Excl. BTW: € 121,00

Folkmanis handpop kangoeroe met babyFolkmanis handpop Kangaroo with babyDeze Folkmanis handpop kangoeroe met baby is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Plezie..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 38,50 Excl. BTW: € 38,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kip miniDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof klein kippetje om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Zo een lieve kip heb ..

Sold out
Folkmanis handpop kip Folkmanis handpop kip Sold out
Folkmanis handpop kip
€ 76,50 Excl. BTW: € 76,50

Folkmanis handpopFolkmanis handpop kipDeze Folkmanis handpop kip is zo leuk en tof om te hebben en mee te spelen. Je kleintje zal er onmiddellijk verzot op zijn en wordt al snel onmisbaar. Hij is super leuk! Wanneer je je hand er instopt komt hij h..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 40
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 390 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”