WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Dimpel doudou Oscar olifant grijs fopspeendoekje

(1 beoordeling(en))
  • € 26,50

Dimpel doudou Oscar de grijze olifant dient perfect als fopspeendoekje voor jouw grote schat, dit dankzij het lusje aan z'n hoofd waar je handig een tutje kan aan bevestigen.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 26,50

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Dimpel

Model: 885105

Tags:  dimpeldoudouoscarolifantfopspeendoekjebaby

Dimpel doudou Oscar

Dimpel doudou Oscar olifant grijs fopspeendoekje

Dimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten. Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond, Neela het konijntje of Oscar de olifant. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is. Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.

Dimpel doudou Oscar de grijze olifant is een heel mooie en zachte mini knuffel, doudou en fopspeendoekje in één! Deze mini knuffel heeft korte haren en een lusje op het hoofd zodat je er makkelijk een fopspeen aan kan hangen.

Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter
Afmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpel knuffel (zie foto bijlage):
Uitgestrekt 27 cm (U27 - H17)* - 885105

EEN DIMPEL FOPSPEENDOEKJE KOPEN? DIMPEL HEEFT ZACHTE KNUFFELS EN KNUFFELDOEKJES VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER DIMPEL OLIFANT OSCAR. BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN OSCAR KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Beoordelingen

Ivan - 22-01-2020

Prachtige knuffeltjes! Onze lennert is er super blij mee, ik kan dit product echt aanraden!!!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 379 reviews.