Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 

Categorieën

Dimpel doudou tuttie cotton Oscar olifant wit

  • 31,50€

Dimpel doudou Oscar cotton, olifant, zachte katoenen doudou en knuffels van het Belgische merk Dimpel. Grote Schatten biedt een ruim assortiment aan zachte knuffels!

Verlanglijst

Product vergelijk

Ask a Question

Excl. BTW: 31,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Dimpel

Model: 884052

Dimpel

Dimpel doudou tuttie cotton Oscar olifant wit

Dimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ...
Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond, Oscar de olifant of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.

Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen.
Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.

Oscar de klassieke olifant in tetra swaddle cotton is een heel mooie en zachte knuffel, doudou en tuttie in één!
Dit knuffel olifantje is helemaal gemaakt uit katoen. De oortjes van deze knuffel zijn ook in katoen en hebben een lief boordje, ideaal voor de fijne vingermottoriek. Deze Oscar knuffel heeft ook een dubbele staart  waar je makkelijk een fopspeen aan kan bevestigen.


Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter

Afmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage):

Uitgestrekt 42 cm (U42 - H25)* - 884052

OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL KNUFFEL? DIMPEL HEEFT DE ZACHTSTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER OSCAR DE OLIFANT. DIMPEL OSCAR BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN EN MODELLEN EN STOFJES! EEN DIMPEL KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU.
RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Recent Questions

Ask a question about this product

Beoordelingen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!