WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Dimpel Ella doudou lichtgrijs konijn

  • € 41,90

Dimpel Ella doudou en tuttie in één is een zachte knuffeldoek waar je handig een fopspeen aan kan bevestigen en die bovendien super zacht en mooi is.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 41,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Dimpel

Model: 823121

Tags:  dimpelellaknuffeldoekjedoudoututtiekonijnbelgisch

Dimpel Ella

Dimpel Ella doudou lichtgrijs konijntje

Dimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Ella het konijn, Fifi de hond, Neela het konijntje of Oscar de olifant. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is. Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou, tuttie of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.

Dimpel Ella het lichtgrijze konijn is een heel mooie en zacht knuffeldoekje, doudou en tuttie in één! Deze doudou heeft lange haren én lange oortjes. Je kan onderaan het konijn knuffeltje makkelijk een fopspeen bevestigen.

Dit Ella Dimpel konijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeau, dan scoor je gegarandeerd met deze prachtige Dimpel knuffeldoek!

Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter

Afmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage):
Uitgestrekt 35 cm (U35 - H30)* - 823121

OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL KNUFFEL? DIMPEL HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER ELLA HET KONIJN. EEN KNUFFELDOEK IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | UW ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 381 reviews.