WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Dimpel knuffel konijn Emma XL roze Moppie

  • € 69,90

Dimpel knuffel konijn Emma is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze grote roze knuffeldoek die ook kan dienen als deken is het perfecte geboortecadeautje voor een baby meisje!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 69,90

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Dimpel

Model: 885560

Tags:  dimpelemmamoppiekonijnknuffelbabyxlgrote knuffelroze

Dimpel knuffel konijn

Dimpel doudou XL - Emma roze konijn - Moppie 72cm

Dimpel is een Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffels en knuffeldoeken verkrijgbaar in verschillende diertjes.  Elk diertje krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond , Emma het konijn, Neela het konijntje of Oscar de olifant. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is. Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.

Dimpel knuffel konijn Emma het roze konijntje is een heel mooie en zachte knuffeldoek, XL doudou, Moppie genaamd! Perfect om te slepen en te trekken, laat je baby of Grote Schat maar knuffelen met zijn Moppie konijn. Deze Emma Dimpel doudou XL konijn heeft lange haartjes en is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Grote Schatten heeft een ruime voorraad! Bestel daarom online, dan heb je zo je favoriet knuffel in huis. Op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeautje, dan scoor je gegarandeerd met deze prachtige Dimpel XL doudou, knuffeldoek!

Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter
Afmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpel knuffel (zie foto bijlage):
Uitgestrekt 72 cm (U72 - H50)* - 885060

OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL KNUFFEL KONIJN? DIMPEL HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER EMMA HET KONIJN. DIMPEL EMMA BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN EMMA KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 231 reviews.