WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Dimpel knuffel Fifi muzikaal lichtgrijze hond

  • € 49,95

Dimpel knuffel Fifi de muzikale hond is een zachte muziekknuffel in de vorm van een hondje Fifi genaamd. Dimpel, een Belgische merk met een ruime keuze aan knuffels is allerlei diertjes en kleuren.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 49,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Dimpel

Model: 811265

Tags:  dimpelmuziekknuffelfifihondbabymuziekknuffel

Dimpel knuffel

Dimpel knuffel Fifi muzikaal lichtgrijze hond

Dimpel is een Belgisch merk met een collectie van heel zachte knuffels, doudou, fopspeenhouder en muzikale knuffel, verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten. Ieder van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is. Grote Schatten raadt u daarom aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.

Deze muzikale Dimpel knuffel Fifi hond lichtgrijs, heeft een grijs sjaaltje rond de hals en grijze pootjes. Deze muzikale knuffels van Dimpel zijn een perfect geboortecadeau voor elke baby. Deze mooie muziek melodie wiegt je baby zo in slaap! Trek aan Fifi zijn staartje en dromen nu maar.

Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter, niet in de droogtrommel.
Afmeting: *Hoe meet ik mijn Dimpel knuffel Fifi met muziek (zie foto bijlage):
Uitgestrekt 30cm (U30 - Z18)* - 811265

OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL KNUFFEL MUZIKAAL? DIMPEL HEEFT ZACHTE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER FIFI DE HOND. DIMPEL FIFI BESTAAT IN MEERDERE KLEUREN! EEN FIFI KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 396 reviews.