WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 
Huilbaby
10 Mar

Huilbaby

Posted By: Grote Schatten Times Read: 287

Wat is een huilbaby?

Een huilbaby is een baby die meer dan drie uur per dag huilt gedurende meer dan drie dagen per week, gedurende meer dan drie weken. Hoewel alle baby's huilen als een manier om te communiceren, wordt een baby beschouwd als een huilbaby wanneer ze meer huilen dan normaal en wanneer het huilen niet kan worden verklaard door honger, dorst, een vuile luier of vermoeidheid.

Oorzaken van huilbaby's

Er zijn verschillende redenen waarom een baby als huilbaby kan worden beschouwd. Hier zijn enkele veelvoorkomende oorzaken:

  1.  Koliek: Koliek is een aandoening waarbij baby's heftige buikpijn hebben, vaak vergezeld van huilen en schreeuwen. Koliek komt vaak voor bij baby's tussen de twee en vier maanden oud en kan tot drie uur per dag duren.
  2.  Reflux: Reflux is een aandoening waarbij maaginhoud terugvloeit naar de slokdarm van de baby, waardoor irritatie en pijn ontstaan. Dit kan leiden tot huilen en ongemak bij de baby.
  3.  Overstimulatie: Baby's kunnen snel overweldigd raken door hun omgeving en te veel prikkels krijgen, waardoor ze huilen en overstuur raken.
  4.  Honger: Honger is een van de meest voor de hand liggende redenen waarom baby's huilen. Als de baby niet genoeg voeding krijgt, zal hij of zij hongerig en onrustig worden.
  5.  Vermoeidheid: Baby's hebben veel slaap nodig en als ze te moe zijn, kunnen ze huilen en geïrriteerd worden.

Hoe ouders huilbaby's kunnen kalmeren

Als uw baby als huilbaby wordt beschouwd, zijn er verschillende manieren waarop u kunt proberen hem of haar te kalmeren:

  1.  Probeer de baby te kalmeren door hem of haar dicht bij u te houden. Baby's voelen zich veilig en geborgen wanneer ze dicht bij hun ouders zijn.
  2.  Creëer een rustige omgeving. Huilbaby's kunnen snel overprikkeld raken, dus zorg voor een rustige en kalme omgeving. Vermijd luide geluiden en felle lichten.
  3.  Gebruik een draagzak. Baby's vinden het vaak fijn om dicht tegen hun ouders aan te liggen en te worden gedragen.
  4.  Controleer of de baby honger heeft. Als de baby honger heeft, zal hij of zij waarschijnlijk huilen. Probeer de baby te voeden en te kijken of dat helpt.
  5.  Probeer zachte muziek of witte ruis te gebruiken. 

Related products

Dimpel knuffel Fifi hond muzikaal beigegrijs
€ 64,50 Ex Tax: € 64,50

Dimpel knuffel FifiDimpel knuffel Fifi hond muzikaal beigeDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte muziekknuffels, fopspeenhouder en knuffeldoekjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten. Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Dimpel knuffel met muziek in de vorm van een hondje Fifi, heeft een bruin sjaaltje rond de hals en bruine pootjes. Deze muzikale Dimpel knuffel hond is een mooi en zacht geboortegeschenk voor elke baby. De zachte muziek melodie wiegt je baby zo in slaap! Trek aan Fifi zijn staartje en dromen nu maar, ZzzzzzzMachine wasbaar op 30°, geen wasverzachter, niet in de droogtrommel.Afmeting: *Hoe meet ik mijn Dimpel Fifi knuffel (zie foto bijlage):Uitgestrekt 30cm (U30 - Z18)* - 810264/812175..

Bestellen
Dimpel muziekknuffel Flore wit konijn met wit strikje Dimpel muziekknuffel Flore wit konijn met wit strikje Sold out
Dimpel muziekknuffel Flore wit konijn met wit strikje
€ 64,50 Ex Tax: € 64,50

Dimpel muziekknuffel FloreDimpel muziekknuffel Flore konijn wit met wit strikjeDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten. Ieder diertje krijgt zijn eigen naam zoals vb. Flore het konijn, Fifi de hond of Emma het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend kwijt is.Deze zachte MUZIKALE KNUFFEL Flore het witte konijntje, heeft een wit strikje uit 100% Belgisch linnen rond de hals. Deze knuffel met muziek wiegt je baby zo in slaap.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter, niet in de droogtrommel.Afmeting: *Hoe meet ik mijn Dimpel knuffel (zie foto bijlage):Zittend 18cm (Z18 - S30)* - 883766OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL KNUFFEL? DIMPEL HEEFT ZACHTE MUZIEKKNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER FLORE HET KONIJN. DIMPEL MET MUZIEK FLORE BESTAAT IN VERSCHILLENDE KLEUREN! EEN DIMPEL KNUFFEL MET MUZIEK IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Sold out
Elodie Details slab humble Hugo
€ 25,50 Ex Tax: € 25,50

Elodie Details slabDeze olifant slabber is de leukste slab met dierenDeze olifant slabber is echt wel een van de toppers in het assortiment van Elodie Details! Hij is leuk qua design en print, zie die grote wapperende oren en lieve oogjes. Bovendien is hij licht en voorzien van een opvangzakje. Ze zijn lekker breed waardoor het hele bovenlichaam beschermd is tegen het smossen. Bovendien kan je ze afkuisen met de hand waardoor de slabbers niet na ieder gebruik in de machine hoeven. Stop je ze toch in de wasmachine dan was je ze best op 40°C. Achteraan is de slab voorzien van een klittenband die gemakkelijk sluit en aangenaam aansluit rond de hals van je peuter. Probeer deze Elodie slabbers uit en je zal zien, ze worden al snel onmisbaar. Deze slab met olifant van Elodie Details geschikt voor baby's, peuters en kleuters heeft een stoere look! Laat ze uitproberen door je grote schat en je zal zien, het wordt al snel de favoriet!Afmeting: 29 x 27 cmLeeftijd: vanaf 3 jaarWasbaar: met de hand of in de machine op 40°CMateriaal: PU-behandeld polyester, 100% vrij van phtalaten en PVCAl deze slabben zijn goedgekeurd volgens Oeko-Tex Standard 100 klasse 1 voor babyproducten...

Bestellen
Dimpel Emma muziek knuffel wit konijntje Dimpel Emma muziek knuffel wit konijntje Sold out
Dimpel Emma muziek knuffel wit konijntje
€ 46,00 Ex Tax: € 46,00

Dimpel Emma muziek knuffel wit konijntjeMuziekknuffel konijn Emma Dimpel witDit witte Dimpel Emma muziek knuffeltje Emma is een Dimpel knuffel en van Belgische makelij. Met een collectie aan heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes pakt Dimpel uit met de meest schattige knuffeldieren die je maar kan denken. De toppers onder deze beestjes zijn vooral de konijntjes, olifanten en honden. Elk diertje krijgt zijn eigen naam zoals Emma het konijn. Op deze manier kunnen knuffels gemakkelijk gevonden worden wanneer jouw baby zijn beste vriend verloren is.Emma het witte konijntje is een heel mooie en zachte muzikale knuffel. Trek aan Emma haar staartje en laat je baby op deze manier rustig slapen op de mooie muziek van Chopin.Dit knuffeltje met muziek Dimpel konijn Emma heeft lange haartjes en is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Grote Schatten heeft een ruime voorraad! Bestel daarom online, dan heb je zo je favoriet muziekknuffel in huis.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter - niet in de droogtrommel.Afmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage):Uitgestrekt 25 cm (U25 - H15)* - 885768..

Sold out
Dimpel muziekknuffel beer Esteban rose - Laatste
€ 62,50 Ex Tax: € 62,50

Dimpel muziekknuffelDimpel muziekknuffel beer Esteban roseDimpel muziekknuffel Esteban de knuffelbeer met muziek is één van de zachte en mooie ontwerpen van het Belgische knuffel merk Dimpel. Reeds vele jaren ontwerpen zij prachtige baby knuffels, knuffeldoekjes en fopspeenhouders op de. Ook dit beertje Esteban de muziekknuffel behoort tot de Dimpel familie. Er werd gekozen voor de muziek van Chopin, zachte rustgevende muziek waar je baby rustig van wordt en dus snel in slaap valt. Even aan Esteban zijn staartje trekken en hopla het muziekje begint te spelen. Deze muzikale knuffel wordt al snel onmisbaar voor je baby meisje die houdt van een roze kleur en een fluffy buikje.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter - niet in de droogtrommel.Afmeting: * Hoe meet ik mijn Dimpelknuffel (zie foto bijlage):Zittend 25cm - Staand 32cm (Z25 - S32)* - 861146..

Bestellen
Dimpel muziek knuffel muis Maude roze
€ 51,00 Ex Tax: € 51,00

Dimpel muziek knuffel muis Maude rozeDimpel muziekknuffel Maude het roze muisjeDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten. Elk van deze diertjes krijgt een naam zoals vb. Muis Maude, Fifi de hond of Neela het konijntje. Op deze manier kunnen knuffels makkelijk teruggevonden worden wanneer uw baby zijn beste vriend verloren is.Deze zachte Dimpel muziekknuffel Maude het roze muisje is super zacht en wiegt jouw baby zo in slaap.Machine wasbaar op 30°, geen wasverzachter, niet in de droogtrommel.Afmeting: *Hoe meet ik mijn Dimpel knuffel (zie foto bijlage):Lengte 24cm (L24 - H11)* - 887081OP ZOEK NAAR EEN DIMPEL MUZIEKKNUFFEL? DIMPEL HEEFT ZACHTE MUZIKALE KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER MAUDE HET MUISJE. DIMPEL MET MUZIEK MAUDE BESTAAT IN VERSCHILLENDE KLEUREN! EEN DIMPEL KNUFFEL MET MUZIEK IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU. RUIME KEUZE DIMPEL KNUFFELS BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND...

Bestellen

Related Posts

Write Comment

De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.