WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Jellycat knuffel sandwich Amuseable

  • € 35,00

Wil jij een zachte knuffel kopen die ook nog eens lekker smaakt? De Jellycat knuffel Amuseable sandwich eet je met veel smaak op - Shop online of bezoek onze knuffelshop te Gent Mageleinstraat 41

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 35,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Jellycat

Model: A2SAN

Tags:  jellycatknuffelknuffelsknuffeltjesbabydierengentcuddlesandwich

Jellycat knuffel sandwich Amuseable

Jellycat knuffel boterham - Amuseable sandwich - 24 cm

Jellycat is een collectie van heel grappige, zachte en kleurrijke knuffels verkrijgbaar in verschillende dieren en planten, groenten en fruit, alsook kleurrijke knuffels waaronder deze Jellycat knuffel sandwich. Een ruime collectie aan de leukste en zachtste knuffeltjes, knuffeldoeken, knuffelberen en babyknuffels van Jellycat zijn in het assortiment verkrijgbaar.

Jellycat Amuseable sandwich is een dikke en veerkrachtige ploegmaat! Fuzzy, zacht brood? Controleren! Handdoekkorst en bobbelige laarzen? Controleren! Tweekleurige plakjes tomaat, een vleugje kaas en gegolfde sla? Controleren! Allemaal voorbereid voor een picknick of een wandeling, over heuvel of dal!

Afmeting: H  24 x 13 cm
Leeftijd: +0m
Materiaal: 100% polyester
Handwas: niet in de droogtrommel

Getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed - EN71 delen 1,2 en 3 voor alle leeftijden.

JELLYCAT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN EN GROENTEN EN FRUIT EN FANCY KNUFFELTJES. EEN JELLYCAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU OF VERJAARDAGSGESCHENK. RUIME KEUZE ZACHTE KNUFFELBEREN EN KNUFFELDOEKJES BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE EN FYSIEKE WINKEL CENTRUM GENT - DE SPEELGOEDWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!