WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Jellycat knuffel dino Cordy Roy Medium 38cm - Uit collectie

  • € 29,50

Deze Jellycat knuffel in de vorm van een dino behoort tot de Cordy Roy collectie en is bekend om zijn geribbelde vorm - Shop deze dinosaurus knuffel via onze online shop of kom langs in onze babyshop te Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 29,50

Beschikbaarheid: Uit collectie

Model: ROY3DIN

Tags:  jellycatknuffeldinogeboortecadeaustuffedanimalsdinosaurgentcordyroy

Jellycat knuffel dino Green

Jellycat knuffel dino Cordy Roy medium 38cm

Jellycat is een collectie van heel grappige, zachte en kleurrijke knuffels verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder deze Jellycat dinosaur, de leeuw, hondjes, konijnen, olifanten, apen, vos, octopus en vele anderen. Zo zijn er naast de knuffeldieren ook Jellycat doudou en knuffeldoekjes voor jouw baby in de vorm van jouw kind z'n favoriete dier te verkrijgen.

Grote Schatten raadt u aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam alle stuffed animals of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden. Deze bekende collectie van Jellycat Cordy Roy dino medium is bekend om zijn zachte ribbeltjes in de knuffel.

Afmeting: H 38cm
Materiaal: 100% polyester
Wasbaar: met de hand - niet in de droogtrommel

Getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed - EN71 delen 1,2 en 3 voor alle leeftijden.

 JELLYCAT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN WAARONDER CORDY ROY DINO JELLYCAT EN VELE ANDERE JELLYCAT DIEREN! EEN JELLYCAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU OF VERJAARDAGSGESCHENK. RUIME KEUZE JELLYCAT KNUFFELS EN KNUFFELDOEKEN BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!