WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Jellycat knuffel boek notebook - Uit collectie

  • € 28,00

Deze mooie en zachte Smart stationery collection van Jellycat shop je online of in onze Grote Schatten winkel te Gent - Kom onze gezellige kinderwinkel in het centrum te Mageleinstraat zeker ontdekken!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 28,00

Beschikbaarheid: Uit collectie

Model: SMST2NB

Tags:  jellycatknuffelstationeryback to schoolbookcuddleboekknuffels

Jellycat knuffel boek notebook

Jellycat notebook knuffel boek stationery - 25 cm

Jellycat is een collectie van heel grappige, zachte en kleurrijke knuffels verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder dit knuffel potlood, een beer, leeuw, panda, hondjes, konijnen, olifanten, apen, vos, octopus ... Een ruime collectie aan knuffels Jellycat, knuffeldoek Jellycat en baby knuffels Jellycat in het het assortiment verkrijgbaar. Grote Schatten raadt u aan, wanneer u kiest om een doudou of knuffel aan te schaffen er steeds eentje of meer in reserve aan te kopen. Dit kan later veel verdriet voorkomen. Ook is het raadzaam alle knuffels of doudou's op hetzelfde moment te wassen en te switchen, zo kan er door je kleintje geen onderscheid gemaakt worden.

Smart Stationery Notebook staat vol met leuke ideeën! Dit vrolijke notitieboekje is knus in rood, met een zilverachtig naamplaatje, zwarte binding en bladwijzer, en stevige droplaarzen! Klaar om te studeren? Dit boek staat achter je! Een leuke gift voor een coole student!

Afmeting: H 25cm
Materiaal: 100% polyester
Handwas: niet in de droogtrommel

Getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed - EN71 delen 1,2 en 3 voor alle leeftijden.

JELLYCAT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN  EN BACK TO SCHOOL KNUFFELS WAARONDER DIT BOOK VAN JELLYCAT EN VELE ANDERE JELLYCAT DIEREN! EEN JELLYCAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU OF VERJAARDAGSGESCHENK. RUIME KEUZE JELLYCAT KNUFFELS EN KNUFFELDOEKEN BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE WEBWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!