WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Jellycat knuffel zon Amuseable sun Huge

  • € 65,00

Wil jij een zachte knuffel kopen die ook nog eens zonnig oogt? De grote Jellycat knuffel Amuseable sun fleurt je dag helemaal op - Shop online of bezoek onze speelgoedwinkel te Gent Mageleinstraat 41

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 65,00

Beschikbaarheid: Wordt verwacht

Merk: Jellycat

Model: A1SUN

Tags:  jellycatknuffelknuffelsknuffeltjesbabydierengentcuddlesunzonhugexl

Jellycat knuffel zon Amuseable sun huge

Jellycat knuffel zon - Amuseable sun - 36 cm

Jellycat is een collectie van heel grappige, zachte en kleurrijke knuffels verkrijgbaar in verschillende dieren en planten, groenten en fruit, alsook kleurrijke knuffels waaronder deze Jellycat knuffel sun huge. Een ruime collectie aan de leukste en zachtste knuffeltjes, knuffeldoeken, knuffelberen en babyknuffels van Jellycat zijn in het assortiment verkrijgbaar.

Jellycat Amuseable Sun is hier om de kamer op te fleuren! Maar je hebt geen zonnebril of zonnebrandcrème nodig - deze mollige, schattige zonnestralen is tevreden om zacht te gloeien en je hart te verwarmen. Een all-weather vriend in boterachtig goud, sportieve vrolijke cordy chocolade voeten.

Afmeting: H  36 x 26 cm
Leeftijd: +0m - Niet in wieg alleen laten!
Materiaal: 100% polyester
Handwas: niet in de droogtrommel

Getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed - EN71 delen 1,2 en 3 voor alle leeftijden.

JELLYCAT KNUFFELS VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIEREN EN GROENTEN EN FRUIT EN FANCY KNUFFELTJES. EEN JELLYCAT KNUFFEL IS HET PERFECTE GEBOORTECADEAU OF VERJAARDAGSGESCHENK. RUIME KEUZE ZACHTE KNUFFELBEREN EN KNUFFELDOEKJES BIJ GROTE SCHATTEN | ONLINE EN FYSIEKE WINKEL CENTRUM GENT - DE SPEELGOEDWINKEL VOOR BABY EN KIND.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!