WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 2347
Merk
19
30
57
Maat Slofjes
46
47
48
96
148
149
150

Baby schoentjes

Baby schoentjes

Babyslofjes en baby schoentjes

Gaat je baby voor het eerst naar de crèche of zet het zijn/haar eerste stapjes? Bij Grote Schatten vind je een uitgebreid assortiment aan slofjes, laarsjes en baby schoentjes.

De Bobux babyslofjes zijn een must-have voor iedere baby, peuter of kleuter die op ontdekking gaat. De slofjes van Lilliputiens worden steeds voor zien van zachte en grappige printjes en de Easy Peasy pantoffeltjes zijn gemaakt met een ecologische voetafdruk.

Op zoek naar Bobux newborn, winter of soft soles?

Bij Grote Schatten bieden wij een ruime keuze aan babyschoentjes aan. In onze OUTLET hoek krijg je een overzicht van onze goedkope babyslofjes waaronder onze BOBUX OUTLET

Lilliputiens Georges baby slofjes - LAATSTE
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

Lilliputiens slofjesLilliputiens Georges baby slofjesDeze zachte Lilliputiens Georges maki babyslofjes met de print van Georges de maki aap krijg je verpakt toegestuurd in een mooi geschenkendoosje. Een origineel geboortecadeau voor een pasgebo..

Bestellen
Lilliputiens Louise baby slofjes - LAATSTEN
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

LilliputiensLilliputiens Louise baby slofjesDeze zachte Lilliputiens Louise babyslofjes met de print van Louise de eenhoorn krijg je verpakt toegestuurd in een mooi geschenkendoosje.Een origineel geboortecadeau voor een pasgeboren baby! Hoe..

Bestellen
Bobux bij roze bij
€ 31,95€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

BobuxBobux bij rozeBOBUX, de originele Soft Sole Bobux werd een gigantisch succes bij ouders over de hele wereld. Hij is volledig in zacht leer gemaakt en kwam dus echt tegemoet aan de behoeftes van kinderen die nog niet stappen, zowel op het gebied..

Bestellen
Bobux classic turquoise - LAATSTEN
€ 31,95€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

De originele Soft Sole Bobux werd een gigantisch succes bij ouders over de hele wereld. Hij was volledig in zacht leer gemaakt en kwam dus echt tegemoet aan de behoeftes van kinderen die nog niet stappen, zowel op het gebied van voetgezondheid als ge..

Bestellen
Bobux flower power chocolade - LAATSTEN
€ 31,95€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Bobux Bobux flower power chocoladeDe originele Soft Sole Bobux werd een gigantisch succes bij ouders over de hele wereld.Hij was volledig in zacht leer gemaakt en kwam dus echt tegemoet aan de behoeftes van kinderen die nog niet stappen, zowel ..

Bestellen
Bobux hartje roze
€ 31,95€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

BobuxBobux hartje rozeBOBUX, de originele Soft Sole Bobux werd een gigantisch succes bij ouders over de hele wereld. Hij is volledig in zacht leer gemaakt en kwam dus echt tegemoet aan de behoeftes van kinderen die nog niet stappen, zowel op het geb..

Bestellen
Bobux witte strik
€ 31,95€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

BobuxBobux witte strikBOBUX, de originele Soft Sole Bobux werd een gigantisch succes bij ouders over de hele wereld. Hij is volledig in zacht leer gemaakt en kwam dus echt tegemoet aan de behoeftes van kinderen die nog niet stappen, zowel op het geb..

Bestellen
Easy Peasy slofje beer blauw Easy Peasy slofje beer blauw Sold out
Easy Peasy slofje beer blauw
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje beer blauwBaby slofje beer blauw - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen met..

Sold out
Easy Peasy slofje beer mist
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje beer mistBaby slofje - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen met verantwoord..

Bestellen
Easy Peasy slofje blanc cachemire
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje blanc cachemireBaby slofje blanc cachemire - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ont..

Bestellen
Easy Peasy slofje dino cognac Easy Peasy slofje dino cognac Sold out
Easy Peasy slofje dino cognac
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje dino cognacBaby slofje dino cognac - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen m..

Sold out
Easy Peasy slofje dino oxi
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje dino oxiBaby slofje dino oxi - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen met ver..

Bestellen
Easy Peasy slofje dino taupe Easy Peasy slofje dino taupe Sold out
Easy Peasy slofje dino taupe
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje dino taupeBaby slofje - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen met verantwoor..

Sold out
Easy Peasy slofje drop mint
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje drop mintBaby slofje drop mint - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen met v..

Bestellen
Easy Peasy slofje eucalyptus sandshell
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje eucalyptus sandshelBaby slofje - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen met v..

Bestellen
Easy Peasy slofje giraf beige Easy Peasy slofje giraf beige Sold out
Easy Peasy slofje giraf beige
€ 47,00 Excl. BTW: € 47,00

Easy Peasy slofje giraf beigeBaby slofje griraf beige - Easy Peasy ecologische babyslofjesEasy Peasy slofjes voor binnenshuis, een zijdezacht sloffenmerk van Franse makelij. Easy Peasy ecologisch babyschoentjes en accessoires voor kinderen ontworpen ..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 43
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”