WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 29102
Merk
32
134
135

Kinderlamp en nachtlampje voor baby en kind

Kinderlampen en nachtlampjes

Kinderlamp en nachtlamp voor baby en kind - Decoratie kinderkamer

De kinderkamer inrichten van jouw baby of peuter is steeds een leuk gebeuren. Een kinderlampje of nachtlampje mag zeker dan ook zeker niet ontbreken in de slaapkamer van jouw kindje.

Lampjes zijn een echte must-have, ontdek hierbij ons leuk, mooi en soms grappig assortiment aan lampen. De bekende sfeerverlichting in de vorm van paddestoelen, een roze nachtlampje, een dino of een nachtlamp in de vorm van een konijn, raket of leeuw dit zijn toppers waar je baby verzot zal op zijn!
Heico lamp cactus in pot - Egmont Toys Heico lamp cactus in pot - Egmont Toys Sold out
Heico lamp cactus in pot - Egmont Toys
€ 65,00 Excl. BTW: € 65,00

Heico lamp cactus in potHeico lamp cactus in pot - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een cactus, perfect voor de western jongenskamer! Een LED nachtlamp die door elk kind gemakkelijk te bedienen is door de aan/uit schakelaar. Leest ..

Sold out
Heico lamp konijn koper - Egmont Toys Heico lamp konijn koper - Egmont Toys Sold out
Heico lamp konijn koper - Egmont Toys
€ 54,50 Excl. BTW: € 54,50

Heico lamp konijn koperHeico lamp konijn koper - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een koper konijntje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote l..

Sold out
Heico lamp konijn wit - Egmont Toys
€ 72,50 Excl. BTW: € 72,50

Heico lamp konijn witHeico lamp konijn wit - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een wit konijntje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote lach op..

Bestellen
Heico lamp olifant blauw - Egmont Toys Heico lamp olifant blauw - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant blauw - Egmont Toys
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Heico lamp olifant blauwHeico lamp olifant blauw - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een blauw olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote..

Sold out
Heico lamp olifant fel roze - Egmont Toys Heico lamp olifant fel roze - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant fel roze - Egmont Toys
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Heico lamp olifant fel rozeHeico lamp olifant fel roze - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een flashy roze olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorg..

Sold out
Heico lamp olifant roze - Egmont Toys Heico lamp olifant roze - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant roze - Egmont Toys
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Heico lamp olifant rozeHeico lamp olifant roze - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een roze olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote la..

Sold out
Heico lamp olifant wit - Egmont Toys Heico lamp olifant wit - Egmont Toys Sold out
Heico lamp olifant wit - Egmont Toys
€ 78,50 Excl. BTW: € 78,50

Heico lamp olifant witHeico lamp olifant wit - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een wit olifantje, een schattige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkamer van jouw peuter! Deze lampen zorgen voor een grote lach ..

Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Large - Egmont Toys Heico lamp paddestoel baby blauw - Large - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Large - Egmont Toys
€ 95,50 Excl. BTW: € 95,50

Heico lamp paddestoel baby blauwHeico lamp paddestoel baby blauw - model Large - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel blauw met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de kinderkamer!..

Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Medium - Egmont Toys Heico lamp paddestoel baby blauw - Medium - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Medium - Egmont Toys
€ 78,50 Excl. BTW: € 78,50

Heico lamp paddestoel baby blauwHeico lamp paddestoel baby blauw - model Medium - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel baby blauw met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de babyka..

Sold out
Heico lamp paddestoel baby blauw - Small - Egmont Toys
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Heico lamp paddestoel baby blauwHeico lamp paddestoel baby blauw - model Small - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel baby blauw met witte stippen in punthoedvorm, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbrek..

Bestellen
Heico lamp paddestoel cuberdon - Medium - Egmont Toys
€ 82,50 Excl. BTW: € 82,50

Heico lamp paddestoel cuberdonHeico lamp paddestoel cuberdon - model Medium - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel cuberdon met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de babykamer! D..

Bestellen
Heico lamp paddestoel cuberdon - Small - Egmont Toys
€ 62,50 Excl. BTW: € 62,50

Heico lamp paddestoel cuberdonHeico lamp paddestoel cuberdon - model Small - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel cuberdon met witte stippen in punthoedvorm, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de sl..

Bestellen
Heico lamp paddestoel goud - Large - Egmont Toys Heico lamp paddestoel goud - Large - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Large - Egmont Toys
€ 101,50 Excl. BTW: € 101,50

Heico lamp paddestoel goudHeico lamp paddestoel goud - model Large - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel goud met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de kinderkamer! Deze lampen ..

Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Medium - Egmont Toys Heico lamp paddestoel goud - Medium - Egmont Toys Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Medium - Egmont Toys
€ 81,50 Excl. BTW: € 81,50

Heico lamp paddestoel goudHeico lamp paddestoel goud - model Medium - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel goud met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de babykamer! Deze lampen z..

Sold out
Heico lamp paddestoel goud - Small - Egmont Toys
€ 64,50 Excl. BTW: € 64,50

Heico lamp paddestoel goudHeico lamp paddestoel goud - model Small - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel goud met witte stippen in punthoedvorm, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de slaapkame..

Bestellen
Heico lamp paddestoel Jade blauw - Large - Egmont Toys
€ 99,95 Excl. BTW: € 99,95

Heico lamp paddestoel Jade blauwHeico lamp paddestoel Jade blauw - model Large - Egmont ToysDeze Heico lamp in de vorm van een paddestoel blauw met witte stippen, een prachtige nachtlamp met LED die absoluut niet mag ontbreken in de kinderkamer!..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 50
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 316 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”