Categorieën

Prijs
Prijs: 00
Merk
106
57
74
109

Muurdecoratie

Lilliputiens Au fil du temps
€ 48,95 Excl. BTW: € 48,95

LilliputiensLilliputiens Au fil du tempsAu fil du temps Lilliputiens Kinderen hebben weinig besef van tijd, gisteren betekent dat het voorbij is en morgen betekent nu. Met dit paneel krijgt je kleintje meer inzicht in het verloop van de tijd, en..

Bestellen
Lilliputiens een jaartje rond kalender
€ 48,95 Excl. BTW: € 48,95

LilliputiensLilliputiens een jaartje rond kalenderEen jaartje rond kalender Lilliputiens is een kalender dat je kleintje rustig kan bekijken en zo makkelijk de verschillen van tijd, seizoenen en maanden kan leren. Dit paneel met 37 plaatjes kan je op..

Bestellen
Lilliputiens groeimeter Louise de eenhoorn
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

LilliputiensLilliputiens groeimeter Louise de eenhoornLilliputiens groeimeter Louise de eenhoorn rekt zich helemaal uit om je te meten.Steek een foto van jezelf of van je broers en zussen op verschillende leeftijden in het uiltje, Alice en César..

Bestellen
Lilliputiens meetlat Georges
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

LilliputiensLilliputiens meetlat GeorgesLilliputiens meetlat Georges. Georges gaat op zijn hoofd staan om jou te meten. Steek een foto van jezelf of van je broers en zussen op verschillende leeftijden in de leeuw, het konijn en de kameleon.Zo zie je ..

Bestellen
Lilliputiens telpaneel
€ 43,95 Excl. BTW: € 43,95

LilliputiensLilliputiens telpaneel - Ik leer tellenTelpaneel - Ik leer tellen Lilliputiens Alice de eenhoorn is jarig! Ze kreeg een heleboel cadeautjes waaronder dit telpaneel. Daarom wil ze graag je kleintje leren tellen en dankzij dit leuk en ..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop aap vilt
€ 37,50 Excl. BTW: € 37,50

Dit Childhome muurdecoratie aapje met grote bruine ogen en een smile op zijn snuit is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt uit vil..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop eland vilt
€ 37,50 Excl. BTW: € 37,50

Dit Childhome muurdecoratie eland met schattig roze gewij wilde haren en lief gezicht is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop flamingo vilt
€ 37,50 Excl. BTW: € 37,50

Deze Childhome muurdecoratie flamingo met schattige oogjes en bek, is een echte must-have voor aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt uit vilt, de di..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop nijlpaard vilt
€ 37,50 Excl. BTW: € 37,50

Dit Childhome muurdecoratie nijlpaard met twee lieve oogjes, schattige neusgaten, rechtstaande oortjes en twee witte tanden is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kind..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop olifant vilt
€ 37,50 Excl. BTW: € 37,50

Deze Childhome muurdecoratie olifant met twee grote wapperende oren, grote slurf en mooie witte slagtanden is een echte must-have voor aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze ..

Bestellen
Peppa kleurrijke geometrische slinger organisch katoen
€ 21,50 Excl. BTW: € 21,50

PeppaPeppa kleurrijke geometrische slinger organisch katoen Peppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Peppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, fopspeendoekjes, gehaakte ramme..

Bestellen
Peppa kleurrijke manen slinger organisch katoen
€ 21,50 Excl. BTW: € 21,50

Peppa Peppa kleurrijke manen slinger organisch katoenPeppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Peppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, fopspeendoekjes, gehaakte rammelaars, ..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop beer bruin Oliver
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop beer bruin OliverDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Oliver de bruine beer is een hippe en prachtige bruine beer die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze br..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop beer wit Basile
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop beer wit BasileDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Oliver de witte beer is een prachtige witte beer die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze witte beer heef..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop buffel Alex
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop buffel AlexDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Alex de buffel, is een prachtige grote buffel met hoorns en een wilde bos haar. Deze buffel van Wild & soft mag zeker niet ontbreken ..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop dinosaurus Adam
€ 64,50 Excl. BTW: € 64,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop dinosaurus AdamDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Adam de dinosaurus is een prachtige trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze dino heeft een prachtige za..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop eenhoorn Claire
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop eenhoorn ClaireDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Claire de eenhoorn is een prachtig witte trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Ze heeft lieve blauwe oogje..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop eland Alfred
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop eland AlfredDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Alfred de eland met zacht en groot mooi gewei en lieve snuit is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Van deze troph..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop ezel Francis
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop ezel FrancisDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Francis de ezel is een stoere maar toch wel koppig ezeltje die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Francis de ez..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop flamingo Sophia
€ 48,50 Excl. BTW: € 48,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop flamingo SophiaDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Sophia de flamingo is een hippe en mooie roze flamingo die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze flamingo ..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop giraf Ruby
€ 52,50 Excl. BTW: € 52,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop giraf RubyDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Ruby de giraf, is een lieve giraf bruin gevlekt, twee flapperende oortjes en een schattig kapsel. Deze giraf mag zeker niet ontbreken op d..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop haai Jack
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop haai JackDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Jack de haai is een hippe zee trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze haai heeft een prachtige kop met ..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop haas Lewis
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop haas LewisDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Lewis de haas, is een prachtig groot bruin konijn met grote tanden en grote oortjes. Deze haas van Wild & soft mag zeker niet ontbreke..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop hert Billy
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop hert BillyDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Billy het hertje is een prachtige trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze hert heeft een prachtige gewei en ..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop koe Daisy
€ 52,50 Excl. BTW: € 52,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop koe DaisyDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Daisy de koe,is een lieve koe met zwart en witte vlekken, twee hoorntjes en een schattig kapsel. Deze koe mag zeker niet ontbreken op de ki..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop konijn wit Alice
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop konijn wit AliceDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Alice het witte konijn met wapperend wit roze oortjes en een snuit met snorhaartjes is een echte eye-catcher aan de wand in de kinde..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop leeuw Cesar
€ 52,50 Excl. BTW: € 52,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop leeuw CesarDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Cesar de kleine leeuw heeft een koninklijke kop met prachtige manen en een vriendelijke snuit, een echte eye-catcher aan de wand in de kinderk..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop mammoet Arthur
€ 64,50 Excl. BTW: € 64,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop mammoet ArthurDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Arthur de mammoet , is een prachtige grote mammoet met hoorns, een wilde bos haren en grote wapperende oren. Deze mammoet van Wild &am..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop olifant George
€ 64,50 Excl. BTW: € 64,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop olifant George Deze Wild & Soft muurdecoratie Trophy George de olifant met grote grijze oren, lange slurf en prachtige witte slagtanden is een echte eye-catcher aan de wand in de kinder..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop paard bruin Scarlett
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop paard bruin ScarlettDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Scarlett het bruine paard heeft een sierlijke kop met een vriendelijke snuit, een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkame..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop pauw Elliott
€ 48,50 Excl. BTW: € 48,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop pauw ElliottDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Elliott de pauw is een hippe maar sierlijke mooie pauw die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze pauw heeft e..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop ree Toby
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop ree TobyDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Toby de ree, is een lief reetje met schattige oogjes en oortjes en een prachtig gewei. Deze ree van Wild & soft mag zeker niet ontbreken..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop reuzenpanda Thomas
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop reuzenpanda ThomasDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Thomas de reuzenpanda heeft een lieve wit met zwarte kop een vriendelijke snoet, een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkam..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop schaap Harry
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop schaap HarryDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Harry het schaap is een schattig schaapje die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Dit schaapje heeft lieve witte krull..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop sneeuwuil Chloe
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop sneeuwuil ChloeDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Chloe de sneeuwuil is een hippe en prachtige witte sneeuwuil die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze sne..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop tijger Felix
€ 52,50 Excl. BTW: € 52,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop tijger FelixDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Felix de tijger is een prachtige tijger die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze tijger heeft een prachtige ..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop vos Louis
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop vos LouisDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Louis de vos is een vriendelijke en pluizige vos met een schattig snoetje, een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij dez..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop walrus Jacob
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop walrus JacobDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Jacob de walrus, is een prachtig dier met grote tanden en leuke snorhaartjes. Deze walrus van Wild & soft mag zeker niet ontbreken o..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop witte tijger Albert
€ 52,50 Excl. BTW: € 52,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop tijger wit AlbertDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Albert de witte tijger is een prachtige trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze tijger heeft ee..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop zebra Daniel
€ 59,50 Excl. BTW: € 59,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop zebra DanielDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Daniel de zebra, is een lieve zebra met wit en zwarte strepen, twee flapperende oortjes en een schattig kapsel. Deze zebra mag zeker nie..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop zwaan Joanna
€ 48,50 Excl. BTW: € 48,50

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop zwaan JoannaDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Joanna de zwaan is een hippe maar sierlijke mooie zwaan die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze zwaan heeft..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 41 van in totaal 41

Muurdecoratie kinderkamer en dierenkoppen voor decoratie van de babykamer.

Wanddecoratie kinderkamer dierenkoppen:

muurdecoratie kinderkamer

Dit is pas een unieke muurdecoratie: een leuke dierenkop in de vorm van een olifant, ijsbeer, dinosaurus, flamingo of haai. Kies je favoriete dierenkop uit! Voor jongens en meisjes. Prachtige zachte dierenkoppen die waken over de nachtrust van je baby of kindje. Wild & Soft dierenkoppen van topkwaliteit, koop ze bij Grote Schatten, steeds een origineel cadeau voor je baby of voor een geboorte.

Muurdecoratie kinderkamer:

Maar we hebben ook leuke kalenders die je aan de muur kan hangen, zo kan jouw baby of peuter de fijne motoriek leren met velcro naamkaartjes of cijfers en letters. Daarnaast hebben we ook verschillende leuke groeimeters waarmee je de groei van jouw peuter kan bijhouden, de groeimeter of meetlat Louise van Lilliputiens is voor de meisjes, de groeimeter Georges is voor de jongens.

Beoordelingen

Annabel 10-12-2017

Bedankt voor de snelle levering van de mooiie Dimpel fifi knuffel! Lisa is er super blij mee!!!..

Wouter - Nederland 13-07-2018

Supervlotte levering en het cadeautje was ingepakt, heel attent!..

Anita 13-01-2018

Super blij met de overtrekken van Snurk voor ons kleinkind. Mooie winkel en gemakkeijk in gebruik voor oudere mensen ook! Heel snelle reactie op mijn email. Van ons krijgen jullie een 10! Tot de volge..

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 55 reviews.

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”