Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
106
57
74
109

Categorieën

Muurdecoratie

Lilliputiens Au fil du temps
48,95€ Excl. BTW: 48,95€

LilliputiensLilliputiens Au fil du tempsAu fil du temps Lilliputiens Kinderen hebben weinig besef van tijd, gisteren betekent dat het voorbij is en morgen betekent nu. Met dit paneel krijgt je kleintje meer inzicht in het verloop van de tijd, en maakt het kennis met de dagen, maanden en seizoenen. Met de kaartjes en velcro’s leer je je kind al spelenderwijze welke dag het is, welke seizoenen er zijn en wat voor leuke dingen er allemaal gepland zijn voor de komende week!Deze manier van aanl..

Bestellen
Lilliputiens een jaartje rond kalender
48,95€ Excl. BTW: 48,95€

LilliputiensLilliputiens een jaartje rond kalenderEen jaartje rond kalender Lilliputiens is een kalender dat je kleintje rustig kan bekijken en zo makkelijk de verschillen van tijd, seizoenen en maanden kan leren. Dit paneel met 37 plaatjes kan je ophangen, wat je kleintje zal stimuleren. Je kind laat je op deze manier vertrouwd raken met de organisatie van de tijd.Misschien herkenbaar, mama welke dag is het morgen? Hoeveel keer nog slapen alvorens we naar oma gaan? Wanneer is het vrijdag?Dankzi..

Bestellen
Lilliputiens groeimeter Louise de eenhoorn
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens groeimeter Louise de eenhoornLilliputiens groeimeter Louise de eenhoorn rekt zich helemaal uit om je te meten.Steek een foto van jezelf of van je broers en zussen op verschillende leeftijden in het uiltje, Alice en César. Zo zie je hoeveel je gegroeid bent!Lusje aanwezig om makkelijk aan de muur te bevestigen.   Afmeting 120 x 12 cm Materiaal 65% polyester - 35% katoen Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS GROEIMETER LOUISE OF NAAR ORIGI..

Bestellen
Lilliputiens meetlat Georges
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens meetlat GeorgesLilliputiens meetlat Georges. Georges gaat op zijn hoofd staan om jou te meten. Steek een foto van jezelf of van je broers en zussen op verschillende leeftijden in de leeuw, het konijn en de kameleon.Zo zie je hoeveel je gegroeid bent!Afmeting 115 x 12 cm Materiaal 65% polyester - 35% katoen Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS MEETLAT GEORGES OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KL..

Bestellen
Lilliputiens telpaneel
43,95€ Excl. BTW: 43,95€

LilliputiensLilliputiens telpaneel - Ik leer tellenTelpaneel - Ik leer tellen Lilliputiens Alice de eenhoorn is jarig! Ze kreeg een heleboel cadeautjes waaronder dit telpaneel. Daarom wil ze graag je kleintje leren tellen en dankzij dit leuk en origineel telraam wordt dat een fluitje van een cent. De cijfertjes zie je namelijk op een heel eenvoudige manier en met originele tekeningen op kaartjes. Op die manier is het voor je kind heel gemakkelijk om tot 10 te leren tellen. 55 kaartjes met e..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop aap vilt
37,50€ Excl. BTW: 37,50€

Dit Childhome muurdecoratie aapje met grote bruine ogen en een smile op zijn snuit is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt uit vilt, de dierenkop heeft een zachte vulling maar een harde rug zodat deze stevig genoeg is om op te hangen aan de wand.Een perfect cadeau voor een grote kleine dierenliefhebber!Afmetingen 32 x 28 x 24 cm Materiaal ViltOnderhoud Makkelijk te reinigen me..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop eland vilt
37,50€ Excl. BTW: 37,50€

Dit Childhome muurdecoratie eland met schattig roze gewij wilde haren en lief gezicht is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt uit vilt, de dierenkop heeft een zachte vulling maar een harde rug zodat deze stevig genoeg is om op te hangen aan de wand.Een perfect cadeau voor een grote kleine dierenliefhebber!Afmetingen 22 x 25 x 38 cm Materiaal ViltOnderhoud Makkelijk te rei..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop flamingo vilt
37,50€ Excl. BTW: 37,50€

Deze Childhome muurdecoratie flamingo met schattige oogjes en bek, is een echte must-have voor aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt uit vilt, de dierenkop heeft een zachte vulling maar een harde rug zodat deze stevig genoeg is om op te hangen aan de wand.Een perfect cadeau voor een grote kleine dierenliefhebber!Afmetingen 25 x 15 x 39 cm Materiaal ViltOnderhoud Makkelijk te reinigen met vochti..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop nijlpaard vilt
37,50€ Excl. BTW: 37,50€

Dit Childhome muurdecoratie nijlpaard met twee lieve oogjes, schattige neusgaten, rechtstaande oortjes en twee witte tanden is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt uit vilt, de dierenkop heeft een zachte vulling maar een harde rug zodat deze stevig genoeg is om op te hangen aan de wand.Een perfect cadeau voor een grote kleine dierenliefhebber!Afmetingen 19 x 29 x 26 cm Ma..

Bestellen
Childhome muurdecoratie dierenkop olifant vilt
37,50€ Excl. BTW: 37,50€

Deze Childhome muurdecoratie olifant met twee grote wapperende oren, grote slurf en mooie witte slagtanden is een echte must-have voor aan de wand in de kinderkamer! De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze muurdecoratie is gemaakt uit vilt, de dierenkop heeft een zachte vulling maar een harde rug zodat deze stevig genoeg is om op te hangen aan de wand.Een perfect cadeau voor een grote kleine dierenliefhebber!Afmetingen 53 x 34 x 48 cm Materiaal ViltOn..

Bestellen
Peppa kleurrijke geometrische slinger organisch katoen
21,50€ Excl. BTW: 21,50€

PeppaPeppa kleurrijke geometrische slinger organisch katoen Peppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Peppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, fopspeendoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje.Elke Peppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only!Kinderfeestje in aantocht? Versier dan je huis met de kleu..

Bestellen
Peppa kleurrijke manen slinger organisch katoen
21,50€ Excl. BTW: 21,50€

Peppa Peppa kleurrijke manen slinger organisch katoenPeppa is een collectie van handgemaakte knuffeltjes in natuurlijke materialen, 100% biologisch katoen. In het Peppa assortiment vind je zowel knuffeldoekjes, fopspeendoekjes, gehaakte rammelaars, en lappenpopjes. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje.Elke Peppa lappenpop is een uniek exemplaar. Elke knuffel wordt zelf ontworpen en met zorg afgewerkt en is fair trade only!Kinderfeestje in aantocht? Versier dan je huis met de kleurrijke ..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop beer bruin Oliver
52,95€ Excl. BTW: 52,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop beer bruin OliverDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Oliver de bruine beer is een hippe en prachtige bruine beer die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze bruine beer heeft een prachtige kop met een lieve snuit.Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben dus e..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop beer wit Basile
52,95€ Excl. BTW: 52,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop beer wit BasileDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Oliver de witte beer is een prachtige witte beer die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze witte beer heeft een prachtige kop met een lieve snuit.Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben dus een hoog knuffe..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop buffel Alex
55,95€ Excl. BTW: 55,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop buffel AlexDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Alex de buffel, is een prachtige grote buffel met hoorns en een wilde bos haar. Deze buffel van Wild & soft mag zeker niet ontbreken op de kinderkamer of je interieur.Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben dus een hoog knuffelgehal..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop dinosaurus Adam
64,95€ Excl. BTW: 64,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop dinosaurus AdamDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Adam de dinosaurus is een prachtige trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze dino heeft een prachtige zachte kraag, twee hoorns, een neushoorntje en hele lieve oogjes en dit voor zo een stoer dier! Adam de dino beschermt je kleintje gedurende de ganse nacht! Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dank..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop eenhoorn Claire
57,50€ Excl. BTW: 57,50€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop eenhoorn ClaireDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Claire de eenhoorn is een prachtig witte trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Ze heeft lieve blauwe oogjes, een schattig snoetje en uiteraard een mooie witte hoorn. Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop eland Alfred
58,50€ Excl. BTW: 58,50€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop eland AlfredDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Alfred de eland met zacht en groot mooi gewei en lieve snuit is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Van deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben dus een hoog knuffelgehalte.De perfecte muurdecoratie voor het interieur, baby - en kinderkamer. Deze originele muurdecoratie heeft een harde rug zodat deze s..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop ezel Francis
57,95€ Excl. BTW: 57,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop ezel FrancisDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Francis de ezel is een stoere maar toch wel koppig ezeltje die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Francis de ezel van Wild & Soft is zo schattig en lief dat je hem al snel gaat imiteren iaia!Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop flamingo Sophia
44,95€ Excl. BTW: 44,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop flamingo SophiaDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Sophia de flamingo is een hippe en mooie roze flamingo die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze flamingo heeft een prachtige lange hals, is heel sympathiek én kan bovendien makkelijk op één poot staan ... probeer haar maar eens na te doen!Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worde..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop giraf Ruby
49,95€ Excl. BTW: 49,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop giraf RubyDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Ruby de giraf, is een lieve giraf bruin gevlekt, twee flapperende oortjes en een schattig kapsel. Deze giraf mag zeker niet ontbreken op de kinderkamer of je interieur.Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben dus een hoog knuffelgehalte.D..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop haai Jack
55,50€ Excl. BTW: 55,50€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop haai JackDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy  Jack de haai is een hippe zee trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze haai heeft een prachtige kop met een heel stoer blik maar opgepast van zijn vlijmscherpe tanden!Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en heb..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop haas Lewis
55,95€ Excl. BTW: 55,95€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop haas LewisDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Lewis de haas, is een prachtig groot bruin konijn met grote tanden en grote oortjes. Deze haas van Wild & soft mag zeker niet ontbreken op de kinderkamer of je interieur.Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben dus een hoog knuffelgeh..

Bestellen
Wild & soft Trophy dierenkop hert Billy
52,50€ Excl. BTW: 52,50€

Wild & Soft Wild & Soft Trophy dierenkop hert BillyDeze Wild & Soft muurdecoratie Trophy Billy het hertje is een prachtige trofee die niet mag ontbreken op de kinderkamer of je interieur. Deze hert heeft een prachtige gewei en hele lieve snoet.Deze dierenkop van Wild & Soft is een echte eye-catcher aan de wand in de kinderkamer! Dankzij deze trophy worden je kids instantly happy, ze zijn vervaardigd uit zachte pluche en hebben dus een hoog knuffelgehalte.De perfecte mu..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 41