Vanaf 26/04 van harte WELKOM in onze kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60

Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 2021
Merk
95

Trixie drinkfles

Trixie drinkfles

Trixie drinkfles en drinkbus voor peuters

Hier vinden jullie de perfecte drinkbus voor jullie peuter of kleuter. Wij kiezen voor de kleinere drinkbusjes van 350 ml omdat het anders te zwaar wordt in de rugzak of boekentas voor jouw kindje.

We hebben 5 verschillende dieren beschikbaar voor jullie. De leeuw, de vos, de olifant, de flamingo en het konijn. Deze drinkfles past perfect bij de boekentas, de rugzak of de trolley van Trixie baby zodat jouw kindje alle artikelen van zijn of haar favoriete diertje heeft.

De drinkfles is 16 cm hoog en 7 cm breed en heeft een kindvriendelijke dop die door jouw peuter gemakkelijk kan open worden gedaan maar ook weer waterdicht kan worden gesloten na het drinken. De drinkbus is heel licht van gewicht en is gemaakt uit roestvrij staal. Je wast altijd eerst eens de fles voordat je deze gebruikt.

Trixie drinkfles flamingo
€ 20,95 Excl. BTW: € 20,95

Trixie drinkflesTrixie Drinkfles flamingo voor peutersDeze prachtige roze Trixie drinkfles flamingo  voor jouw peuter is heel licht en heeft een inhoud van 350 ml. Zo is de drinkbus niet te zwaar voor jouw peuter. De drinkflessen zijn gemaakt va..

Bestellen
Trixie drinkfles konijn
€ 20,95 Excl. BTW: € 20,95

Trixie drinkflesTrixie Drinkfles konijn voor peutersDeze prachtige roze Trixie drinkfles konijn  voor jouw peuter is heel licht en heeft een inhoud van 350 ml. Zo is de drinkbus niet te zwaar voor jouw peuter. De drinkflessen zijn gemaakt van ro..

Bestellen
Trixie drinkfles leeuw
€ 20,95 Excl. BTW: € 20,95

Trixie drinkflesTrixie Drinkfles leeuw voor kindDeze prachtige okergele Trixie drinkfles leeuw voor jouw kind is heel licht en heeft een inhoud van 350 ml. Zo is de drinkbus niet te zwaar voor jouw peuter. De drinkflessen zijn gemaakt van roestvrij s..

Bestellen
Trixie drinkfles olifant
€ 20,95 Excl. BTW: € 20,95

Trixie drinkflesTrixie Drinkfles olifant voor peutersDeze prachtige blauwe Trixie drinkfles olifant voor jouw peuter is heel licht en heeft een inhoud van 350 ml. Zo is de drinkbus niet te zwaar voor jouw peuter. De drinkflessen zijn gemaakt van roes..

Bestellen
Trixie drinkfles vos
€ 20,95 Excl. BTW: € 20,95

Trixie drinkflesTrixie Drinkfles vos voor peutersDeze stoere Trixie drinkfles vos  voor jouw peuter is heel licht en heeft een inhoud van 350 ml. Zo is de drinkbus niet te zwaar voor jouw peuter. De drinkflessen zijn gemaakt van roestvrij staal ..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 163 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”