WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1090
Merk
57

Lilliputiens Joe

Lilliputiens Joe

Joe de schattige draak van Lilliputiens

Hoe leuk is deze lieverd! Het draakje van Lilliputiens. Joe de draak heeft de toverkunst geleerd van zijn opa Walter, bekend tot ver buiten de grenzen van het magische bos. Met zijn toverstaf tovert Joe een grote glimlach op het gezicht van groot en klein. Wist je dat de opa van Joe een zeer bekende bekende tovenaar was ? Zijn naam, Walter de draak, klinkt je vast bekend in de oren. Net als Joe, was hij de favoriete vriend van groot en klein.
Lilliputiens baby doeboek Joe Tok Tok Lilliputiens baby doeboek Joe Tok Tok Sold out
Lilliputiens baby doeboek Joe Tok Tok
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens doeboek babyLilliputiens baby doeboek Joe Tok tokJoe het draakje heeft besloten geen luier meer te dragen en gaat op zoek naar een toilet. Vergezel Joe doorheen de pagina's. Lukt het hem nog op tijd ? Dit doeboek haalt op een ludieke man..

Sold out
Lilliputiens dansend ei Joe de draak Lilliputiens dansend ei Joe de draak Sold out
Lilliputiens dansend ei Joe de draak
€ 17,99 Excl. BTW: € 17,99

Lilliputiens dansend ei Joe de draakLilliputiens Joe de draak hochet clochetteDit Lilliputiens draakje Joe komt uit z'n eitje tevoorschijn wanneer je er aan trekt. Een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handj..

Sold out
Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Joe de draak
€ 21,95 Excl. BTW: € 21,95

Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Joe de draakLilliputiens Joe het biologisch knuffeldoekje vanaf +0mJoe het knuffeldoekje de draak uit ecologisch materiaal gemaakt biedt troost aan de allerkleinsten. Het hoofdje is een vingerpop en aan..

Bestellen
Lilliputiens Joe boekje Joe and his cuddle activity book
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens boekje Joe and his cuddle activity bookLilliputiens baby boekje Joe en zijn activiteitenboekjeHet zachte konijnknuffeldoekje biedt troost en bescherming aan Joe en haar vriendjes. Op elke pagina van dit activiteitenboek plaats je het kn..

Bestellen
Lilliputiens Joe de draak grijprammelaar
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens Joe de draakLilliputiens Joe de draak grijprammelaarDeze Lilliputiens draak Joe de grijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op die manier ..

Bestellen
Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje Sold out
Lilliputiens Joe het draakje activiteiten handpopje
€ 17,99 Excl. BTW: € 17,99

Lilliputiens Joe het draakjeLilliputiens Joe het draakje activiteitenhandpopjeDit Lilliputiens joe draakje het activiteiten hand popje, een leuk mini popje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op on..

Sold out
Lilliputiens Joe het draakje bedtijd avondritueel
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Lilliputiens Joe het draakjeLilliputiens Joe het draakje bedtijd avondritueelHet is bedtijd ! Help jij Joe zich klaar te maken om te gaan slapen? Hij gaat op het potje, doet zijn nachtkleed en luier aan, en nestelt zich vervolgens samen met zijn..

Bestellen
Lilliputiens Joe het draakje de activiteitenslinger Lilliputiens Joe het draakje de activiteitenslinger Sold out
Lilliputiens Joe het draakje de activiteitenslinger
€ 29,99 Excl. BTW: € 29,99

Lilliputiens Joe het draakjeLilliputiens Joe het draakje activiteitenslingerDeze Lilliputiens draak Joe de grijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op ..

Sold out
Lilliputiens Joe knuffel draakje de magicien
€ 44,99 Excl. BTW: € 44,99

Lilliputiens Joe knuffel draakje magicienLilliputiens Joe de magische knuffeldraak met activiteitenJoe de coole knuffeldraak met activiteiten van Lilliputiens is een gezellige en magische knuffel waar je kleintje zo verzot op wordt. Joe de draak is i..

Bestellen
Lilliputiens Joe knuffel vliegend draakje multi sound
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Lilliputiens Joe knuffel vliegend draakje multi soundLilliputiens Joe de vliegende speel en knuffeldraak met multi soundJoe de coole knuffeldraak met activiteiten van Lilliputiens is een gezellige en magische knuffel waar je kleintje zo verzot op wor..

Bestellen
Lilliputiens Joe multi activiteiten knuffel draakje
€ 29,99 Excl. BTW: € 29,99

Lilliputiens Joe multi activiteiten knuffel draakjeLilliputiens Joe het draakje activiteitenknuffel 9-maandJoe het activiteiten knuffel draakje biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Met zijn lange ..

Bestellen
Lilliputiens Joe trekknuffel draakje Lilliputiens Joe trekknuffel draakje Sold out
Lilliputiens Joe trekknuffel draakje
€ 32,99 Excl. BTW: € 32,99

Lilliputiens Joe trekknuffel draakjeLilliputiens Joe de trekknuffel met activiteitenJoe de coole trek knuffeldraak met activiteiten van Lilliputiens is een gezellige trekknuffel waar je kleintje zo verzot op wordt. Joe de draak is in zijn nopjes..

Sold out
Lilliputiens Joe XL knuffel draak met activiteiten en schattenbewaarder
€ 89,99 Excl. BTW: € 89,99

Lilliputiens Joe XL knuffel draakLilliputiens Joe de grote knuffeldraak met activiteiten - SchattenbewaarderJoe de coole draak met activiteiten van Lilliputiens is een gezellige grote knuffel waar je kleintje zo verzot op wordt. Joe de draak is in zi..

Bestellen
Lilliputiens knijp grijprammelaar Joe het draakje
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens Joe het draakje knijp grijprammelaarLilliputiens Joe het draakje ecologische grijprammelaarDeze Lilliputiens draakje Joe de knijpgrijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je..

Bestellen
Lilliputiens knuffel boekje Joe de draak
€ 32,99 Excl. BTW: € 32,99

Lilliputiens knuffel boekje Joe de draakLilliputiens baby boekje om te knuffelen Joe de draakDit onweerstaanbare knuffelboekje maakt de baby helemaal rustig. Het boekje biedt een waaier aan rustige activiteiten. De zachte stof en schattige snoet nodi..

Bestellen
Lilliputiens knuffel slaapvriendje Joe het draakje
€ 27,00 Excl. BTW: € 27,00

Lilliputiens knuffel slaapvriendje Joe het draakjeLilliputiens Joe het draakje het schattige slaapvriendjeHet is bedtijd ! Help jij Joe zich klaar te maken om te gaan slapen? De fluorecerende print op zijn pyjama en nachtmasker, zorgt voor een r..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 18
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”