WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 4445
Merk
95

Trixie boekentas

Trixie boekentas

Trixie boekentas voor jouw peuter

Een Trixie boekentas voor jouw baby of peuter is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en prints van allerlei leuke dieren. Op zoek naar een leuke nieuwe baby rugzak, boekentas voor jouw peuter of kleuter? Gaat jouw kindje voor het eerst naar school?

Trixie baby is het Belgische topmerk voor peuters en kleuters! Trixie heeft hippe boekentassen in de vorm van leuke diertjes. De Trixie dieren peuterrugzak konijn heeft bijvoorbeeld lange oren net als een echt konijn.

Ga samen met jouw peuter op zoek in alle Trixie diertjes en kies de favoriet uit!

Vind je het gewenste artikel van Trixie baby online niet terug? Neem gerust contact mer ons op per mail of telefoon en wij kijken wat we voor u kunnen doen ;-)

Trixie baby boekentas fox
€ 45,00 Excl. BTW: € 45,00

Trixie babyTrixie baby boekentas foxStart jouw eerst schooldag met deze coole peuter boekentas van Trixie?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie baby hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo mak..

Bestellen
Trixie baby boekentas Mrs.Egel
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie babyTrixie baby boekentas Mrs.Egel Klaar voor je eerst schooldag met deze coole boekentas van Trixie?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkel..

Bestellen
Trixie baby schooltas wasbeer - LAATSTE
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie babyTrixie baby schooltas wasbeerKlaar voor je eerst schooldag met deze coole Trixie baby schooltas wasbeer?! Zowel de peuterrugzak als peuter boekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant hebben ze een riem om z..

Bestellen
Trixie boekentas aap Trixie boekentas aap Sold out
Trixie boekentas aap
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas aapMet deze coole Trixie boekentas met aap print is jouw peuter klaar om vol goede moed te starten in de kleuterklas!Zowel de rugzak als peuter boekentas van Trixie baby hebben verstelbare schouderriempjes. Aan ..

Sold out
Trixie boekentas crab - LAATSTE
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas crabKlaar voor je eerst schooldag met deze stoere felgekleurde Trixie boekentas met als print een crab?! Zowel de Trixie peuter rugzak als peuter boekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bove..

Bestellen
Trixie boekentas flamingo
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas FlamingoKlaar om je eerst schooldag met deze lieve roze Trixie boekentas met als print een flamingo te starten?! Zowel de Trixie rugzak als peuter boekentas van dit Belgische merkje hebben verstelbare schouderriempje..

Bestellen
Trixie boekentas konijn
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas KonijnKlaar voor je eerst schooldag met deze schattige roze Trixie boekentas met als print een konijn?! Zowel de Trixie rugzak als peuter boekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant he..

Bestellen
Trixie boekentas krokodil
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas krokodilKlaar voor je eerst schooldag met deze coole Trixie boekentas?! Zowel de peuter rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo m..

Bestellen
Trixie boekentas leeuw Trixie boekentas leeuw Sold out
Trixie boekentas leeuw
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas leeuwKlaar voor je eerst schooldag met deze coole Trixie boekentas met leeuw print?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo ..

Sold out
Trixie boekentas Mrs Olifant Trixie boekentas Mrs Olifant Sold out
Trixie boekentas Mrs Olifant
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas Mrs OlifantKlaar voor je eerst schooldag met deze coole boekentas van Trixie met olifant print?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant hebben ze een ..

Sold out
Trixie boekentas Polar Bear
€ 44,95 Excl. BTW: € 44,95

Trixie boekentasTrixie boekentas Polar BearKlaar voor je eerst schooldag met deze coole boekentas van Trixie?! Zowel de rugzak als kleuterboekentas van Trixie hebben verstelbare schouderriempjes. Aan de bovenkant hebben ze een riem om ze zo makkeli..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 390 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”