WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 2374
Merk
57

Lilliputiens Georges

Lilliputiens maki Georges

Georges is een lenige maki

George de lenige maki maakt de hele dag grappen, wringt zich in allerlei bochten en klampt zich overal aan vast. Georges is ook een beetje een brokkenpiloot. Til jij hem weer op? Hij is verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een boekentas, fopspeenhouder, actie maki, baby slofjes, muzikale maki, speelgoed om boven de maxi-cosi te hangen, een baby seizoenboekje. Deze knappe maki wordt al snel de beste vriend van je baby! 
Lilliputiens Ark van Noah blauw
€ 73,50 Excl. BTW: € 73,50

Lilliputiens Ark van NoahLilliputiens mijn eerste Ark van Noah blauwLaat al deze Lilliputiens Ark van Noah dieren blauw, zij aan zij en per twee beschutting vinden tijdens de grote stormvloed. En dit terwijl Noah op de uitkijk staat. Deze ark van Noa..

Bestellen
Lilliputiens Georges baby slofjes - LAATSTE
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

Lilliputiens slofjesLilliputiens Georges baby slofjesDeze zachte Lilliputiens Georges maki babyslofjes met de print van Georges de maki aap krijg je verpakt toegestuurd in een mooi geschenkendoosje. Een origineel geboortecadeau voor een pasgebo..

Bestellen
Lilliputiens Georges de maki zeteltje
€ 70,95 Excl. BTW: € 70,95

Lilliputiens maki GeorgesLilliputiens Georges de maki ZeteltjeDit Lilliputiens zeteltje met maki Georges het aapje is super mooi en heel zacht. Je krijgt al snel zin om de jongenskamer van je zoon lief te gaan stylen, waardoor deze zetel een must hav..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”