Vanaf 26/04 van harte WELKOM in onze kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60

Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1199
Merk
57
fopspeenhouder
87
89
88
92
91
90

Lilliputiens Georges

Lilliputiens maki Georges

Georges is een grappige maki die verkrijgbaar is in verschillende vormen:

boekentas, fopspeenhouder, actie maki, baby slofjes, muzikale maki, op stap, speelgoed om boven de maxi-cosi te hangen, rammelaar klap klap, seizoenboekje, speeltapijt, zeteltje of meetlat Je kan Georges dus ook lekker gaan combineren zodat hij de beste vriend wordt van je baby!

Je baby ziet dan Georges wanneer hij in zijn Georges zeteltje zit, maar kan tegelijk met zijn rammelaar spelen en ook op hetzelfde moment nog eens de grappige baby slofjes dragen. Om te kijken of je baby enkele cm gegroeid is kan je dan weer de meetlat aan de muur van de kinderkamer bevestigen, zo zie je je baby of kindje ook meegroeien met Georges! Wilt je baby wat lectuur voor het slapen gaan?

Dan leest hij/zij toch lekker het seizoenboekje, en tijdens het slapen is zijn vriend dichtbij door de fopspeenhouder.

Schattig toch ;-)

Lilliputiens Ark van Noah blauw Lilliputiens Ark van Noah blauw Sold out
Lilliputiens Ark van Noah blauw
€ 68,95 Excl. BTW: € 68,95

LilliputiensLilliputiens Ark van Noah blauwLaat al deze Lilliputiens Ark van Noah dieren blauw, zij aan zij en per twee beschutting vinden tijdens de grote stormvloed. En dit terwijl Noah op de uitkijk staat. Deze ark van Noah blauw met dieren is mak..

Sold out
Lilliputiens boekentas Georges A5
€ 39,95 Excl. BTW: € 39,95

LilliputiensLilliputiens boekentas Georges A5Lilliputiens boekentas Georges A5. Om naar school te gaan, kun je rekenen op je trouwe vriend Georges de maki! Deze verticale schooltas heeft verstelbare schouderriemen, een borstriempje, een handgreep, ee..

Bestellen
Lilliputiens doudou Georges maki aapje
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

LilliputiensLilliputiens doudou Georges het maki aapjeLilliputiens doudou Georges het maki aapje. Kruip maar dicht tegen onze stoer aapje Georges aan en maak je fopspeen aan hem vast, zodat je ze niet kwijtraakt. Deze grappige, zachte knuffel la..

Bestellen
Lilliputiens fopspeenhouder
€ 14,95 Excl. BTW: € 14,95

LilliputiensLilliputiens fopspeenhouderLilliputiens fopspeenhouder. Deze schattige fopspeenhoudertjes met verschillende diertjes hebben elk hun eigen look... Georges de maki, Alice het mooie vosje, Colette de leuke poes, Walter de bekende draak, het ..

Bestellen
Lilliputiens Georges actie maki
€ 34,95 Excl. BTW: € 34,95

LilliputiensLilliputiens Georges actie makiLilliputiens Georges actie maki. Maak Georges vast aan de maxi-cosi met behulp van zijn grote poten. Rond zijn lijfje vind je tal van activiteiten zoals een knisperende staart, een spiegel, een rammelaartje ..

Bestellen
Lilliputiens Georges activiteiten maki Lilliputiens Georges activiteiten maki Sold out
Lilliputiens Georges activiteiten maki
€ 33,95 Excl. BTW: € 33,95

LilliputiensLilliputiens Georges activiteiten makiLilliputiens Georges activiteiten maki. Georges de maki is een superleuke en grappige knuffel. Hij is één en al plezier en maakt je kleintje al snel aan het lachten! Laat je baby of peuter maar s..

Sold out
Lilliputiens Georges baby slofjes
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

LilliputiensLilliputiens Georges baby slofjesDeze zachte Lilliputiens Georges babyslofjes met de print van Georges de maki aap krijg je verpakt toegestuurd in een mooi geschenkendoosje.Een origineel geboortecadeau voor een pasgeboren baby! ..

Bestellen
Lilliputiens Georges bal
€ 11,95 Excl. BTW: € 11,95

LilliputiensLilliputiens Georges BalDeze Lilliputiens bal maki Georges, is een aapje die al snel onmisbaar wordt voor je grote schat! Dit maki aapje Georges wordt al snel je baby z'n allerleukste speeltje.Georges is mega schattig en met zijn zachte s..

Bestellen
Lilliputiens Georges op stap
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

LilliputiensLilliputiens Georges op stapLilliputiens Georges op stap is een kleurrijke slinger om aan de kinderwagen te bevestigen.  Ga je op stap met je kleintje? Neem dan de wandelwagen of maxi-cosi en laat je baby plezier beleven aan dez..

Bestellen
Lilliputiens Georges paraplu
€ 21,95 Excl. BTW: € 21,95

LilliputiensLilliputiens Georges parapluLilliputiens paraplu Georges. Regent het? Ben je nat? Open uw paraplu Georges de maki aap en ontwijk de regendruppels! Gebruik het handige see-through paneel om te zien waar je heen gaat en blijft droog. Wannee..

Bestellen
Lilliputiens Georges rammelaar klap klap Lilliputiens Georges rammelaar klap klap Sold out
Lilliputiens Georges rammelaar klap klap
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

LilliputiensLilliputiens Georges rammelaar klap klapLilliputiens Georges rammelaar klap klap. Klap-klap! Georges applaudisseert met zijn bijtring pootjes.Hang hem op met zijn knisperende staart en laat het belletje in zijn hoepel rinkelen. Vanaf +..

Sold out
Lilliputiens Georges speeltapijt
€ 98,50 Excl. BTW: € 98,50

LilliputiensLilliputiens Georges speeltapijtGeorge het maki aapje van Lilliputiens heeft een heel zacht speeltapijt met allerlei kleurtjes in het assortiment, ze is zelfs zo handig dat je deze parklegger kan opvouwen en makkelijk kan meenemen dankzij..

Bestellen
Lilliputiens Georges zeteltje
€ 63,95 Excl. BTW: € 63,95

LilliputiensLilliputiens Georges ZeteltjeDit Lilliputiens zeteltje met maki Georges het aapje is super mooi. Je krijgt al snel zin om de jongenskamer van je zoon lief te gaan stylen, waardoor deze zetel een must have voor de kinderkamer wordt. D..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 163 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”