WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1926
Merk
117

Elodie details slab

Elodie details slab

De slabben van Elodie details zijn momenteel de meest gevraagde slabbetjes

Ze sluiten heel gemakkelijk met de klittenband achteraan, geen probleem dus als je kindje snel wilt eten. Het materiaal van de slab is ook heel speciaal. Als je de slab wilt afwassen dan droogt deze super snel!

Je kan deze slab gewoon afspoelen na gebruik, het is niet nodig om het telkens in de wasmachine te doen, praktisch toch?

Hoe was ik mijn slab?

Gewoon met de hand of in de wasmachine op 40 graden.

Elodie Details slab Forest Mouse Max
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab Forest Mouse MaxSlabbertje met als detail een leuke en grappige muisDeze slab van Elodie Details is een slabber die perfect staat bij zowel een baby jongen als baby meisje. Houdt jouw peuter van diertjes? Dan wordt deze slab ..

Bestellen
Elodie Details slab baby sandy Stripe
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slabSlab voor je baby sandy stripe Elodie DetailsDeze slab met streepjes is leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lekker breed waardoor het hele bovenlichaam beschermd is tegen het smossen. Bov..

Bestellen
Elodie Details slab Deco Turquoise Elodie Details slab Deco Turquoise Sold out
Elodie Details slab Deco Turquoise
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab deco TurquoiseDe slab met opvangvakje voor jouw baby van het Zweedse merk Elodie DetailsDeze slabbetjes behoren tot de beste binnen hun soort! Ze zijn leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lekk..

Sold out
Elodie Details slab desert rain Elodie Details slab desert rain Sold out
Elodie Details slab desert rain
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slabSlab voor je baby desert rain Elodie DetailsDeze slab met frullen is leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lekker breed waardoor het hele bovenlichaam beschermd is tegen het smossen. Bovend..

Sold out
Elodie Details slab desert weaves Elodie Details slab desert weaves Sold out
Elodie Details slab desert weaves
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slabberVoor je peuter een coole Elodie Details slabDeze slab met frullen is leuk qua design dankzij de coole kraag, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lekker breed waardoor het hele bovenlichaam beschermd is..

Sold out
Elodie Details slab faded rose
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab faded roseKnappe roze slab voor jouw babygirl van het Zweedse merk Elodie DetailsDeze slabbetjes voor meisjes behoren tot de beste binnen hun soort! Ze zijn leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en z..

Bestellen
Elodie Details slab Floating Flowers Elodie Details slab Floating Flowers Sold out
Elodie Details slab Floating Flowers
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab Floating FlowersDe slab met opvangvakje voor jouw baby van het Zweedse merk Elodie DetailsDeze slabbetjes behoren tot de beste binnen hun soort! Ze zijn leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn le..

Sold out
Elodie Details slab groen mineral
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab groenGroen Slabbertje met als detail twee konijnenoortjesDeze groene slab van Elodie Details is een slabber die perfect staat bij zowel een baby jongen als baby meisje. Houdt jouw peuter van konijntjes? Dan wordt deze sl..

Bestellen
Elodie Details slab humble Hugo
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slabDeze olifant slabber is de leukste slab met dierenDeze olifant slabber is echt wel een van de toppers in het assortiment van Elodie Details! Hij is leuk qua design en print, zie die grote wapperende oren en lieve oogjes. Bovendien ..

Bestellen
Elodie Details slab Lemon Sprinkles
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab lemon sprinklesDe slab met opvangvakje voor jouw baby van het Zweedse merk Elodie DetailsDeze slabbetjes behoren tot de beste binnen hun soort! Ze zijn leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lek..

Bestellen
Elodie Details slab Meadow Blossem
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slabSlab voor je baby Meadow Blossem Elodie DetailsDeze slab met frullen is leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lekker breed waardoor het hele bovenlichaam beschermd is tegen het smossen. Bov..

Bestellen
Elodie Details slab powder pink
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab powder pinkDe roze slab voor jouw baby van het Zweedse merk Elodie DetailsDeze slabbetjes behoren tot de beste binnen hun soort! Ze zijn leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lekker breed waard..

Bestellen
Elodie Details slab vintage flower Elodie Details slab vintage flower Sold out
Elodie Details slab vintage flower
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Elodie Details slab vintage flowerHet Zweedse merk Elodie Details ontwier deze mooie vlinder slabDeze slab voor meisjes is leuk qua design, licht in gewicht, voorzien van een opvangzakje en ze zijn lekker breed waardoor het hele bovenlichaam bes..

Sold out
Elodie Details slab wild Paris Elodie Details slab wild Paris Sold out
Elodie Details slab wild Paris
€ 19,50 Excl. BTW: € 19,50

Elodie Details slabberSlabbetje met een wilde printDeze wild Paris slab van Elodie Details is een bavetje dat perfect past voor het iets stoerder meisje en coole jongen. Hij is ruig qua design en print, licht en voorzien van een opvangzakje. Ze ..

Sold out
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”