WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 2465
Merk
8
Lengte
52
57
61

Dimpel Neela

Dimpel Neela

Dimpel Neela is het keurige konijn in de reeks knuffels en teddyberen van Dimpel. Verkrijgbaar als teddy, doudou en tuttie. In mooie kleuren wit, grijs en lichtbruin.

Dit is één van de allermooiste en zachtste knuffels die je kan vinden. Kom kijken in onze leuke online webshop - Grote Schatten!

Dimpel doudou Neela konijn wit
€ 32,50 Excl. BTW: € 32,50

Dimpel doudouDimpel doudou Neela konijn witDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krijgt een ..

Bestellen
Dimpel doudou tuttie Neela konijn wit
€ 29,90 Excl. BTW: € 29,90

Dimpel doudouDimpel doudou tuttie Neela konijn witDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes krij..

Bestellen
Dimpel knuffel Neela konijn ecru - OUT Dimpel knuffel Neela konijn ecru - OUT Sold out
Dimpel knuffel Neela konijn ecru - OUT
€ 24,50 Excl. BTW: € 24,50

Dimpel knuffel NeelaDimpel knuffel Neela konijn ecruDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes kr..

Sold out
Dimpel knuffel Neela konijn lichtgrijs - Laatste
€ 51,00 Excl. BTW: € 51,00

Dimpel knuffelDimpel knuffel Neela konijn lichtgrijsDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van deze diertjes kr..

Bestellen
Dimpel knuffel Neela konijn wit
€ 51,00 Excl. BTW: € 51,00

DimpelDimpel knuffel Neela konijn witDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder deze knuffel Neela het konijn, hondjes, konijnen, olifanten, ... Elk van ..

Bestellen
Dimpel konijn Neela knuffel greige
€ 51,00 Excl. BTW: € 51,00

Dimpel konijnDimpel konijn Neela knuffel greigeDimpel is een Belgische merkje met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder deze knuffel Neela het konijn. Elk diertje krijgt een eigen naam, om op ..

Bestellen
Dimpel konijn Neela knuffel roze Dimpel konijn Neela knuffel roze Sold out
Dimpel konijn Neela knuffel roze
€ 51,00 Excl. BTW: € 51,00

Dimpel konijnDimpel konijn Neela knuffel rozeDimpel is een Belgische merkje met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder deze knuffel Neela het konijn. Elk diertje krijgt een eigen naam, om op di..

Sold out
Dimpel muziekknuffel Neela konijn wit Dimpel muziekknuffel Neela konijn wit Sold out
Dimpel muziekknuffel Neela konijn wit
€ 64,50 Excl. BTW: € 64,50

Dimpel muziekknuffelNeelaDimpel muziekknuffel Neela konijn wit met witte strikDimpel is een originele Belgische merknaam met een collectie van heel zachte knuffeltjes verkrijgbaar in verschillende diertjes waaronder hondjes, konijnen, olifanten, ... ..

Sold out
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 396 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”