GRATIS verzending in de Benelux vanaf € 60 - GRATIS inpakservice voor elke bestelling!

Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 2540
Merk
50
95
Kleur
128
129

Grote badcape baby

Grote en kleine badcapes voor jouw baby

Wikkel jouw lieve baby in deze originele badcapes. Heel praktisch en leuk voor je baby. We hebben badcapes van verschillende grootte voor jongens en meisjes.

Er zijn ook badcapes in de vorm van lieve diertjes zoals olifant en konijn, maar ook als giraffe. Voor de jongens zijn er de blauwe badcapes en voor de meisjes de roze. De nieuwe collectie is op komst!

Badcape baby konijn groen Elodie Details
€ 39,50 Excl. BTW: € 39,50

Badcape baby konijnBaby badcape konijn groen van Elodie DetailsDeze zachte en handige badcape voor jouw baby in de vorm van een konijn is een echte eye-catcher na het nemen van een badje! Je wikkelt je kindje in, plaatst het kapje over het ..

Bestellen
Badcape baby olifant Elodie Details
€ 39,50 Excl. BTW: € 39,50

Badcape baby olifantWat een coole en grote badcape baby olifant van Elodie DetailsDeze zachte en handige badcape voor jouw baby in de vorm van een olifant is een echte eye-catcher na het nemen van een badje! Je wikkelt je kindje in, plaatst het ..

Bestellen
Badcape girafje Elodie Details
€ 39,50 Excl. BTW: € 39,50

Badcape girafjeBaby badcape girafje van Elodie DetailsDeze zachte en handige badcape voor jouw baby in de vorm van een girafje is een echte eye-catcher na het nemen van een badje! Je wikkelt je kindje in, plaatst het kapje over het hoofdje,..

Bestellen
Koeka badcape Rome
€ 25,50 Excl. BTW: € 25,50

Koeka badcapeBaby badcape Rome van KoekaEen zachte en praktische badcape waarin je baby gewikkeld kan worden na het badje. Door het kapje wordt het hoofdje meteen droog en blijft je baby warm. Bij deze Koeka badcape werd ook gedacht aan een handig l..

Bestellen
Trixie baby badcape ijsbeer
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Trixie baby badcape ijsbeer 75 x 75Prachtige badponcho voor baby's, 100% organisch katoen. Droog jouw kindje na het badje af met deze kaphanddoek van top kwaliteit! Deze badhanddoek heeft de vorm van een leuke ijsbeer, het kapje kan over het hoofdje ..

Bestellen
Trixie baby badcape konijn
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Trixie baby badcape konijn 75 x 75Prachtige badponcho voor baby's, 100% organisch katoen. Droog jouw kindje na het badje af met deze kaphanddoek van top kwaliteit! Deze badhanddoek heeft de vorm van een leuke konijn, het kapje kan over het hoofdje va..

Bestellen
Trixie baby badcape olifant
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Trixie baby badcape olifant 75 x 75Prachtige badponcho voor baby's, 100% organisch katoen. Droog jouw kindje na het badje af met deze kaphanddoek van top kwaliteit! Deze badhanddoek heeft de vorm van een leuke olifant, het kapje kan over het hoofdje ..

Bestellen
Trixie baby badcape vos
€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

Trixie baby badcape vos 75 x 75Prachtige badponcho voor baby's, 100% organisch katoen. Droog jouw kindje na het badje af met deze kaphanddoek van top kwaliteit! Deze badhanddoek heeft de vorm van een leuke vos, het kapje kan over het hoofdje van jouw..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 113 reviews.
Grote Schatten Google Reviews

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”