WELKOM in onze gezellige kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1038
Merk
57

Lilliputiens Ignace

Lilliputiens Ignace

Ignace de grappige ezel

Ignace de ezel is chill en zen maar hij heeft zo zijn eigen mening (hij doet alleen wat hij wil). Hij zet geen stap buitenshuis zonder zijn zonnehoed en het kan hem niets schelen dat zijn bles altijd voor zijn ogen hangt. Hij houdt van knutselen en droomt ervan om klusjesman te worden.

Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Ignace de ezel
€ 21,99 Excl. BTW: € 21,99

Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Ignace de ezelLilliputiens Ignace het biologisch knuffeldoekje vanaf +0mIgnace het knuffeldoekje de ezel uit ecologisch materiaal gemaakt biedt troost aan de allerkleinsten. Het hoofdje is een vingerpop..

Bestellen
Lilliputiens Ignace ezel activiteitenknuffel
€ 37,99 Excl. BTW: € 37,99

LilliputiensLilliputiens Ignace de ezel activiteitenknuffel 9-maandIgnace de activiteiten knuffel ezel biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Met zijn lange poten en guitig snoetje wordt hij de onafschei..

Bestellen
Lilliputiens knijp grijprammelaar Ignace de ezel Lilliputiens knijp grijprammelaar Ignace de ezel Sold out
Lilliputiens knijp grijprammelaar Ignace de ezel
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens Ignace de ezel knijp grijprammelaarLilliputiens Ignace de ezel ecologische grijprammelaarDeze Lilliputiens ezel Ignace de knijpgrijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je k..

Sold out
Lilliputiens mini danser Ignace de ezel
€ 16,99 Excl. BTW: € 16,99

Lilliputiens mini danser Ignace de ezelLilliputiens Ignace de ezel mini-danserDeze Lilliputiens ezel Ignace gaat dansen en trillen eens je aan haar trekt. Een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat ..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 316 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”