GRATIS verzending in de Benelux vanaf € 60 - GRATIS inpakservice voor elke bestelling!

Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 6970
Merk
109

Wild and soft mini

Wild and soft mini safari set

Deze setjes van Wild and soft dierenkoppen koop je per 3, ze zijn iets kleiner dan de grote dierenkoppen maar minstens even mooi!

Je kan kiezen tussen de set met de leeuw, de olifant en de giraffe of de set met de tijger en de apen. Er is ook een nieuwe set met de panda, de eenhoorn en het konijn.

Deze mini sets zijn ook heel mooi aan de muur als je ze combineert met een grote dierenkop. Hang ze mooi naast mekaar of dwars door mekaar, jij kiest zelf wat je het mooiste vindt. Ze zijn zeer gemakkelijk op te hangen via een lusje achteraan, een vijsje in de muur en je bent klaar!

Bekijk de mooie sfeerfoto's om ideetjes op te doen.

TIP: Leuk idee als geboortecadeau!

Wild and soft mini safari set eenhoorn
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Wild and Soft mini safari set eenhoornWild and Soft mini safari set met eenhoorn, panda en konijnKan je moeilijk kiezen tussen deze mooie dierenkoppen of wil je een combinatie van enkele kleinere dierenkoppen? Dan kies je voor deze leuke safari mini ..

Bestellen
Wild and soft mini safari set leeuw
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Wild and Soft Wild and Soft mini safari set met olifant, leeuw en giraffeKan je moeilijk kiezen tussen deze mooie dierenkoppen of wil je een combinatie van enkele kleinere dierenkoppen? Dan kies je voor deze leuke safari mini set waarin een olifant,..

Bestellen
Wild and soft mini safari set tijger
€ 69,50 Excl. BTW: € 69,50

Wild and Soft mini safari set tijgerWild and Soft mini safari set met tijger, aap en chimpanseeKan je moeilijk kiezen tussen deze mooie dierenkoppen of wil je een combinatie van enkele kleinere dierenkoppen? Dan kies je voor deze leuke safari mini se..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 137 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”