Vanaf 26/04 van harte WELKOM in onze kinderwinkel te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60

Gratis inpakservice!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1997
Categorie
187
Merk
110

CARAMEL EN CIE

Caramel en Cie

Boekentassen, pennenzakken en rugzakken

De boekentassen van dit Franse merk Caramel en cie zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en formaten, telkens met een leuke print of opschrift. Deze rugzak of boekentas van Caramel et cie kan je zowel aankopen voor je baby, peuter als kleuter. Je kleintje kan deze makkelijk meenemen naar de crèche, op bezoek bij oma en opa, naar de peuterklas of kleuterklas en wanneer jullie op vakantie vertrekken! Voor de schoolgaande kinderen van de lagere school hebben we de grotere modellen van Caramel et Cie in ons assortiment.

In het back to school assortiment vind je onder andere de leuke boekentas eerste leerjaar met als print voor de meisjes boekentas met vlinders of roze eenhoorn, unicorn. Voor de jongens vind je de geliefde en populaire dino boekentas en de schooltas met wolf of vos afbeelding.

Maak zeker ook kennis met de nieuwe bijpassende toilettas, weekendtas en grote zwemzak / turnzak.

Ontdek dit mooie assortiment bij Grote Schatten online kinderwinkel. Vind je het gewenste artikel van Caramel en cie online niet terug? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Verfijnd zoeken

Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie large
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Blauwe boekentas lagere school Caramel en cie Eclair Bleu Large Boekentas bliksem Caramel en Cie Eclair Bleu Stoere boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie. Meest verkocht aan stoere jongens... Je kindje zal met deze school..

Bestellen
Boekentas aardbeien Caramel en cie medium - LAATSTEN
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas aardbeienBoekentas aardbeien Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes - Schooltas voor de lagere school met aardbeien van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje hee..

Bestellen
Boekentas planeten Caramel en cie medium - LAATSTEN
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas planetenBoekentas planeten Caramel en cie mediumBoekentas voor jongens en meisjes met planeten - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkj..

Bestellen
Boekentas sterren Caramel en cie medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas sterrenBoekentas sterren Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes met sterren en roze en gouden afwerking - Schooltas lagere school van Caramel en cie constellationWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter van het Franse me..

Bestellen
Boekentas tijger Caramel en cie medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas tijgerBoekentas tijger Caramel en cie mediumBoekentas voor stoere boys met tijgerprint - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je zoon van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft een..

Bestellen
Boekentas vos Caramel en cie Large - LAATSTEN
€ 98,50€ 79,50 Excl. BTW: € 79,50

Boekentas vos Caramel en cie Large Caramel en cie Boekentas lagere school Little Foxes Large Boekentas met schattige vosjesWat een mooie, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel en cie. Dit merkje Caramel & Cie heeft een reeks boekentas..

Bestellen
Caramel en cie boekentas eenhoorn medium - Pop licorne Caramel en cie boekentas eenhoorn medium - Pop licorne New Sold out
Caramel en cie boekentas eenhoorn medium - Pop licorne
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas eenhoornCaramel en cie boekentas eenhoorn medium - Pop licornCaramel en cie boekentas voor meisjes met eenhoorn - Schooltas lagere school van Caramel en cie Pop licornWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter va..

Sold out
Caramel en cie boekentas lagere school Cerfs-Volants Large - LAATSTEN
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie Boekentas lagere school cerfs-volants Large De boekentas of schooltas voor de lagere school van Caramel et cie, een roze boekentas met vliegertjes voor meisjes! Je kindje zal met deze schooltas zeker en vast scoren met deze hippe boe..

Bestellen
Caramel en cie boekentas tijger blauw medium - Grr bleu
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas tijger blauwBoekentas tijger blauw Caramel en cie medium - Grr bleuBoekentas voor stoere boys met tijger print - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je zoon van het Franse me..

Bestellen
Caramel en cie boekentas vlinder blauw medium - Princesse Papillons
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas vlinder blauwCaramel en cie boekentas vlinder blauw medium - Princesse PapillonsCaramel en cie boekentas voor meisjes met vlinder en gouden accentjes - Schooltas lagere school van Caramel en cie Princesse PapillonsWat ee..

Bestellen
Caramel en cie boekentas wolf Large - Loup bleu
€ 96,90 Excl. BTW: € 96,90

Caramel en cie boekentas wolf LargeGrote boekentas Caramel en cie wolf - Loup bleuDeze Caramel en cie boekentas wolf is een prachtig en origineel model met een mooie print van een wolf in het midden, een echt jongensmodel!Deze mooie en hand..

Bestellen
Caramel en cie boekentas wolf medium - Loup bleu
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas wolfCaramel en cie boekentas wolf medium - Loup bleuDeze Caramel en cie boekentas met wolf print is een prachtig en origineel model! Je zoontje zal met deze schooltas zeker en vast scoren bij de vriendjes. Deze mooi..

Bestellen
Caramel en cie pennenzak tijger blauw
€ 19,90 Excl. BTW: € 19,90

Caramel en cie pennenzak tijgerCaramel en cie pennenzak tijger blauw voor jongens - Grrr bleuDit knappe Franse merk Caramel et cie heeft een reeks pennenzakken, schooltassen en peuter rugzakjes ontworpen die heel mooi en lief zijn van ontwerp, b..

Bestellen
Caramel en cie pennenzak vlinder
€ 19,90 Excl. BTW: € 19,90

Caramel en cie pennenzak vlinderCaramel en cie pennezak vlinder voor meisjes - Pappillon bleuDit knappe Franse merk Caramel et cie heeft een reeks pennenzakken, schooltassen en peuter rugzakjes ontworpen die heel mooi en lief zijn van ontwerp, b..

Bestellen
Caramel en cie pennenzak wolf blauw
€ 19,90 Excl. BTW: € 19,90

Caramel en cie pennenzak wolf blauwCaramel en cie pennezak wolf voor jongens - Loup bleuDit knappe Franse merk Caramel et cie heeft een reeks pennenzakken, schooltassen en peuter rugzakjes ontworpen die heel mooi en lief zijn van ontwerp, bovend..

Bestellen
Caramel en cie pennenzak wolf grijs
€ 19,90 Excl. BTW: € 19,90

Caramel en cie pennenzak wolf grijsCaramel en cie pennezak wolf voor jongens - Loup grisDit knappe Franse merk Caramel et cie heeft een reeks pennenzakken, schooltassen en peuter rugzakjes ontworpen die heel mooi en lief zijn van ontwerp, bovend..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 42
De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 163 reviews.

Shop in vertrouwen! Geef ons een Google review.

Bekijk al onze Google Reviews

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”