WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 19100
Categorie
187
Merk
110

CARAMEL EN CIE

Caramel en Cie

Boekentassen, pennenzakken en rugzakken

De boekentassen van dit Franse merk Caramel en cie zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en formaten, telkens met een leuke print of opschrift. Deze rugzak of boekentas van Caramel et cie kan je zowel aankopen voor je baby, peuter als kleuter. Je kleintje kan deze makkelijk meenemen naar de crèche, op bezoek bij oma en opa, naar de peuterklas of kleuterklas en wanneer jullie op vakantie vertrekken! Voor de schoolgaande kinderen van de lagere school hebben we de grotere modellen van Caramel et Cie in ons assortiment.

In het back to school assortiment vind je onder andere de leuke boekentas eerste leerjaar met als print voor de meisjes boekentas met vlinders of roze eenhoorn, unicorn. Voor de jongens vind je de geliefde en populaire dino boekentas en de schooltas met wolf of vos afbeelding.

Maak zeker ook kennis met de nieuwe bijpassende toilettas, weekendtas en grote zwemzak / turnzak.

Ontdek dit mooie assortiment bij Grote Schatten online kinderwinkel - Of maak kennis met onze gezellig boekentassen winkel te Gent centrum. Vind je het gewenste artikel van Caramel en cie online niet terug? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Verfijnd zoeken

Boekentas constellation nuit unicorn Caramel en cie medium Boekentas constellation nuit unicorn Caramel en cie medium Sold out
Boekentas constellation nuit unicorn Caramel en cie medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas constellation nuit - Caramel en cie mediumBoekentas constellation nuit unicorn eenhoorn Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes met gouden unicorn en sterren afwerking - Constellation nuit - Schooltas lagere school van Caramel en c..

Sold out
Boekentas sterren Caramel en cie medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas sterrenBoekentas sterren Caramel en cie mediumBoekentas voor meisjes met sterren en roze en gouden afwerking - Constellation - Schooltas lagere school van Caramel en cie constellationWat een mooie, knappe boekentassen voor je dochter v..

Bestellen
Boekentas tijger Caramel en cie medium Boekentas tijger Caramel en cie medium Sold out
Boekentas tijger Caramel en cie medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Boekentas tijgerBoekentas tijger Caramel en cie mediumBoekentas voor stoere boys met tijgerprint - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je zoon van het Franse merk Caramel et cie. Dit merkje heeft een..

Sold out
Boekentas vos Caramel en cie Large - LAATSTEN
€ 98,50 Excl. BTW: € 98,50

Boekentas vos Caramel en cie Large Caramel en cie Boekentas lagere school Little Foxes Large Boekentas met schattige vosjesWat een mooie, knappe boekentassen van het Franse merk Caramel en cie. Dit merkje Caramel & Cie heeft een reeks boekentas..

Bestellen
Caramel en cie boekentas caroussel medium
€ 95,90 Excl. BTW: € 95,90

Caramel en cie boekentas caroussel mediumBoekentas Caramel en cie caroussel mediumRoze boekentas voor meisjes en ook jongens met een elegante caroussel - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en tweede l..

Bestellen
Caramel en cie boekentas constellation bleu Large
€ 99,90 Excl. BTW: € 99,90

Caramel en cie boekentas constellation bleu Largeboekentas lagere school Caramel et cie large - constellation bleuDe unicorn boekentas voor de lagere school van Caramel et cie, constellation bleu is een echt meisjes model! Je kind zal met deze ..

Bestellen
Caramel en cie boekentas dino Dinogamis medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas dino Dinogamis mediumBoekentas Caramel en cie leeuw Dino medium DinogamisBoekentas voor jongens of stoere meisjes met dino print - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en tweede..

Bestellen
Caramel en cie boekentas eclair marine medium Caramel en cie boekentas eclair marine medium Sold out
Caramel en cie boekentas eclair marine medium
€ 95,90 Excl. BTW: € 95,90

Caramel en cie boekentas eclair marine mediumBoekentas Caramel en cie eclair marine mediumEen boekentas voor meisjes en ook jongens met een coole bliksemschicht - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en..

Sold out
Caramel en cie boekentas giraf medium Caramel en cie boekentas giraf medium Sold out
Caramel en cie boekentas giraf medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas giraf mediumBoekentas Caramel en cie giraf mediumBoekentas voor jongens of stoere meisjes met een elegante giraf - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en tweede leerjaar.Wat ee..

Sold out
Caramel en cie boekentas interstellaire medium
€ 95,90 Excl. BTW: € 95,90

Caramel en cie boekentas interstellaire mediumBoekentas Caramel en cie astronout mediumEen boekentas voor meisjes en ook jongens met een coole astronout - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en tweede ..

Bestellen
Caramel en cie boekentas Le Roi TIgre medium
€ 95,90 Excl. BTW: € 95,90

Caramel en cie boekentas Le Roi Tigre mediumBoekentas Caramel en cie tijger mediumEen boekentas voor meisjes en ook jongens met een coole tijger - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en tweede leerjaar..

Bestellen
Caramel en cie boekentas leeuw Simba medium Caramel en cie boekentas leeuw Simba medium Sold out
Caramel en cie boekentas leeuw Simba medium
€ 85,90 Excl. BTW: € 85,90

Caramel en cie boekentas leeuw Simba mediumBoekentas Caramel en cie leeuw Simba medium lionBoekentas voor jongens of stoere meisjes met leeuw Simba - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en tweede leerj..

Sold out
Caramel en cie boekentas pole position medium
€ 95,90 Excl. BTW: € 95,90

Caramel en cie boekentas pole position mediumBoekentas Caramel en cie auto - cars mediumEen boekentas voor meisjes en ook jongens met een coole race auto - Schooltas lagere school van Caramel en cie maat medium, perfect voor het eerste en tweede..

Bestellen
Caramel en cie boekentas regenboog medium Caramel en cie boekentas regenboog medium Sold out
Caramel en cie boekentas regenboog medium
€ 95,90 Excl. BTW: € 95,90

Caramel en cie boekentas regenboog mediumBoekentas Caramel en cie regenboog medium rainbowBoekentas voor meisjes met regenboogprint - Arc en ciel etoile - Schooltas lagere school van Caramel en cie.Wat een mooie, knappe boekentassen voor je doch..

Sold out
Caramel en cie boekentas tijger blauw medium - Grr bleu Caramel en cie boekentas tijger blauw medium - Grr bleu Sold out
Caramel en cie boekentas tijger blauw medium - Grr bleu
€ 95,90 Excl. BTW: € 95,90

Caramel en cie boekentas tijger blauwBoekentas tijger blauw Caramel en cie medium - Grr bleuBoekentas voor stoere boys met tijger print - Schooltas lagere school van Caramel en cieWat een mooie, knappe boekentassen voor je zoon van het Franse me..

Sold out
Caramel en cie boekentas wolf Large - Loup bleu Caramel en cie boekentas wolf Large - Loup bleu Sold out
Caramel en cie boekentas wolf Large - Loup bleu
€ 99,90 Excl. BTW: € 99,90

Caramel en cie boekentas wolf LargeGrote boekentas Caramel en cie wolf - Loup bleuDeze Caramel en cie boekentas wolf is een prachtig en origineel model met een mooie print van een wolf in het midden, een echt jongensmodel!Deze mooie en hand..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 49
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”