Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
57

Categorieën

Lilliputiens Nicolas

Lilliputiens Nicolas
Lilliputiens actiewolf Nicolas
27,50€ Excl. BTW: 27,50€

LilliputiensLilliputiens actiewolf NicolasLilliputiens actiewolf Nicolas. Nicolas de wolf heeft meer dan één verrassing in petto voor jou! Neem hem vast en ontdek zijn vele activiteiten: een rammelaarsgeluidje hier, een papiergeluid daar, een spiegel onder zijn voet, een geheime schuilplaats voor roodkapje ... Nicolas heeft ook een fopspeenhouder in zijn zak zodat je hem niet kwijt kunt raken. Vanaf +3mAfmeting 24 x 12 cm Materiaal 100% polyester Machine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK..

Bestellen
Lilliputiens boek de wolf en de drie biggetjes
38,95€ Excl. BTW: 38,95€

LilliputiensLilliputiens boek de wolf en de drie biggetjesLilliputiens boekje van de wolf en de drie biggetjes! Lilliputiens heeft allerlei originele en zachte stoffen boekjes in hun assortiment, waaronder dit verhaal van Nicolas de wolf. De wolf en de drie biggetjes is één van de meest bekende sprookjes.Wat leuk is aan dit boek is dat het verhaaltje kan verteld worden op je eigen manier en tempo. Je kleintje kan al snel mee vertellen, dit omdat er niet echt een tekst aanwezig is maar juist wel ..

Bestellen
Lilliputiens boekentas Nicolas A5
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas boekentas A5Met deze Lilliputiens Nicolas boekentas, om naar school te gaan, kun je rekenen op je trouwe vriend Nicolas! Deze boekentas heeft regelbare schouderriemen, een handgreep en een groot compartiment. Daarnaast heeft hij verschillende zakjes, waarvan één voor een drinkfles en één met een ritssluiting vooraan. De grote neus van de wolf is vervaardigd uit reflecterend materiaal en de klep heeft een magneetsluiting. Binnenin heeft de tas een te personalise..

Bestellen
Lilliputiens muziek knuffel Nicolas de wolf LAATSTEN
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

LilliputiensLilliputiens muziek knuffel Nicolas de wolfLilliputiens muziekknuffel Nicolas de wolf. Trek aan de hoed van Nicolas de wolf om de muziek te laten weerklinken en ontdek het konijntje dat eronder verstopt zit! Terwijl de muzieknootjes afgespeeld worden, schittert de snuit van Nicolas.Nicolas de grappige wolf licht op in het donker.Vanaf +0mAfmeting 13 x 37 x 14 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS MUZIEKKNUFFEL NOCOLAS  OF NAAR ORIGI..

Bestellen
Lilliputiens Nicolas babyslofjes
23,95€ Excl. BTW: 23,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas babyslofjesLilliputiens Nicolas babyslofjes zijn baby pantoffeltjes met het beeld van Nicolas de wolf, aangeboden in een mooi kartonnen doosje, ideaal als geboortegeschenk. Zo snoezig !    Vanaf 0-6mAfmeting 15 x 10 x 8 cm Materiaal polyester en katoenMachine wasbaar 30° (delicate cyclus)OP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS NICOLAS BABY SLOFJES OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFELS OF P..

Bestellen
Lilliputiens Nicolas pennenzak LAATSTEN
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas pennenzakLilliputiens Nicolas pennenzak. Neem al wat je nodig hebt mee in je Nicolas-pennenzak! Potloden, stiften en pennen: alles heeft een plaatsje dankzij de klep met elastiekjes en de zakjes voor al je toebehoren. Even dichtritsen en ziezo, klaar voor school! Have fun!  Vanaf +2.5y Afmeting 15 x 21 x 6 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS NICOLAS PENNENZAK OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPE..

Bestellen
Lilliputiens Nicolas rugzak
34,95€ Excl. BTW: 34,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas rugzakLilliputiens Nicolas rugzak,  hang Nicolas op je rug en vertrek op avontuur! Deze handige rugzak beschikt niet alleen over verschillende zakken waarin je al je spullen kwijt kunt, maar ook over verstelbare riemen en een handvat. Vul zijn buik met je tussendoortje en ontdek wie onze lieve wolf heeft opgeslokt ... De grote neus van de wolf is vervaardigd uit reflecterend materiaal en onder de klep zit een te personaliseren label.Alle zakken en ..

Bestellen
Lilliputiens Nicolas spaarpot OUT
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas spaarpotLilliputiens Nicolas spaarpot. Bij elk muntje dat je erin stopt, hoor je het deuntje 'Wie is er bang voor de boze wolf'. Durf jij je centen in zijn grote mond te stoppen? Natuurlijk wel, want Nicolas de wolf is je dikke vriend! Afmeting 18 x 25 x 20 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS SPAARPOT WOLF OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNUFFE..

Bestellen
Lilliputiens Nicolas zachte rugzak
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

LilliputiensLilliputiens Nicolas zachte rugzak Lilliputiens Nicolas de zachte rugzak is de ideale gezelschap vriend tijdens een bezoek aan oma en opa, tijdens een uitstap of om naar school te gaan. In zijn zachte buik, houdt hij trots en in alle veiligheid de spulletjes bij van zijn eigenaar. In een handomdraai, kunnen zelfs de kleinsten makkelijk de mond openen om bij hun spulletjes te kunnen. Dankzij de verstelbare draagriemen, is hij zeer makkelijk om te dragen. Alle zakken, schooltassen van..

Bestellen
Lilliputiens smartphone Nicolas LAATSTEN
19,95€ Excl. BTW: 19,95€

LilliputiensLilliputiens smartphone NicolasLilliputiens smartphone Nicolas. Je eerste smartphone! Met de zes geluidstoetsen vorm je het nummer van je vriendjes op muziek. Een laatste blik in de spiegel en, klap, doe de telefoon dicht en ga naar al je afspraakjes! Vanaf +6mAfmeting 8 x 12 cm Materiaal 100% polyester Wasbaar aan de oppervlakteOP ZOEK NAAR DE LILLIPUTIENS NICOLAS SMARTPHONE OF NAAR ORIGINEEL SPEELGOED - EDUCATIEF SPEELGOED - SPEELGOED VOOR ELKE LEEFTIJD - GRAPPIGE KLEURRIJKE KNU..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10