WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 8895
Merk
95

Trixie trolley

Trixie trolley voor kids

Een Trixie trolley kopen voor jouw kindje?

Trixie trolley's zijn praktische reiskoffers voor kinderen. Ze zijn ook een goed alternatief voor de boekentas om de rug wat te sparen, zeker bij jonge kinderen.

In de Trixie trolley kan je al het speelgoed van je kindje opbergen. De trolley's komen in leuke dierenpatronen zoals een leeuw of krokodil. Dit vindt elke kindje super leuk!

Je kan de reiskoffer ook gebruiken om naar de creche te gaan of zelfs om op bezoek te gaan bij oma en opa. De koffers zijn voorzien van een naamplaatje om de koffer te personaliseren. Je kan het handvat gemakkelijk uitschuiven en zo de reiskoffer rollen zodat je hem niet hoeft te dragen.

De Trixie trolley is van super kwaliteit en gemaakt uit waterafstotend polyester. Er is veel binnenruimte voorzien en er is ook een handige ritssluiting.

Zoek je nog een leuke reiskoffer of een alternatief voor een zware boekentas? Wil je een leuke trolley kopen? Deze Trixie trolley's zijn de oplossing!

Kindertrolley konijn Trixie baby Kindertrolley konijn Trixie baby Sold out
Kindertrolley konijn Trixie baby
€ 89,95 Excl. BTW: € 89,95

Kindertrolley konijnKindertrolley konijn Trixie babyKlaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, van Trixie baby neemt je kind graag met zich mee op vakantie! Deze reiskoffer in de vorm van een konijn beschikt over een verstelbaar en makkel..

Sold out
Kindertrolley leeuw Trixie baby
€ 88,95 Excl. BTW: € 88,95

Kindertrolley leeuwKindertrolley leeuw Trixie babyKlaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, van Trixie baby neemt je kind graag met zich mee op vakantie! Deze reiskoffer in de vorm van een leeuw beschikt over een verstelbaar en makkelijk..

Bestellen
Trixie trolley ijsbeer Trixie trolley ijsbeer Sold out
Trixie trolley ijsbeer
€ 88,95 Excl. BTW: € 88,95

Trixie trolleyTrixie trolley ijsbeerKlaar voor je vakantie? Deze Trixie trolley, een originele kindertrolley, reistrolley van een prachtig Belgisch merk neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley ijsbeer van Trixie beschikt over een ..

Sold out
Trixie trolley krokodil Trixie trolley krokodil Sold out
Trixie trolley krokodil
€ 88,95 Excl. BTW: € 88,95

Trixie trolleyTrixie trolley KrokodilKlaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, reistrolley van Trixie neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley krokodil van Trixie beschikt over een verstelbaar en makkelijk uitschuifbaar..

Sold out
Trixie trolley Olifant Trixie trolley Olifant Sold out
Trixie trolley Olifant
€ 88,95 Excl. BTW: € 88,95

Trixie trolleyTrixie trolley OlifantKlaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, reistrolley van Trixie neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley olifant van Trixie beschikt over een verstelbaar en makkelijk uitschuifbaar h..

Sold out
Trixie trolley vos Trixie trolley vos Sold out
Trixie trolley vos
€ 94,95 Excl. BTW: € 94,95

Trixie trolleyTrixie trolley vosKlaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, reistrolley van Trixie neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley vos van Trixie beschikt over een verstelbaar en makkelijk uitschuifbaar handvat, ..

Sold out
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”