Hulp nodig? +32 (0)476 54 38 90
 
Prijs
Prijs: 00
Merk
95

Categorieën

Trixie trolley

Trixie trolley kopen?

Trixie trolley's zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en prints van allerlei leuke diertjes

Deze trolley van Trixie kan je zowel aankopen voor je baby, peuter of kleuter. Je kleintje kan deze makkelijk meenemen naar de crèche, op bezoek bij oma en opa, naar de peuterklas of kleuterklas en wanneer jullie op vakantie vertrekken!

Op zoek naar een kindertrolley van Trixie, dan vind je hier een ruime keuze, wij volgen het volledige assortiment. Welke diertjes van Trixie zijn er allemaal verkrijgbaar? De Trixie trolley olifant, krokodil, vos en Trixie trolley polar bear.

Trixie is een must have voor ieder baby en mag niet ontbreken in zijn assortiment!

Ontdek dit mooie assortiment bij Grote Schatten online babywinkel.
Vind je het gewenste artikel van Trixie baby online niet terug? Neem gerust contact mer ons op per mail of telefoon en wij kijken wat we voor u kunnen doen ;-)

Trixie trolley ijsbeer
88,95€ Excl. BTW: 88,95€

Trixie Trixie trolley ijsbeer Klaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, reistrolley van Trixie neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley ijsbeer van Trixie beschikt over een verstelbaar en makkelijk uitschuifbaar handvat, perfect op kinderformaat afgesteld. Dankzij de sterke wielen onderaan de trolley kan je kind makkelijk zijn valiesje bij zich houden en vlot heen en weer bewegen. Ze zijn zo stevig dat het geen kwaad kan eens zot te doen met de trolley, van de t..

Bestellen
Trixie trolley krokodil
88,95€ Excl. BTW: 88,95€

Trixie Trixie trolley Krokodil Klaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, reistrolley van Trixie neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley krokodil van Trixie beschikt over een verstelbaar en makkelijk uitschuifbaar handvat, perfect op kinderformaat afgesteld. Dankzij de sterke wielen onderaan de trolley kan je kind makkelijk zijn valiesje bij zich houden en vlot heen en weer bewegen. Ze zijn zo stevig dat het geen kwaad kan eens zot te doen met de trolley, van de..

Bestellen
Trixie trolley Olifant
88,95€ Excl. BTW: 88,95€

Trixie Trixie trolley Olifant Klaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, reistrolley van Trixie neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley olifant van Trixie beschikt over een verstelbaar en makkelijk uitschuifbaar handvat, perfect op kinderformaat afgesteld. Dankzij de sterke wielen onderaan de trolley kan je kind makkelijk zijn valiesje bij zich houden en vlot heen en weer bewegen. Ze zijn zo stevig dat het geen kwaad kan eens zot te doen met de trolley, van de t..

Bestellen
Trixie trolley vos
88,95€ Excl. BTW: 88,95€

Trixie Trixie trolley vos Klaar voor je vakantie? Deze originele kindertrolley, reistrolley van Trixie neemt je kind graag met zich mee op reis! Deze reistrolley vos van Trixie beschikt over een verstelbaar en makkelijk uitschuifbaar handvat, perfect op kinderformaat afgesteld. Dankzij de sterke wielen onderaan de trolley kan je kind makkelijk zijn valiesje bij zich houden en vlot heen en weer bewegen. Ze zijn zo stevig dat het geen kwaad kan eens zot te doen met de trolley, van de trappen r..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4