WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 5859
Merk
83

kinderdekbedovertrek 140x200

Kinderdekbedovertrek 140x200 van Snurk

Op zoek naar een leuk kinderdekbedovertrek 140x200 met een print van een dinosaurus, voetballer of prinses voor een jongen of meisje?

We hebben hele leuke prints zoals voetbal, dinosaurus, prinses, maar ook astronaut en zelfs de bekende star wars figuren zijn van de partij!

Koop een origineel en uniek dekbedovertrek van het prachtige merk Snurk bij Grote Schatten!

Dekbedovertrek auto Snurk Dekbedovertrek auto Snurk Sold out
Dekbedovertrek auto Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek auto Jouw kind is zeker en vast helemaal weg van de kermis!Dit dekbedovertrek auto van Snurk laat je schat helemaal wegdromen van een van de leukste kermisattracties, de botsauto's! Nadat ze een drukke dag hebben beleefd met allerlei ..

Sold out
Dekbedovertrek brandweer Snurk Dekbedovertrek brandweer Snurk Sold out
Dekbedovertrek brandweer Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek brandweer Bij de brandweer werken later? Heb jij een kleintje die nu al de smaak te pakken heeft en later brandweerman wil worden? Of misschien brandweervrouw?   Vertel hen wat de taken allemaal kunnen zijn bij de brand..

Sold out
Dekbedovertrek dier Snurk Dekbedovertrek dier Snurk Sold out
Dekbedovertrek dier Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek dier De mooiste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Dit dekbedovertrek dier met een print van een schattig konijn en een leuke eekhoorn is het ideale dekbedovertrek voor jouw zoon of dochter. Met deze ..

Sold out
Dekbedovertrek dieren Snurk Dekbedovertrek dieren Snurk Sold out
Dekbedovertrek dieren Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek dierenHeb je kinderen in huis dan zijn ze zeker en vast verzot op dieren en heb je zeker de vraag gekregen of ze een konijntje, hond, kat, vogel of visje in huis mogen hebben.Een huisdier is super goed voor de verdere ontwikkeling van ..

Sold out
Dekbedovertrek eenhoorn Snurk Dekbedovertrek eenhoorn Snurk Sold out
Dekbedovertrek eenhoorn Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek eenhoorn Snurk Op zoek naar een echt meisjes donsovertrek? Met dit dekbedovertrek eenhoorn Snurk scoor je voor de volle 100%! Een super zachte overtrek met een eenhoorn print. Roze en wit zijn de kleuren die niet mogen ontbreken bij e..

Sold out
Dekbedovertrek haai Snurk Dekbedovertrek haai Snurk Sold out
Dekbedovertrek haai Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek haai De haai, een reuzevis die wel tot 8 meter lang kan worden met hele scherpe tanden! Het gaat hierbij wel om de grootste ter wereld want haaien bestaan in verschillende lengtes. Opgepast dat hij je dus niet te pakken krijgt. &..

Sold out
Dekbedovertrek letters Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek letters Op zoek naar een leuke en gezellige donsovertrek? Met dit dekbedovertrek letters Snurk val je direct in slaap! Een super zachte overtrek met de letters ZZZZZ als print. Hoe kan het nu anders? Hiervan ga je toch zo geeuwen..

Bestellen
Dekbedovertrek meisje 1 persoons fee Snurk Dekbedovertrek meisje 1 persoons fee Snurk Sold out
Dekbedovertrek meisje 1 persoons fee Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek meisje 1 persoons feeMet kinderen in huis mogen geen sprookjes ontbreken dus laat de fantasie van je kleintje maar de vrije loop. Het sprookje van assepoester, één van de bekendste sprookjes aller tijden waar de goede fee een baljurk m..

Sold out
Dekbedovertrek paard Snurk Dekbedovertrek paard Snurk Sold out
Dekbedovertrek paard Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek paard Paardjes zijn een van de mooiste, meest unieke dieren op aarde en hebben net als mensen een eigen karakter. Is één van jouw kinderen een echte dierenvriend of een grote paardenliefhebber? Dit dekbedovertrek paard van S..

Sold out
Dekbedovertrek vogel Snurk Sold out
Dekbedovertrek vogel Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek vogelHouden jullie van de natuur, de lucht, het groen en de vogels? Gaan je kids graag trekken in het wilde weg, wandelen of op scouts kamp?Dan gaan ze zeker helemaal wild zijn van dit zachte dekbedovertrek vogels van het mer..

Sold out
Dekbedovertrek walvis Snurk Dekbedovertrek walvis Snurk Sold out
Dekbedovertrek walvis Snurk
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Dekbedovertrek walvisLaat je kind dit knappe dekbedovertrek vol walvissen ontdekken. Je dochter of zoon voelt zich al snel als een vis in het water ... Nee nee fout, want een walvis is geen vis, het is een zeezoogdier! Zijn staart gaat namelijk op en..

Sold out
Snurk dekbed aap Snurk dekbed aap Sold out
Snurk dekbed aap
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed aap Aapjes, ze zijn grappig en lief tezelfdertijd! Ze slingeren heen en weer, gaan van links naar rechts en dit dankzij hun lange staart en wapperende armen. Wij mensen lijken het meest op de aap, vandaar dat dit Snurk dekbed aap een va..

Sold out
Snurk dekbed astronaut Snurk dekbed astronaut Sold out
Snurk dekbed astronaut
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed astronaut 50 jaar geleden landden we op de maan, Neil Armstrong zei bij de landing:  That's one small step for man, one giant leap for mankindAls jouw kindje ook droomt van het reizen in de ruimte en het ontdekken van nieuwe pla..

Sold out
Snurk dekbed ballerina Snurk dekbed ballerina Sold out
Snurk dekbed ballerina
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed ballerina Voor dit ontwerp heeft Snurk samengewerkt met het Nationale Ballet! Als jouw dochter of zoon ballet doet dan kunnen ze 's nachts hun plié en strek blijven oefenen in hun diepste dromen met dit snurk dekbed ballerina. Wannee..

Sold out
Snurk dekbed prinses Snurk dekbed prinses Sold out
Snurk dekbed prinses
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed prinses De leukste, zachtste en meest originele dekbedovertrekken voor kinderen. Wat een mooi dekbedovertrek voor meisjes! Het Snurk dekbed prinses. Eindelijk een dekbedovertrek waaraan de hele wereld kan zien wie je werkelijk b..

Sold out
Snurk dekbed voetbal Snurk dekbed voetbal Sold out
Snurk dekbed voetbal
€ 58,50 Excl. BTW: € 58,50

Snurk dekbed voetbalSpeelt jouw zoon of dochter voetbal? Dan droomt jouw kindje elke nacht van het scoren van een prachtig doelpunt! Na de training van de woensdag of de match van de zaterdag of de zondag gaat jouw kindje moe gaan slapen. Laat j..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 21
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 390 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”