Categorieën

Prijs
Prijs: 00
Merk
57

Lilliputiens Alice vosje

Lilliputiens Alice baby slofjes
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

LilliputiensLilliputiens Alice baby slofjesDeze zachte Lilliputiens Alice babyslofjes met de print van Alice het vosje krijg je verpakt toegestuurd in een mooi geschenkendoosje.Een origineel geboortecadeau voor een pasgeboren baby! Hoe scha..

Bestellen
Lilliputiens Alice verstoppertje
€ 39,95 Excl. BTW: € 39,95

LilliputiensLilliputiens Alice verstoppertjeLilliputiens Alice verstoppertje. Waar is Alice, de schattige vossin? Kiekeboe ... Alice is een marionet en komt plots tevoorschijn tussen de bladeren om je dag te zeggen. Kijk! Simon de egel, het konijn en..

Bestellen
Lilliputiens doudou Alice het vosje
€ 23,95 Excl. BTW: € 23,95

LilliputiensLilliputiens doudou Alice het vosjeLilliputiens doudou Alice het vosje. Kruip maar dicht tegen onze lieve vosje Alice aan en maak je fopspeen aan een van haar handje vast, zodat je ze niet kwijtraakt. Deze prachtige, zachte knuffel l..

Bestellen
Lilliputiens minipop Alice
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

LilliputiensLilliputiens minipop AliceLilliputiens minipop Alice. Je vindt Alice in haar prachtige doos in de kleuren van het bos: een aardig popje dat eruitziet als een vossin. Ze heeft spitse oortjes, pelsen laarsjes en een goudkleurige handtas en ..

Bestellen
Lilliputiens smartphone Alice LAATSTEN
€ 19,95 Excl. BTW: € 19,95

LilliputiensLilliputiens smartphone AliceLilliputiens smartphone Alice. Je eerste smartphone! Met de zes geluidstoetsen vorm je het nummer van je vriendjes op muziek. Een laatste blik in de spiegel en, klap, doe de telefoon dicht en ga naar al je afs..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Lilliputiens Alice

Alice is het leuke vosje van Lilliputiens verkrijgbaar als:

baby slofjes handpop verstoppertje doudou slaapdoekje | minipop |smartphone

Alice is een heel leuk vosje. Jullie grote schatten kunnen het vosje gebruiken als eerste smartphone, als leuk handpopje om verstoppertje mee te spelen of zelfs in de poppenkast! Er is ook een knuffeldoekje of doudou voor het slapen gaan, een heel klein minipopje om uren mee te spelen en de zachte baby slofjes of pantoffeltjes om de voetjes te beschermen tegen de koude vloer.

Weeral een schot in de roos van dit Belgische topmerk. Grote voorraad bij Grote Schatten!

Beoordelingen

Bas 31-10-2017

Levering naar Nederland gebeurde heel vlot. Veel succes met jullie prachtige webshop! BAS..

Vanessa 14-11-2017

Heel tevreden met onze aankoop, jullie leveren snel en de kwaliteit van de knuffels is zeer goed. Tot de volgende... Vanessa xxx..

Jill - België 02-12-2018

Een zeker fijne en correcte klantendienst. Denk mee om tot het beste resultaat te komen. Heel goed ervaring. ..

De waardering van www.groteschatten.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 43 reviews.

Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”