WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1048
Merk
57

Lilliputiens Alice vosje

Lilliputiens Alice

Alice is het leuke vosje van Lilliputiens

Alice is een heel leuk vrouwelijk vosje maar wordt zowel voor baby jongens als baby meisjes gekocht. Jullie grote schatten kunnen het vosje gebruiken als eerste smartphone, als leuk handpopje om verstoppertje mee te spelen of zelfs in de poppenkast! Er is ook een knuffeldoekje of doudou voor het slapen gaan, een heel klein minipopje om uren mee te spelen en de zachte baby slofjes of pantoffeltjes om de voetjes te beschermen tegen de koude vloer.

Weeral een schot in de roos van dit Belgische topmerk Lilliputiens - Shop al dit moois online bij Grote Schatten of bezoek ons in het centrum van Gent te Mageleinstraat 41
Lilliputiens Alice de vos grijprammelaar
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens Alice de vosLilliputiens Alice de vos grijprammelaarDeze Lilliputiens vossin Alice de grijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kleintje op ontdekking gaan en op die mani..

Bestellen
Lilliputiens Alice de vossin activiteitenkubus
€ 24,99 Excl. BTW: € 24,99

Lilliputiens AliceLilliputiens Alice de vossin activiteitenkubus vanaf +3mAlice de activiteiten kubus vos biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 3 maand .Op deze kubus met verschillende motieven en texturen ..

Bestellen
Lilliputiens Alice multi activiteiten knuffel vosje
€ 37,99 Excl. BTW: € 37,99

Lilliputiens Alice multi activiteiten knuffel vosjeLilliputiens Alice het vosje activiteitenknuffel 9-maandAlice het activiteiten knuffel vosje biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Met haar lange ..

Bestellen
Lilliputiens baby doeboek Dag klein vosje Alice Lilliputiens baby doeboek Dag klein vosje Alice Sold out
Lilliputiens baby doeboek Dag klein vosje Alice
€ 46,00 Excl. BTW: € 46,00

Lilliputiens babyboekLilliputiens baby doeboek Dag klein vosjeLilliputiens boekje voor jouw baby 'Dag klein vosje'. Kijk mee hoe het kleine vosje de dag beleeft in dit interactieve, fluweelzachte, doeboekje 'Dag klein vosje' van het Belgische merk Li..

Sold out
Lilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosje Alice Lilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosje Alice Sold out
Lilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosje Alice
€ 46,00 Excl. BTW: € 46,00

Lilliputiens babyboekLilliputiens baby doeboek Slaapwel klein vosjeLilliputiens boekje voor jouw baby 'Slaapwel klein vosje'. Kijk mee hoe het kleine vosje de avond beleeft in dit interactieve, fluweelzachte, doeboekje 'Slaapwel klein vosje' van het ..

Sold out
Lilliputiens doudou Alice het vosje - OUT Lilliputiens doudou Alice het vosje - OUT Sold out
Lilliputiens doudou Alice het vosje - OUT
€ 26,50 Excl. BTW: € 26,50

LilliputiensLilliputiens doudou Alice het vosjeLilliputiens doudou Alice het vosje. Kruip maar dicht tegen onze lieve vosje Alice aan en maak je fopspeen aan een van haar handje vast, zodat je ze niet kwijtraakt. Deze prachtige, zachte knuffel laat z..

Sold out
Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Alice de vossin Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Alice de vossin Sold out
Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Alice de vossin
€ 21,99 Excl. BTW: € 21,99

Lilliputiens ecologisch knuffeldoekje Alice de vossinLilliputiens Alice het biologisch knuffeldoekje vanaf +0mAlice het knuffeldoekje de vossin uit ecologisch materiaal gemaakt biedt troost aan de allerkleinsten. Het hoofdje is een vingerpop en aan h..

Sold out
Lilliputiens houten Normandische activiteitenset
€ 37,50 Excl. BTW: € 37,50

Lilliputiens houten Normandische activiteitensetLilliputiens paneel uit hout met activiteiten vanaf 9-maandHet Normandische activiteitenset biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 9 maand. Deze set, bestaande..

Bestellen
Lilliputiens knijp grijprammelaar Alice de vos
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens Alice de vos knijp grijprammelaarLilliputiens Alice het vosje ecologische grijprammelaarDeze Lilliputiens vos Alice de knijpgrijprammelaar, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je klei..

Bestellen
Lilliputiens knuffel slaapvriendje Alice het vosje Lilliputiens knuffel slaapvriendje Alice het vosje Sold out
Lilliputiens knuffel slaapvriendje Alice het vosje
€ 27,00 Excl. BTW: € 27,00

Lilliputiens knuffel slaapvriendje Alice het vosjeLilliputiens Alice het vosje het schattige slaapvriendjeHet is bedtijd ! Help jij Alice zich klaar te maken om te gaan slapen? De fluorecerende print op haar pyjama en haar nachtmasker, zorgt voo..

Sold out
Lilliputiens mini danser Alice de vos Lilliputiens mini danser Alice de vos Sold out
Lilliputiens mini danser Alice de vos
€ 16,99 Excl. BTW: € 16,99

Lilliputiens mini danser Alice de vosLilliputiens Alice de vos mini-danserDit Lilliputiens vosje Alice gaat dansen en trillen eens je aan haar trekt. Een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je kl..

Sold out
Lilliputiens mini rammelaar Alice de vos Lilliputiens mini rammelaar Alice de vos Sold out
Lilliputiens mini rammelaar Alice de vos
€ 10,00 Excl. BTW: € 10,00

Lilliputiens mini rammelaar Alice de vosLilliputiens Alice de vos hochet clochetteDit Lilliputiens vosje Alice een vrolijke mini rammelaar, gemakkelijk vast te houden door kleine baby handjes. Stimuleert de tastzin, het gehoor en de fijne m..

Sold out
Lilliputiens rammelaar en bijtring Alice de vossin
€ 10,50 Excl. BTW: € 10,50

Lilliputiens rammelaar en bijtring AliceLilliputiens Alice de vossin rammelaar en bijtring vanaf +3mAlice de rammelaar en bijtring van Lilliputiens is ideaal om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 3 maand. De bijtring biedt verlichting bij d..

Bestellen
Lilliputiens rammelaar met belletje Alice de vos Lilliputiens rammelaar met belletje Alice de vos Sold out
Lilliputiens rammelaar met belletje Alice de vos
€ 16,99 Excl. BTW: € 16,99

Lilliputiens rammelaar met belletje Alice de vosLilliputiens Alice de vos hochet clochetteDit Lilliputiens vosje Alice een rammelaar met belletje, een leuk speeltje dat je kleintje handig kan vasthouden met z'n kleine handjes. Laat je klein..

Sold out
Lilliputiens telpaneel Lilliputiens telpaneel Sold out
Lilliputiens telpaneel
€ 48,00 Excl. BTW: € 48,00

Lilliputiens telpaneelLilliputiens telpaneel - Ik leer tellen TelpaneelIk leer tellen Lilliputiens Alice de vos is jarig! Ze kreeg een heleboel cadeautjes waaronder dit telpaneel. Daarom wil ze graag je kleintje leren tellen en dankzij dit leuk ..

Sold out
Lilliputiens visspel Alice Lilliputiens visspel Alice Sold out
Lilliputiens visspel Alice
€ 33,50 Excl. BTW: € 33,50

LilliputiensLilliputiens Visspel AliceAlice visspel Lilliputiens. Dit grappige visspel Alice bezorgt je grote schat een spetterende badtijd! Kijk hoe snel z'n fijne motoriek verbetert, dankzij de magnetische hengel waarmee het allerlei diertjes ..

Sold out
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 16
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 385 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”