WELKOM in onze gezellige family and gift store te Gent - Mageleinstraat 41 of Shop online en kies voor afhaling te Grote Schatten of verzending - GRATIS verzending vanaf €60
+32 9 3520827
Gratis inpakservice op aanvraag!
Gratis verzending vanaf €60!
 

Categorieën

Prijs
Prijs: 1040
Merk
57

Lilliputiens Jack

Lilliputiens Jack

Jack de leuke en stoere leeuw van Lilliputiens

Jack is onze rasta-man! Hoe kan het anders met zo’n prachtige haardos. Zijn naam lag voor de hand, denk maar aan die beroemde (film)piraat met zijn unieke haardos die de Caraïben onveilig maakte. Jack ziet er misschien chill uit, maar wanneer hij brult springen je trommelvliezen! Ga op avonturentocht met Jack en amuseer je als geen ander.

Lilliputiens badspeelgoed 3 bootjes
€ 22,50 Excl. BTW: € 22,50

Lilliputiens badspeelgoed 3 bootjesLilliputiens 3 bootjes jungle thema voor in bad3 bootjes voor in bad van Lilliputiens. Jack, Pablo en Marius trekken erop uit in hun zeilboot. Het bad wordt de grote oceaan waarin je de dolste avonturen beleeft..

Bestellen
Lilliputiens Jack boekje Jack Brult
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens boekje Jack brultLilliputiens baby boekje Jack de leeuw brultJack brult is een interactief boek met een vingerpopje om het verhaal nog levendiger maken! Doorheen het verhaal leert je kindje dat je op verschillende manieren op een situati..

Bestellen
Lilliputiens Jack de leeuw activiteitenkubus Lilliputiens Jack de leeuw activiteitenkubus Sold out
Lilliputiens Jack de leeuw activiteitenkubus
€ 25,00 Excl. BTW: € 25,00

Lilliputiens JackLilliputiens Jack de leeuw activiteitenkubus vanaf +3mJack de activiteiten kubus leeuw biedt een waaier aan activiteiten om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 3 maand. Ontdek de activiteiten en verhaaltjes van deze zachte k..

Sold out
Lilliputiens Jack de leeuw bal Lilliputiens Jack de leeuw bal Sold out
Lilliputiens Jack de leeuw bal
€ 14,50 Excl. BTW: € 14,50

Lilliputiens Jack de leeuwLilliputiens Jack de stoere leeuw BalDeze Lilliputiens bal leeuw Jack, is een stoere leeuw die al snel onmisbaar wordt voor je grote schat! Jack de leeuw wordt al snel je baby z'n allerleukste balletje om mee te spelen vanaf..

Sold out
Lilliputiens Jack de leeuw muzikale rol
€ 39,99 Excl. BTW: € 39,99

Lilliputiens Jack de leeuwLilliputiens Jack de leeuw muzikale rol vanaf +6mJack de  leeuw muzikale rol Brult als een wilde leeuw! Jack de leeuw ontwikkelt de fijne motoriek en het gehoor van je kindje. Hij kan gemakkelijk samengesteld worde..

Bestellen
Lilliputiens knuffeldoekje en vingerpopje Jack de leeuw
€ 23,50 Excl. BTW: € 23,50

Lilliputiens knuffeldoekje en vingerpopje Jack de leeuwLilliputiens Jack de leeuw knuffeldoekje en vingerpopje 2 in 1 vanaf +0mJack de leeuw de zachte knuffeldoek. Rustgevende knuffel voor comfort en vertier, met een vingerpop hoofdje om de knuf..

Bestellen
Lilliputiens rammelaar en bijtring Jack de leeuw
€ 10,50 Excl. BTW: € 10,50

Lilliputiens rammelaar en bijtring JackLilliputiens Jack de leeuw rammelaar en bijtring vanaf +3mJack de rammelaar en bijtring van Lilliputiens is ideaal om de zintuigen te stimuleren en dit vanaf 3 maand. De bijtring biedt verlichting bij doork..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
De waardering van www.groteschatten.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 390 reviews.
Volg ons op sociale media!
”instagram_icon”